EastEnders gravida Kellie Bright avslöjar blommande bump i nya Linda Carter -scener

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

EastEnders

EastEnders gravida Kellie Bright avslöjar blommande bump i nya Linda Carter -scener(Bild: BBC)



EastEnders visar skådespelerskan Kellie Bright & # 39; s verkliga graviditetsstöt i nya scener för hennes karaktär Linda Carter.



Den 44-åriga skådespelerskan väntar sitt tredje barn med maken Paul Stocker, som tidigare välkomnat sonen Freddie 2011 och sonen Gene 2016.



persikor geldof och katie hopkins itv

Speglar skådespelerskan & apos; verkliga graviditeten, avslöjades nyligen i BBC One-såpan att hennes karaktär Linda också är gravid.

Det finns dock en liten häftning för Linda eftersom pappan till hennes ofödda barn inte är den älskade maken Mick Carter (Danny Dyer) utan den före detta smällen Max Branning, som nyligen flydde från Albert Square efter skådespelaren Jake Woods avgång från tvålen.

Linda Carter fick nyligen veta att hon var gravid i EastEnders, vilket speglar skådespelerskan Kellie Bright

Linda Carter fick nyligen veta att hon var gravid i EastEnders, vilket speglar skådespelerskan Kellie Bright (Bild: BBC/Kieron McCarron/Jack Barnes)



I scener på tisdagens avsnitt går dock en del drama ner för hyresvärden på puben Queen Vic.

SPOILER VARNING! Om du inte vill veta vad som händer innan avsnittet sänds på tisdag är det dags att sluta läsa den här artikeln.



Efter att Mick hjälpte till att hjälpa den gravida taxichauffören Jeanette - spelad av Danny Dyer: s verkliga dotter Dani Dyer - lämnades Linda att närvara vid hennes babyscanning ensam, vilket ledde till att hon kände sig osäker och upprörd i slutet av det första av tisdagens avsnitt , som är tillgängliga på måndag på BBC iPlayer.

I den andra delen varnade parets dotter Nancy Mick när han kom hem att han hade missat mötet och sa till honom: & apos; Du måste prata med mamma, hon kommer att tro att du inte gick till skanningen med mening.'

Linda avslöjade sin oro för maken Mick

Linda avslöjade sin oro för maken Mick (Bild: BBC)

Mick blev chockad när Linda föreslog att barnet skulle adopteras

Mick blev chockad när Linda föreslog att barnet skulle adopteras (Bild: BBC)

Mick träffade senare Linda i parken och hon sa till Mick: 'Den senaste månaden har du inte lagt händerna på min bula en gång. Du har inte känt att det sparkar. '

Hon sa till Mick att hon inte skyller på honom och erkänner att hennes bebis påminner om hennes affär med Max.

Linda förklarade sedan för Mick att hon har bestämt sig för att stanna hos sin mamma Elaine tills hennes och Max & s barn föds.

Hon avslöjar sedan: 'Och sedan kommer jag att få det antaget.'

Men Mick fortsätter att försöka lugna henne och få henne att stanna, men sedan kommenterade Linda att det kan likna Max: 'Tänk om det är ingefära?'

drottningar dam i väntan

Hyresvärden talade sedan om hur hon var upprörd, han anförtror till Nancy och inte henne, vilket fick Mick att avslöja att han fruktade att han inte skulle kunna knyta sig till barnet.

Linda dök senare upp i en rosa paljettklänning på puben

Linda dök senare upp i en rosa paljettklänning på puben (Bild: BBC)

Linda & apos; s - och Kellies & # 39; s - bump visades sedan för alla Queen Vic -stamgästerna

Linda & apos; s - och Kellies & # 39; s - bump visades sedan för alla Queen Vic -stamgästerna

Trots sin rädsla gjorde Mick klart att han aldrig skulle vilja att Linda skulle lägga barnet för adoption.

Med hänvisning till sin nyligen upptäckta dotter med kränkande vårdarbetare Katy Lewis sa Mick: 'Tänk på Frankie, ibland kan något vackert komma från något du hellre skulle glömma.'

Linda föreslog sedan Mick att de skulle hålla det hemligt att Max är pappan, med bara dem, Nancy och Lindas bästa vän Sharon som vet sanningen. Hyresvärden är orolig för att hon skulle kunna sluta som Rainie Cross (Tanya Franks), som har förlorat sin surrogatdotter Abi Branning Jr. när Max flydde med henne utanför skärmen.

De kommer överens om att låtsas att Linda bara är fem månader gravid och inte själva sex månaderna för att lura resten av världen.

Familjen Carter skålade på nyheten om att Linda och Mick väntade barn - trots att det här är lögn eftersom barnet är Max & apos; s

Familjen Carter skålade på nyheten om att Linda och Mick väntade barn - trots att det här är lögn eftersom barnet är Max & apos; s (Bild: BBC)

Linda log vid slutet av tisdagens avsnitt

Linda log vid slutet av tisdagens avsnitt (Bild: BBC)

Senare i Queen Vic dök Linda upp i en gnistrande rosa klänning som visade upp hennes och Kellies verkliga bebis

Svärmor Shirley sa: 'Håll käften du är gravid!'

Linda sa att hon var gravid och att Mick 'ska bli pappa igen'.

mark wahlberg calvin klein

Puben skålade sedan på de glada nyheterna när Linda stirrade på Mick med ett leende när doof-doof lät.

Kommer paret att vara lyckliga?

*EastEnders släpper den här veckans avsnitt på BBC iPlayer på måndag klockan 6 på grund av EUFA Euro 2020. Avsnitten kommer också att visas på tisdag och onsdag den här veckan på BBC One.

Se Även: