Fortnite-fans kan tjäna £45 per timme och lära barn hur man bemästrar det populära spelet

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Fortnite är en av de mest populära spel runt och nu kan du få betalt för att förmedla dina färdigheter till andra spelare.



Världens första eSports Tutoring-tjänst har lanserats och erbjuder skickliga Fortnite-spelare upp till £45/timme för att hjälpa till att träna unga spelare.



Tjänsten, kallad Tutor House, rekryterar aktivt Fortnite-lärare, som kan välja om de vill undervisa personligen eller online.



Alex Dyer, grundare av Tutor House, sa: När det kommer till eSport har marknaden skjutit i höjden de senaste åren, med mästare runt om i världen som ibland tjänar miljoner, vilket vi såg nyligen i Fortnite World Cup.

Fortnite kapitel 2 (Bild: Fortnite)

Professionellt spelande håller på att bli en mer accepterad karriärväg, och vi vill se till att eleverna får stöd och vägledning för att framgångsrikt fortsätta vilken karriärväg de väljer.



helen mccrory höger arm

För att ansöka om att bli en Fortnite-handledare behöver du ett giltigt ID, ett DBS-certifikat och bevis på nivån på din skicklighet i spelet.

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu
Fortnite

Om detta låter på din gata kan du ansöka här .



Handledningsschemat kommer bara några dagar efter att Epic Games lanserade Fortnite Chapter 2, till stor glädje för ivriga fans.

Fortnite Chapter 2 har ett antal spännande nya funktioner, inklusive en helt ny karta, nya sätt att resa och till och med fiske!

Mest lästa
Missa inte

Se Även: