EE presenterar priser för nya Apple Watch Series 6, SE och iPad 8: e generationen

Ee

Ditt Horoskop För Imorgon

Nya Apple Watch S6, från £ 28 i månaden med EE



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



skotska toner i england

Den här veckan var spännande för Apple -fans när de lanserade de senaste produkterna för att gå med i gadgetfamiljen och EE har fantastiska erbjudanden just nu för de nya teknologiprodukterna.



Finns i EE -butiker och online på ee.co.uk/apple , bra priser för åttonde generationens iPad och Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE är ute nu. Kunder kan också byta in en Apple Watch Series 3, Series 4 eller Series 5 och spara £ 100 på utvalda prispoäng. Varje liten hjälp hej?

För att hitta din närmaste EE -butik , vi har lagt butikslokaliseraren här . Du hittar också information om öppettider och stängningar där.

Några anmärkningsvärda erbjudanden som EE för närvarande har på Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE - tillgängliga på en mängd olika dataplaner inkluderar:



raf tornado avskedsturné
  • Apple Watch S6 är tillgänglig från £ 28 på en 24mth obegränsad dataplan
  • Apple Watch SE är tillgänglig från £ 20 på en 24mth obegränsad dataplan

Apple Watch är tillgänglig på en personlig parad plan eller på EE: s nya familjemedlemsplaner med Family Setup som levereras med separata obegränsade samtal, sms och datakostnader.

Med Apples nya Family Setup kan kunderna använda sin iPhone för att para ihop klockor för familjemedlemmar som inte har en egen iPhone. EE: s familjemedlemsplan innebär att de kan ge dem ett separat nummer, så att de alltid kan hålla kontakten.



Alternativt kan kunder som redan har en Apple Watch ta en 30 dagars 10 GB dataplan för £ 7 att para ihop med sin befintliga iPhone -plan, eller så kan de ta en 30 dagars 10 GB data Family Member Plan för £ 7 med Family Setup och få ett separat obegränsat samtal och textersättning.

10 sten testiklar man

Kunder kräver en EE -iPhone -plan för att aktivera en EE -personlig parad eller EE -familjemedlemsprenumeration. Så vad hindrar dig från att byta nätverk och gå med i EE?

För att inte tala om den nya iPad. Det är på väg att bli din digitala anteckningsbok, mobilkontor, fotostudio, spelkonsol och personlig bio. Med A12 Bionic -chipet kan det nu enkelt driva viktiga appar och uppslukande spel. Den extra ad-on för en Apple Pencil gör anteckningar med iPad till en lek.

Fäst ett smart tangentbord i full storlek för bekväm skrivning. Och för ytterligare med snabb trådlös och batterilivslängd hela dagen. Ditt arbete hemifrån kommer att bli lite bättre.

Vi har plockat ut några andra otroliga erbjudanden som vi tror att du vill veta om och gör det bästa av medan du fortfarande kan sluta på EE.

Bästa Apple Watch -erbjudanden med EE:

Apple Watch S6 är tillgänglig från £ 28 på en 24mth obegränsad dataplan

Nya Apple Watch S6, från £ 28 i månaden med EE

ruth davidson loch ness

Nya Apple Watch S6 finns i fem olika färger och har en ny sensor och app för att mäta blodsyre, hjärtmeddelanden och andra avancerade hälsofunktioner. Apple Watch Series 6 är klockan som vakar över dig. Och med 4G på EE kan du gå utan din telefon. Plus spara 100 £ när du byter in din gamla enhet.

Apple Watch SE är tillgänglig från £ 20 på en 24: e obegränsad dataplan

Apple Watch SE från £ 20 i månaden med EE

Finns i tre underbara färger, kombinerar Apple Watch SE den största Apple Watch -skärmen med avancerade sensorer för att spåra alla dina tränings- och träningsmål. Och med 4G på EE kan du gå utan din telefon. Dessutom kan kunderna spara £ 100 när de handlar med sin gamla klocka.

EE lanserade nyligen vår Full Works Plan som ger iPhone -kunder inkluderande tillgång till Apple Music, Apple TV+ och Apple Arcade, samt obegränsad data. Du kan få mer information om det, här .

EE -kunder kan också kolla in de senaste iPad -erbjudandena rätt här .

Se Även: