Denise Welch visar två viktminskningar när hon återskapar en gammal bikinimodell

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Denise Welch har visat sin viktminskning i två stenar med bikini-snaps före och efter.



The Loose Women -stjärnan, som fyller 63 i år, delade ett känt fotografi av sig själv på en strand från nästan ett decennium sedan.



Och hon parade ihop det med en ny rekreation och delade med fansen hur hon hade förändrat sin livsstil efter att ha druckit sprit såg henne vända sig till mat.



'Min årliga före och efter bild !!' Denise skrev: 'Tyvärr inte på en strand.

'För 9 år sedan hade jag lagt på mig över 2 stenar efter att ha slutat med alkohol och accepterat att jag hade allvarliga missbruksproblem.

'Som ett resultat vände jag mig till mat för att fylla tomrummet och mitt krokiga tänkande gav en mycket snabb viktökning som riskerade att bli ett annat beroende.



Denise Welch

Denise Welch återskapade bilden och visade sin viktminskning i två stenar sedan dess (Bild: Denise Welch/Instagram)

'Jag behövde mer än bara en diet för att hjälpa till, så när jag kontaktades av @lighterlife lyssnade jag när de använde kognitiv beteendeterapi för att ändra förhållandet till mat.



'Jag har aldrig tittat tillbaka och gör fortfarande flexifast för att bibehålla en hälsosam vikt. Jag stör mig inte på distans om att vara en storlek 10. Jag är en 14/12 men min artros har förbättrats massivt och min andning som försämrades med viktökning. '

gok wan viktökning

Denise fortsatte: 'Jag är 63 i år och jag stör mig mer på min hälsa än någonting annat. Speciellt efter det här året när vi vet hur sjuklig fetma har orsakat så många problem med Covid.

Denise Welch

Denise tog kontroll över sin hälsa och har hållit en stabil vikt i nästan 10 år (Bild: Instagram)

'Det är så lätt att trösta att äta och känslomässigt ätande är så vanligt. Det har aldrig funnits tillräckligt med hjälp för dem som kämpar, varför jag är en stolt ambassadör för @lighterlife.

vem ersätter holly på denna morgon

'Jag har sett typ 2 -diabetes vända i så många människor och liv förändrades som ett resultat. Följ dem och vet att du kommer att få stöd. '

Efter att hon översvämmades av stödjande kommentarer tillade Denise: 'Tack för dina fina kommentarer idag. Jag har verkligen rört x. '

Denise Welch

Hon tackade fansen för deras vänliga kommentarer (Bild: REX/Shutterstock)

Denise berättade tidigare hur hennes hälsa 'snabbt försämrades', men lyckades få tillbaka det på rätt spår och har bibehållit en stabil vikt i åtta år.

'Det har varit svårare att låsa, men jag tycker om att ha kontroll över något eftersom vi har så lite kontroll på alla andra områden!' skrev hon på Instagram.

Under tiden har det senaste året sett att Denise sände sina reservationer mot avstängningar.

Se Även: