Ex on the Beach 2018 cast: Who's in the full line-up as explosive new series starts

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ex On The Beach är tillbaka för en åttonde serie och har fyllt sin gjutkvot med mer än ett känt ansikte.



Den dramatiska MTV -reality -dejtingshowen återvände tisdagen den 20 mars 2018 med tittare som möter en ny grupp tävlande som hamnar konfronterade med exer.



Men MTV har skrivit in några välbekanta ansikten för den senaste serien, och letat igenom castmedlemmar från bland annat Geordie Shore, Single AF och Ibiza Weekender för att öka siffrorna.



Här är en nedgång av 2018 Ex on the Beach -tävlande - och några av de ex som är planerade att tvätta i land ...

Den senaste omgången berömmelsehungriga stjärnor på väg till Ex on the Beach har presenterats

Charlotte Hughes

Charlotte Hughes är en personlig assistent från Essex som har stämplat hennes kärleksliv som en fullständig röra (Bild: Instagram)



En av & apos; singeln & apos; tävlande för serie 8 är Charlotte Hughes-en 24-årig personlig assistent från Essex.

Den glamorösa skönheten säger att hon tidigare varit olycklig i kärlek - beskriver sitt kärleksliv som en fullständig röra.



Medan hon också räknar med att hon kanske är lite full i ett förhållande - säger att hon tror att hennes ex skulle beskriva henne som en absolut handfull.

- www.instagram.com/_charhughes

modell dödad av son

Katie Champ

Makeupartisten Katie Champ säger att hennes ex tycker att hon är galen & apos; och skämtar att hon är känslomässigt otillgänglig (Bild: Instagram)

Här är makeupartisten Katie Champ som är en del av den ursprungliga sortimentet av singletons för den nya serien-som vissa kanske känner igen som en tävlande på Celebs Go Dating 2017.

Den tuffa blondinen säger att hon aldrig har blivit dumpad tidigare - men låter som om hon kan vara känslomässigt otillgänglig, skrattar att hon fångar flyg, inte känslor.

24-åringen tror att hennes ex skulle beskriva henne som galen och hävdar att hon nyligen var i ett nioårigt förhållande-men rapporter tyder på att hon faktiskt gifte sig i oktober förra året med andra Celebs Go Dating-hoppfulla Kieran Patel.

- www.instagram.com/katiechamp18

Kurtis Peter-Hartman

Kurtis Peters-Hartman älskar att vara & apos; centrum för dramat & apos; (Bild: Instagram)

Essex -pojken Kurtis Peters -Hartman är - enligt MTV: s pressmeddelande - EXPLOSIVE TWIST -deltagaren i serien.

Och det verkar som om allt beror på att ... han är den sista som anlände och den första som fick ett ex att dyka upp (ja, riktigt 'explosivt' MTV. Tack).

Den 22-åriga modellen och barägaren från Brentwood säger att han älskar att vara mitt i dramat och säger att han har ett brinnande humör.

- www.instagram.com/kurtishartmanex

Marcel Stevens

DJ: n och idrottaren Marcel hävdar att han är en bra person som ibland gör dumma saker & apos; (Bild: Instagram)

Idrottsman, DJ och fotbollstränare Marcel Stevens verkar vara en rätt kille.

25-åringen hävdar att han är en bra person som ibland gör dumma saker.

Och det är troligt att några av hans ånger från det förflutna kommer till land när han tar sig till Ex on the Beach -villan som en huvudtävlande.

- www.instagram.com/marcelstevens

aldi gris i filt

Marnie simpson

Fans av bilkrasch-TV kommer redan att vara väl medvetna om reality-stjärnan Marnie Simpson som redan har dykt upp på Geordie Shore, Single AF och Celebrity Big Brother (bland andra rännor-tv-program).

Stjärnan går in i Ex on the Beach som singel efter att hennes romantik med Casey Johnson slog in bromsarna när Single AF avslutades.

När hennes pojkvän/förmodade ex går in som en av hennes ex, verkar de fast beslutna att vinna varandra tillbaka-eftersom deras oändligt gusande sociala medier-inlägg aldrig har antytt att det gick sönder tidigare.

- https://www.instagram.com/marniekylesimpson/

Sam Lonsdale

Sam Lonsdale påstår sig vara en & hajattacköverlevande & apos; på Instagram (Bild: Instagram)

Sam Lonsdale är en 20-årig student som på sociala medier påstår sig vara en hajattacker.

Den vilda, muskulösa killen räknar med att hans exer skulle beskriva honom som 'konstig och för fokuserad på mat - även om hans kärlek till mat helt klart aldrig har böjt hans tvättbräda abs.

Han räknar också med att hans starkaste egenskap är hans förmåga att minska vodkaskott.

lewis hamilton och will smith

- www.instagram.com/samuel.lon/

Sofia Philip

Scouse beauty Sofia beskriver sig själv som & apos; brutalt ärlig & apos; (Bild: Instagram)

Modell och dansare Sofia Filipe är 21-årig och kommer från Liverpool.

De andra Ex on the Beach -tävlande borde nog förbereda sig för några hemmasanningar, eftersom Sofia påstår sig vara ganska trubbig och beskriver sig själv som brutalt ärlig.

Hon lovar också att tittarna kommer att se henne 'absolut tappa huvudet under hennes tid på showen - från och med det första avsnittet

- www.instagram.com/sofia_filipe1

Tom Litten

Simmaren som blev bonde Tom Litten räknar med att hans ex har alla skrivit av honom som en & apos; knopp & apos; (Bild: Instagram)

Den före detta proffssimmaren Tom Litten är 25-årig och från Taunton.

Sedan han vände sig om att simma, försörjer han sig nu som bonde, säger exes skulle beskriva honom som en knopp och beskriver hans relationshistoria som chockerande.

Det ser dock ut som om tittarna kommer att se en bromans blomma mellan honom och Casey Johnson, eftersom realitystjärnan har lagt ut söta bilder av dem tillsammans på sin Instagram.

- www.instagram.com/tom_litten

Zach Tull

Zach Tull har stämplats som & apos; största tik & apos; av serien av hans medstjärnor (Bild: Instagram)

Zach Tull kan vara den största ryggstopparen på showen då medtävlande Sofia hävdar att han är den största tiken i rollistan.

23-åringen beskriver till och med sig själv som hjärtlös och hävdar att han tar ut sina datum till middag ... till Nandos.

Det ser ut som att han har hittat kärleken sedan filmen spelades, men han beskriver en kvinna som heter Anna Walter som sin bättre hälft på Instagram.

- www.instagram.com/itszachgeorge

Exen:

Casey Johnson

Casey Johnson och Marnie Simpson var tydligen inte alltid lika älskade som de verkar på sociala medier (Bild: Instagram)

Inga priser för att gissa vem som listar floppen Casey Johnson vill imponera genom att dyka upp på stranden som ett ex - ja, Marnie Simpson.

Paret träffades på Single AF och har varit ganska oskiljaktiga sedan dess - vilket kan förvirra tittarna när det gäller att försöka ta reda på när de någonsin var ex -spelare (men paret har lovat att det finns en tråkig förklaring som ger dem garanterad lufttid).

dör geoff metcalfe

X Factor-avvisningen är nu 22 år gammal och rusar alltid om Marnie i älskade snaps på sociala medier.

- www.instagram.com/caseycodyj

Laura Louise

Verklighetsfans kan känna igen Laura Louise från The Ibiza Weekender (Bild: Instagram)

Fans av The Ibiza Weekender kanske känner igen den tidigare realityserien Laura Louise från serie fem i ITV2 -serien.

22-åringen dyker nu upp på Ex on the Beach för att lösa (eller förstöra?) Ett tidigare förhållande.

Laura är väl van vid verklighetsstjärnor - efter att ha gnuggat axlar med TOWIE: s Gemma Collins och Sam Faiers genom sitt arbete som makeupartist.

- www.instagram.com/lauralouisemua

Lorna Boswell

Lorna Boswell är 21-årig och från Sheffield (Bild: Instagram)

Lorna Boswell är från Sheffield, är 21 år gammal och tittarna kommer att se henne tvätta sig på stranden som det första exet för att få drama till Ex on the Beach-serie 8.

Lorna deltar i showen som exet till Kurtis - men det är klart för alla som har följt henne på Instagram för att se att hon inte slutar tillbaka med sitt dramakärlande ex.

Istället lägger hon ofta upp gummande kommentarer om en kille vid namn Marlon - som hon beskriver som 'det bästa som någonsin hänt mig.'

- www.instagram.com/lornamay_x

Kyle Walker

Kyle dök tidigare upp på Single AF och är på Ex on the Beach för att försöka vinna Marnies kärlek (Bild: Instagram)

larry katten theresa kan

Alla som såg Single AF på MTV förra året kommer ihåg att Marnie hamnade sönder mellan slutlig pojkvän Casey och en annan man vid namn Kyle Walker.

Tydligen fortfarande törstig efter sina 15 minuters berömmelse, kommer Kyle att gunga på Ex on the Beach för att försöka vinna tillbaka Marnies kärlek.

Men det blir bokstavligen noll spänning för alla som ställer in eftersom det är klart för alla på sociala medier att se att Marnie och Casey inte är skamlöst tillsammans.

- www.instagram.com/kyylewalker

Ex on the Beach serie 8 sänds på MTV på tisdagar kl. 22.00.

Se Även: