EXKLUSIVT: SQUARE'S LACEY ON LIFE EFTER THE SAUCY CCTV SNAPS

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

DET VAR ett pinsamt kapitel i hennes unga liv som EastEnders -stjärnan Lacey Turner nu vill ha stängt.



Skådespelerskan, då 17, sågs i en ångande clinch med sin pojkvän i en korridor på ett exklusivt hotell i London.



Hennes nära möte med 17-åriga Jake Gotlib på 18: e våningen efter att en fest uppmärksammats av en häpen hembiträde och en övervakningskamera-och Lacey blev förkrossad när bilder stänkte över en tidning.



Men det var sju månader sedan - och nu, som hon uteslutande berättar för , går hon vidare. Hon och Jake har splittrats och hon har redan hittat en ny kärlek.

'Jag lärde mig hur det är att vara i allmänhetens ögon på den hårda vägen', säger hon om hotellskandalen.

'Om det var någon annan hade det varit OK, men på grund av det jag gör var jag olycklig. Ändå har det definitivt inte hindrat mig från att gå ut med mina vänner.



”Uppbrottet var ett ömsesidigt beslut. Det var inget dåligt slut. Det fanns ingen anledning, egentligen. Vi var vänner innan och det bara susade ut. Jag ser fortfarande Jake och vi mår bra. '

Lacey är kaxig om sin nya kärlek, men avslöjar: 'Vi har varit vänner i några år, som gradvis utvecklats till något mer, och nu är han min pojkvän och jag är väldigt glad.'



I köttet kunde hon inte vara mer olik hennes tvålkaraktär, den tikiga Albert Square loudmouth Stacey Slater. När hon tar en paus från att skjuta på uppsättningen i Elstree, Herts, kommer hon fram som en tyst och blyg tonåring. I ett avseende är hennes liv dock mycket likt Staceys. Hon bor i ett hus fullt av kvinnor, med sin pappa Les den ensamma mannen.

Och hon har inte för avsikt att flytta in på sin egen plats då hennes mamma fungerar som sin personliga kock och städare och till och med skär upp sin söndagslunch.

'Vi är precis som Slaters, men tack och lov utan alla deras problem', säger Stacey. 'Min pappa är som Charlie Slater. Han säger alltid: & apos; Det är för många tjejer. & Apos; Han är i undertal.

'Det är som ett galet hus. Det är sex personer, två hundar, en kanin och en fisk. Det är väldigt högt, alla ropar alltid över musik eller det finns en sko som lobbar över korridoren eller något. '

Hennes nan har flyttat in och gick med i Laceys mamma Bev och systrarna Daisy, 15, och Lily, fyra. Hon älskar att ha henne där.

Hon ler: 'Min frukost ligger på bordet varje morgon, mitt rum är rent, min strykning är klar. Det är som en dröm - varför skulle någon vilja flytta?

'En dag får jag en egen plats, men jag är fortfarande en bebis. Min mamma skär fortfarande upp middagen! Jag kan inte bry mig om att klippa upp min söndagsstek, så hon tar med mig det redan gjort. Jag kan inte ens göra toast, så jag kan inte riktigt flytta ut ännu. '

Lacey har framträtt som den heta nya stjärnan på torget. Och förra månaden bekräftades hennes status när hon trumfade Jessie Wallace och Kacey Ainsworth för att vinna bästa skådespelerska vid British Soap Awards.

'Att gå upp för att få det var så nervöst,' förstår hon. 'Jag höll ett tal, men det var riktigt dåligt - det varade i cirka tre sekunder. Det var så skrämmande där uppe och ibland tror jag att ju mindre du säger desto bättre, annars hade jag börjat stamma och mitt ansikte skulle ha blivit rött. På TV såväl som i sitt personliga liv är Lacey på väg att ta ett nytt förhållande.

Stacey och bankarbetaren Bradley Branning (Charlie Clements) kommer att ha flera falska starter under nästa vecka, men slutligen bestämmer hon sig för att hon vill ha honom som sin första riktiga pojkvän.

'Jag älskar att arbeta med Charlie - han skrattar så mycket', säger hon. 'De är så olika karaktärer. Det är trevligt, för det är inte vad någon förväntade sig för henne.

'Stacey vill inte skynda på det eftersom han är den första personen hon någonsin bryr sig om. Om hon har haft pojkvänner tidigare har det varit över efter en vecka. Jag är mer en långsiktig pojkvän. Min sista pojkvän varade i ett och ett halvt år.

Och till skillnad från vilda barnet Stacey, är hennes idé om en rolig kväll att stanna kvar, titta på tv och äta hennes favoritmat. Clubbing är bara inte hennes scen.

vilket politiskt parti är jag i Storbritannien

'Jag är ganska tråkig. Jag är en hemmaflicka, erkänner hon. 'Jag gillar att stanna kvar och måla mina tånaglar och äta pizza. Faktum är att min idealiska natt är en bra film, massor av choklad och sedan säng.

'Jag är inte riktigt en festflicka. Tanken att stå i en klubb med alla svettiga människor och hög musik får mig inte att gå. Jag går om det är en väns födelsedag, men det är inte något jag skulle vilja göra varje kväll.

'Jag har alltid varit så. Jag är en av dem som står i hörnet. Stacey skulle vara på framsidan, men inte jag.

'Jag går inte ens riktigt på festerna vid prisutdelningarna. Även när jag vann på Soap Awards stannade jag i 10 minuter. Stående i hälarna ville jag bara ta av dem och jag lämnade klockan 22.15.

Hon älskar dock att shoppa med sina vänner, och även om hennes mamma har hand om handväskorna har hon bjudit sig på en dyr Gucci -handväska och skänkt ut presenter till hela hennes familj.

LACEY ville alltid bli skådespelerska. Hon växte upp i Elstree, precis bredvid där EastEnders spelas in, och det formade hennes drömmar.

Hon minns: 'Från mitt sovrumsfönster kunde du se en del av torget, och du kunde höra dem alla filma på natten. Jag brukade säga till min mamma: & apos; Jag vill vara med om det! & Apos;

Jag brukade älska Janines karaktär och Kat. Jag gillade de tjusiga. Jag har alltid drömt om att vara en dålig tjej.

Hon gick på skådespelerskolan Sylvia Young, men lämnade efter ett år eftersom det 'inte var min kopp te'. Istället gick hon till dans-, sång- och skådespelarkurser och började i tvålen dagen efter skolavslutningen.

I sina första scener, bara 17 år gammal, fick hon kyssa Garry Hobbs, spelad av Ricky Groves.

'Hur grym var det?' hon skrattar. 'Jag var så rädd, jag kommer ihåg att jag sprang runt och frågade om någon hade någon Polo. Då kände jag mig svettig. Jag hade kommit på uppsättningen och sett alla människor jag tittat på i flera år, så jag tappade andan ändå.

1117 nummer kärlek

”Att behöva kyssa en man som var nästan 20 år äldre än mig var skrämmande. Men han var också ganska nervös - han hade nog aldrig kysst någon så ung själv. Han var lite ryckig. '

Stacey började i Walford som en hatisk tearaway men visade sin mjukare sida under kraftfulla scener där hon hjälpte till att ta hand om sin psykiskt störda mamma. Lacey älskar att spela henne.

'Några av de saker hon gör skulle jag aldrig våga göra', säger hon. 'Det är därför jag gillar det. Jag kommer till jobbet och kan få bort all min stress och ilska och jag vet att jag inte kommer att få besked för det. '

Hon är så blyg att hon inte har sett ett avsnitt sedan hennes närmaste vänner höll en fest för att fira sina första ögonblick på skärmen.

'Jag gillar det inte. Vissa människor gillar att titta på sig själva, men inte mig, säger hon tyst.

Hon störs också uppfriskande av träningsregimer eller dieter. Hon vågar skämmas och erkänner: 'Jag har varit medlem på gymmet i ett och ett halvt år vid #50 i månaden, och jag har aldrig varit det. Jag vet inte hur det ser ut på insidan.

'Jag borde gå, men jag skulle hellre stanna kvar hos en Terrys chokladapelsin.'

nicola.methven@NEWSAM.co.uk

EastEnders omnibus finns på BBC1 på söndagen klockan 14.40.

Varför flytta ut? Mamma skär fortfarande upp min middag!

Jag var livrädd att kyssa en man 20 år äldre

Se Även: