Domino's lanserar en ny hälsosam pizza som bara är 650 för en hel pizza

Domino's Pizza

Ditt Horoskop För Imorgon

Du kan nu få det bästa av två världar(Bild: Dominos)



Även om vi verkligen vill vara friska, gillar vi också pizza. Men det verkar som om du aldrig kommer att behöva välja mellan de två igen, eftersom Domino's just har meddelat att de nu gör hälsosamma pizzor.



Ett osannolikt drag från takeaway -kungarna, pizzakedjan lanserar helt nya, mycket mer hälsosamma alternativ som bara innehåller 100 kalorier per skiva, eller 650 kalorier för en hel liten pizza.



Kallade Domino's Delight -sortiment, det finns två nya smaker på gång: The Delight Chicken och Delight Vegi.

Det finns en grönsak och ett köttigt alternativ (Bild: Domino & apos; s)

Medan de nya alternativen med lägre kaloriinnehåll använder samma signatur Dominos färska deg, är den handsträckt för att skapa en något tunnare bas jämfört med normal.



När det gäller pålägget innehåller båda pizzorna också märkets signatura tomatsås, följt av en lätt spridning av mozzarella med fetthalt.

Och medan Delight Vegi toppas med hackad lök, skivad svamp, krispig blandad paprika, majs och tomater, kommer de köttigare Delight Chicken -alternativen toppade med saftiga kycklingbröstbitar, hackad lök, paprika och tomater.



Tyvärr finns det inga köttfester eller pepperoni -versioner

I ännu fler goda nyheter verkar de hälsosammare pizzorna också vara något billigare än deras kaloririka motsvarigheter, vilket ger dig 17 £ för ett medium och 19 £ för en stor.

Medan Dominos lägsta prispizzor naturligtvis är en margherita för £ 15,99 för en stor, är en knappt toppad skinka och ananas eller kycklingmåltid mycket dyrare £ 19,99 för en stor.

När det gäller de köttigare alternativen tittar du på minst 20 £ för en stor, med varje standard stor som passar för att mata runt fyra personer.

Men även om det inte finns några pepperoni i sikte, oroa dig inte, du får fortfarande vitlöksdoppet. Titta bara inte på hur många kalorier det innehåller ...

Läs mer

50 cent viktminskning
Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Se Även: