EE har precis gjort en MASSIV förändring av sina tariffer - och det kan vara goda nyheter för kunderna

Ee

Ditt Horoskop För Imorgon

EE mobiltelefon butik

Tiderna förändras(Bild: Getty)



Om du stirrar på telefonkontrakt känns som att du är tillbaka i skolan och gör trigonometri, är du inte ensam. Men EE kan äntligen ha skapat en lösning ...



Mobiltelefonjätten meddelade idag att den gör en massiv förändring av de typer av tariffer den erbjuder, i ett försök att göra allt mycket enklare för sina kunder.



Från och med idag kan alla på EE skapa sina egna kontrakt som passar dem, genom att gå över till en av de nya planerna och välja och välja extra lön månatliga tillägg, som t.ex. BT sport.

EE mobil

Även om det kanske inte är det billigaste kontraktet, kan du skapa ditt eget skräddarsydda (Bild: Getty)

För dem som reser finns det också möjlighet att lägga till utvalda internationella destinationer till din plan, så att du kan vandra som hemma på avlägsna destinationer som du regelbundet besöker.



    De nya avgifterna är tillgängliga för alla på en Essential- eller SIM-plan med valfria tillägg inklusive:

    • Tillgång till EE: s snabbaste 4G -hastigheter för endast £ 2 per månad (30 dagars rullande plan), kallad & apos; Go Faster & apos;
    • Live sport på BT Sport -appen för £ 5 per månad (30 dagars rullande plan)
    • Använd dina samtal, text- och datakostnader i USA, Kanada, Mexiko, Australien och Nya Zeeland för £ 10 per månad (aka 'gå vidare')

    Med EE som det enda nätverket som erbjuder obegränsade minuter och texter på alla sina Pay Monthly -planer är tyvärr det enda som inte ingår i erbjudandet några allvarliga prissänkningar. Så om du vill hitta det billigaste telefonkontraktet för dina pengar har vi avrundat de bästa SIM -priserna.



    EE mobil

    Inget mer att betala extra för saker du har noll intresse för (Bild: Getty)

    Om du är en befintlig EE -kund och vill ha mer data eller tillgång till BT -sport kan du redigera din taxa från och med idag genom att gå vidare till den nya planen - och detsamma gäller nybörjare i nätverket.

    På EE och gillar inte förändring? Gör helt enkelt ingenting, och din vanliga taxa påverkas inte.

    Om du vill ha allt men inte vill spendera en förmögenhet på tillägg kan du välja den nya EE Max-planen istället, vilket ger dig alla tre av de ovanstående tilläggen för bara 5 kr i månaden extra - spara 12 £ i månaden.

    Läs mer

    Mobiltelefonerbjudanden 2020
    Bästa mobiltelefonerbjudanden Bästa SIM-erbjudanden Bästa smartphones för 2020 Bästa Android -telefoner

    Max Taylor, VD för marknadsföring, EE: Vi har uppdaterat våra månatliga mobilplaner för EE för att ge kunderna ännu större valmöjligheter och flexibilitet - vilket gör det lättare för dem att välja rätt paket för dem.

    EE fortsätter att självständigt erkännas som Storbritanniens bästa mobilnät och våra callcenter i Storbritannien och Irland, butiker över hela Storbritannien och bra onlinehjälp ger våra kunder några av de bästa kundservicerna i Storbritannien - så EE är verkligen destinationen för val för dem som vill få ut det mesta av de senaste smartphonesna.

    Se Även: