Dustin Poirier hånar Conor McGregor genom att använda sin egen förolämpning mot honom

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dustin Poirier har hånat Conor McGregor efter att irländaren sa innan deras trilogikamp vid UFC 264 att den första som försökte ta bort var 'en dammig b ****'.



McGregor riktade tweeten mot Poirier lite mindre än en månad före deras senaste trilogikamp och sade: 'Först att skjuta en dammig b ***'.



Kampen utspelades med båda männen som handlade tunga bensparker och slag på fötterna, med Poirier som fick bättre byte. McGregor slutade så småningom med Poirier och drog vakt för att försöka en giljotin choke.



som vann bb 2013

McGregor skulle fortsätta att bryta skenbenet i de sista omgångarna av den första omgången, vilket gjorde att han inte kunde fortsätta och tilldela Poirier TKO -segern.

Pratar nyligen om & apos; Punchin & apos; I & apos; podcast, Poirier sa att han skadade McGregor på fötterna, varför han försökte kämpa med honom halvvägs genom omgången.

https://twitter.com/NEWSAMFighting/status/1421120177815621643?s=20

McGregor har nu förlorat i fem av sina senaste sju UFC -utflykter (Bild: Getty Images)



'Jag vet att han är snabb och en bra motpuncher så jag ville inte lämna mig själv ute i det fria för mycket och jaga honom. Jag kunde glida hans kryss två gånger i den kampen och kasta mitt eget, det andra, det var när han gick ner.

peter kay och paddy mcguinness

'Vi saknade båda men (i) den första jag skadade honom, och det var därför han började kämpa .. du vet, som en dammig b ****'



Poirier fortsatte med att förklara de scenarier som utspelade sig i kampen innan McGregor bröt skenbenet. & apos; Diamanten & apos; påstår sig ha kontrollerat en benspark från McGregor som skadade irländaren,

'Jag vet bara från att bli sparkad och sparkad så när som helst under årens lopp att när en spark landar båda gör det lite ont för oss båda,' sa Poirier.

Tycker du att McGregor och Poirier borde slåss för fjärde gången? Kommentera nedan

vad betyder 43

'Men det gör den andra killen mycket mer ont, det var en spark som jag vände ut mitt knä lite och jag visste att det var en dålig för honom.'

Vinsten var Poiriers andra i kalenderåret över McGregor, som tidigare slog ut honom i deras omkamp vid UFC 257 i januari.

Poirier är nu nästa i kön för att möta den nuvarande UFC -mästaren i lättvikt Charles Oliveira senare i år.

Och om den senaste vinsten mot McGregor sa Poirier: 'Det är ytterligare en vinst på mitt rekord. Jag är fortfarande kandidat nummer ett. Den näst största pay-per-view genom tiderna, det är alla bra statistik och utmärkelser att ha. Vi håller det i rörelse.

'Jag vet inte de slutliga siffrorna för pay-per-view, jag tror att de sa ungefär 1,8 (miljoner köp) eller något.'

McGregor är utan vinst på 155 pund sedan han besegrade Eddie Alvarez 2016. Hans senaste skada innebär att han sannolikt kommer att vara borta i minst ett år.

Se Även: