Denise Van Outen väntar en flicka med Lee Mead

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Denise Van Outen har avslöjat att hon väntar en flicka - som tv -presentatören och maken Lee Mead har kodenamnet 'Tekanna'.



35-åringen är försiktig med möjligheten till förlossning och går och lägger sig täckt av krämer och oljor för att avvärja bristningar.



Men när hon avslöjade barnets kön sa hon till Hej! tidningen: 'Jag känner mig riktigt nöjd. Jag tror att upptäckten av det (könet) har varit den mest euforiska, känslomässiga delen av graviditeten eftersom det fick det att kännas verkligt.



Hon tillade: 'Det betyder att vi blir upphetsade över de saker som vi ska göra, som,' Åh, jag kommer att kunna ta ut henne och köpa en äventyr! '& Apos;

Paret har valt ett 'ganska traditionellt' namn men håller det för sig själva tills dottern föds på våren.

Hon sa: 'För tillfället har hon kodenamnet Tekanna.'



Van Outen träffade Mead, 28, på Any Dream Will Do, BBC -talangprogrammet som hon bedömde och han vann vidare.

Stjärnan sa: 'Det kändes rätt, du vet. Jag kunde direkt se att han hade alla de egenskaper som skulle göra en bra pappa.



'Jag känner mig så lycklig att ha en man som honom eftersom han verkligen är förstående och tålmodig. Han överraskar mig med små saker. Han är väldigt romantisk, som om han kom hem och sa att jag har bokat en gravidmassage. & Apos;

”Och han har tvingats hålla ut med att jag ska gå och lägga mig i sängen varje kväll, helt täckt av stretchmarker och oljor eftersom jag är paranoid om att få bristningar. Jag går och lägger mig som ett fett chip varje kväll.

'Han kommer verkligen att vara praktisk och omtänksam. Om han är som han har varit med mig under min graviditet kommer han att bli en lysande pappa. Han ser bara efter mig.

Van Outen sa att det var första gången hon var med en man som såg efter henne 'känslomässigt' och 'förstår vad jag vill höra'.

Att se hennes mage växa var som att 'titta på någon annans kropp', sa hon och tillade: 'Jag gillar förändringarna, men det är konstigt ... Du måste acceptera det och gå med det.'

Van Outen sa att hon inte skulle skynda sig att komma tillbaka i form efter förlossningen och antydde att paret kanske redan tänker på bebis nummer två och sa: 'Förhoppningsvis får vi en till'.

Hon väljer en naturlig förlossning men sa att en dokumentär gjord av Amanda Holden om att bli barnmorska 'skrämde' henne.

dougie poynter och lara

Stjärnan sa att hon inte kommer att ta ett ledigt år eftersom det skulle vara för mycket press på Mead att alltid vara ute och arbeta och han skulle missa att vara förälder.

Istället hoppas hon kunna gå i fotspåren för programledare som Myleene Klass och Tess Daly som, säger hon, har ”fått det att fungera”.

:: Läs hela intervjun i Hej! ut nu.

Se Även: