Facebook, Instagram och Messenger nere: Appar kraschar för användare i Storbritannien och Europa

Facebook

Ditt Horoskop För Imorgon

Oroande, DownDetector har också utfärdar varningar för Facebook och Instagram - två andra Facebook -ägda appar(Bild: AFP via Getty Images)



De är några av de mest populära sociala medierna runt om i världen, men det verkar som om Facebook, Instagram och Messenger har kraschat i morse.



Enligt Down Detector började frågorna runt 9:00 och påverkar användare i Storbritannien och Europa, med Västeuropa som verkar vara mest drabbade.



Även om orsaken till problemen fortfarande är oklar, av de som rapporterade problem sa 80% att de inte fick meddelanden, medan 20% inte kunde logga in.

En talesperson för Facebook -företaget berättade för The NEWSAM: Vi är medvetna om att vissa människor har problem med att skicka meddelanden på Messenger, Instagram och Workplace Chat. Vi arbetar för att få saker och ting tillbaka till det normala så snabbt som möjligt.

Föga förvånande har flera frustrerade användare tagit sig till Twitter för att ifrågasätta vad som händer.



Enligt Down Detector började problemen runt 09:00 GMT och påverkar användare i Storbritannien och Europa (Bild: Down Detector)

En användare skrev: 'Är Facebook Messenger nere? Jag kan inte skicka och ta emot meddelanden! '



En annan sa: 'Antingen är Facebook messenger nere på min telefon eller så är min wifi extremt dålig i morse. Låt mig skriva tillbaka mina vänner! '

Och en tillade: 'Ja, så Facebook -budbäraren är nere eller jag trippar verkligen.'

Oroande, DownDetector har också utfärdar varningar för Facebook och Instagram - två andra Facebook -ägda appar.

Läs mer

Facebook Messenger
Facebook Messenger har HEMLIGA meddelanden Facebook Messenger nya funktion Facebook Messenger har & apos; dark mode & apos; Med Messenger kan du SKICKA meddelanden

The NEWSAM försökte komma åt Instagram och Facebook på en iPhone i Storbritannien och stötte inte på några problem.

Twitter är dock full av påståenden om att det finns problem med flera Facebook-ägda appar.

En användare sa: 'Instagram dms ner igen? OK.'

Och en annan tillade: 'instagram dms är nere, jag snubblar inte bara.'

Med över 2,7 miljarder aktiva användare per månad från och med andra kvartalet 2020 är Facebook det största sociala nätverket i världen.

Se Även: