Du kan vinna en av två REVOLUTION Unlimited Pro - Call of Duty: Black Ops Cold War specialutgåva kontroller

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

NACON, en ledande designer och distributör av speltillbehör, firar releasen av REVOLUTION Unlimited - Call of Duty: Black Ops Cold War specialutgåva genom att ge bort två otroliga, samlarbara kontroller.




Med ett trådlöst spelläge erbjuder REVOLUTION Unlimited för PlayStation 4 exceptionell prestanda och flera konfigurationsalternativ som konkurrerande spelare har kommit att förvänta sig.

Med denna begränsade upplaga och unika design direkt inspirerad av spelets konstdesign från det kalla kriget, erbjuder NACON två lyckliga vinnare en produkt som kommer att tilltala de största fansen av franchisen när de ser fram emot nya utmaningar i Call of Duty: Black Ops Cold Krig på PlayStation 4.



Åtkomstkod till bonusinnehåll i spelet ingår i varje handkontroll



I samarbete med Activision kom NACONs designers fram till en helt unik version av REVOLUTION Unlimited som kommer att glädja fans av den ikoniska Call of Duty-serien. En riktig samlarkontroll, den officiellt licensierade REVOLUTION Unlimited Pro Controller - Call of Duty: Black Ops Cold War för PlayStation 4 innehåller alla funktioner som gjorde originalet till en succé, tillsammans med en bärväska med kamouflage-tema och en kod som ger tillgång till en vapen charm i spelet.

En åtkomstkod till bonusinnehåll i spelet kommer att inkluderas med varje REVOLUTION Unlimited Pro Controller - Call of Duty: Black Ops Cold War.

Call of Duty: Black Ops Cold War släpptes den 13 november 2020 och släpper spelare ner i djupet av det kalla krigets flyktiga geopolitiska universum i en gripande upplevelse där ingenting är som det verkar. Utöver berättelsekampanjen kommer Black Ops Cold War att ta med sig en arsenal av kalla krigets vapen och utrustning till nästa generation av Black Ops Multiplayer-strider, och en helt ny samarbetsspelupplevelse med Zombies.

mcdonalds monopoly 2019 sällsynta bitar

Specialutgåvan REVOLUTION Unlimited Pro Controller - Call of Duty: Black Ops Cold War för PS4 är tillgänglig nu

julmiddag i en låda 2019

Ta reda på mer om REVOLUTION Unlimited - Call of Duty: Black Ops Cold War: https://www.nacongaming.com/revolution-unlimited-pro-controller-call-of-duty-edition




VILLKOR

1) Du måste registrera ett gratiskonto på NEWSAM.co.uk för att komma in.



2) Endast ett bidrag per person, per e-postadress kommer att accepteras. Flera bidrag, eller bidrag som misstänks för otrevligt spel kommer att diskvalificeras.

itv/kröningsgatan

3) Denna tävling är endast öppen för invånare på det brittiska fastlandet.

4) Tävlingen kommer att vara öppen till 15.00 tisdagen den 1 december 2020. Bidrag som tas emot efter detta datum kommer inte att beaktas.

5) Två vinnare kommer att utses slumpmässigt, bland alla korrekta och kvalificerade bidrag.

6) Första vinnaren kommer att få en REVOLUTION Unlimited Pro - Call of Duty: Black Ops Cold War specialutgåva Controller och en andra vinnare kommer att få en REVOLUTION Unlimited Pro - Call of Duty: Black Ops Cold War specialutgåva Controller. Ingen kontant motsvarighet.

7) Deltagare måste vara över 18 år.

8) Om vinnaren inte bekräftar godkännandet av priset senast kl. 15.00 onsdagen den 2 december 2020 eller om vinnaren väljer att förlora priset, förbehåller sig MGN rätten att välja en annan vinnare slumpmässigt. Se till att e-postadress och mobilnummer i ditt bidrag är korrekta.

ola jordan jag är en kändis

9) Observera att leveranstiden ligger utanför Reach PLC:s kontroll. Även om vi ska göra rimliga ansträngningar, kan leveransen ta längre tid än 28 dagar. I mån av tillgång på priser.

10) Standard Reach PLC konkurrensvillkor gäller. Se www.NEWSAM.co.uk/rules

11) Om du upplever några svårigheter att delta i denna tävling, vänligen maila community@NEWSAM.co.uk. Observera att vi inte kan ta emot anmälningar till tävlingar via e-post.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: