Donald Trump toppar Googles bildsökningsresultat för 'idiot' och det är allt tack vare de amerikanska punkrockarna Green Day

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Donald Trump påstod en gång att han har en av de 'högsta IQerna' som finns, men någon kanske vill berätta det för det Google .



Örnögda internetanvändare har påpekat att Donald Trump är det bästa bildresultatet om du söker på ordet 'idiot' - vilket kan komma som ett slag för det självutnämnda 'stabila geniet'.



Donald förekommer i 6 av de 15 posterna för ordet idiot för användare i Storbritannien, enligt Independent.



Det fräcka algoritmfelet har något att göra med Trumps senaste resa till Storbritannien, där tusentals människor stod längs Londons gator för att protestera mot hans fyra dagar långa besök.

Donald Trump

Donald Trumps ansikte hälsar dig med en bildsökning på Google efter 'idiot' (Bild: Getty)

Green Day's American Idiot har tagit sig upp på topplistan den här månaden tack vare Trumps besök i Storbritannien (Bild: Getty Images)



Green Days ikoniska hymn American Idiot från 2004 har suttit uppåt på de brittiska musiklistorna för att sammanfalla med Trumps vistelse.

Uppropet har uppmanat användare av sociala medier att köp ett exemplar av singeln att visa sitt missnöje över hans inbjudan till dessa stränder från den brittiska regeringen.



Demonstranter samlades på parlamentstorget för att protestera mot den amerikanska presidentens besök (Bild: London News Pictures Ltd)

victoria wood begravningsbilder

NME och Popsugar har alla skrivit artiklar om kampanjen, vilket har hjälpt till att pressa Trumps syn rätt till toppen av resultatsidan.

Andra bidrag till frågan visar ansiktet på Green Day-frontmannen Billy Joe Armstrong samt Ash Sarkar, som nyligen blev känd för att kalla GMB Britain-värden Piers Morgan för en 'idiot' på direktsänd TV förra veckan.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: