EE lanserar matchdagsupplevelse för sportfantaster inklusive 360° visning på planen

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

EE har avslöjat en ny uppsättning visningsfunktioner för sportfans som för närvarande inte kan delta i matcher, inklusive ny förstärkt verklighetsgrafik och 360-graders visning från sidan.



Match Day Experience-funktionerna kommer att göras tillgängliga för dem på operatörens nya Full Works Plan för iPhone från och med den 16 oktober.



Som en del av upplevelsen och inom BT Sport-appen kommer användare att kunna se matcher med vänner via en videochatt med delad skärm, samt nypa och zooma var som helst runt arenan med hjälp av 360-gradersvisningsverktyget.



Ett Match Day Live-verktyg kommer att göra det möjligt för användare att få tillgång till laguppställningar, formationer och spelstatistik i förstärkt verklighet, med vissa funktioner som dyker upp på en virtuell ministadion som använder smartphonekameran för att lägga den över till den verkliga världen.

EE, som ägs av BT, sa att de nya verktygen också har skapats med Apples nya iPhone 12-serie i åtanke, som inkluderar höghastighets 5G-anslutning för första gången.

EE har avslöjat en ny uppsättning visningsfunktioner för sportfans som för närvarande inte kan delta i matcher, inklusive 360-graders visning från sidan (Bild: EE)



'Vi letar ständigt efter sätt att erbjuda kunderna nya och innovativa tjänster, så att de kan få ut det mesta av sin smartphone', säger BTs konsumentavdelnings vd Marc Allera.

'Våra nya Match Day Experience-funktioner kommer att ge ett fantastiskt utbud av sätt att förbättra sitt sporttittande - över Storbritanniens nummer ett nätverk för 5G.



'De kan nu se action live med sina kompisar tack vare integrerad videochatt, komma närmare spelet med de bästa 360-gradersvyerna någonsin och se realtidsstatistik och grafik som projiceras på planen och runt varje spelare med Manager Mode .

'Dessutom, bara hos oss kan de också komma nära och personliga, med avancerade Match Day Live AR-funktioner - vilket säkerställer att när de är ute och går, kan de alltid få de bästa platserna i huset.'

Få tillgång till laguppställningar, formationer och spelstatistik genom förstärkt verklighet (Bild: EE)

Senaste vetenskap och teknik

Match Day Experience-funktioner

Titta tillsammans - ett gränssnitt med delad skärm som låter fans titta, se och chatta med tre andra vänner

360 - en funktion som ger tittarna möjlighet att välja olika kameravinklar och synpunkter, som normalt inte ses i sändning

Match Day Live - få tillgång till laguppställningar, formationer och spelstatistik genom förstärkt verklighet

Stadiumupplevelse - använd utökad reelaity för att transporteras bakom kulisserna på ledande fotbollslag och arenor

Dolby Atmos - Dolby Atmos-ljud väcker spelet till liv i fullt flerdimensionellt ljud

Managerläge - lägg till grafik i realtid som en del av matchbevakningen, inklusive statistik, spelarnamn, spelarhastigheter och mer

Mest lästa
Missa inte

Se Även: