Danniella Westbrook skiljer sig slutligen från Kevin Jenkins sex år efter splittringen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Danniella Westbrook skiljer sig slutligen från Kevin Jenkins sex år efter splittringen



Danniella Westbrook har äntligen avgjort sin skilsmässa med den främmande maken Kevin Jenkins sex år efter deras splittring.



Den tidigare EastEnders -stjärnan skilde sig från Kevin redan 2014 efter 13 års äktenskap.



I augusti förra året, på hans födelsedag, bad hon offentligt om skilsmässa på Twitter, och separationen är nu officiell.

Mamman av två hade också delat en video där hon sa: 'Så det är den 23 augusti, vilket bara kan betyda en sak. En mycket, mycket grattis på födelsedagen till min älskade make Kevin. Och jag har den perfekta presenten till dig. Vad sägs om en skilsmässa?

Hon twittrade sedan: 'Efter 19 år och hans ständiga fusk och han bröt mirakulöst nu plötsligt efter att ha sålt sitt företag för miljoner, jag tycker det är ok att be om skilsmässa efter 5 års separering och be om 1.



Danniella var gift med Kevin i 13 år innan de skilde sig (Bild: Press Association)

'Jag vill inte och har aldrig velat ha pengar eller ett hus eller bil bara papperet signerat.'



Trots att han offentligt kallade honom, hyllade Danniella, 46, deras förhållande som ett 'långt och lyckligt kapitel'.

På Instagram delade hon en skärmdump av ett e -postmeddelande som berättade för henne 'Din skilsmässa är nu klar'.

De har äntligen skilt sig sex år efter att de slutade (Bild: PA)

Hon skrev: 'Tja, det var ett långt och lyckligt kapitel i mitt liv. 19 år giftes också med Kj och kan ärligt säga att vi inte bara delar det mest fantastiska barnet vi delade många glada minnen skrattlektioner och kärlek.

'Jag gifte mig med en fantastisk man tillsammans, vi kommer så mycket att vi höll varandra upp och levde ett vackert liv, han visade mig världen och jag kunde inte välja en mer hårt arbetande lycklig man att gifta sig med.

'Och ​​precis som barn växte upp och flyttade bort så gör kärlek och vänskap ibland tyvärr oavsett hur hårt ni båda försöker det, det kan bara fixas.

Danniella begärde offentligt skilsmässa på sin födelsedag förra året (Bild: Getty Images)

'Livet är för kort 2 bara nöja dig och det krävs kärlek och respekt för varandra för att säga hejdå och vända sidan. Jag har inget annat än respekt för min före detta man och önskar honom inget annat än kärlek välsignelser hälsa rikedom och lycka som idag förseglar slutet på vårt äktenskap: #movingontothenextchapter #adulthood #divorced '

Danniella och Kevin delar dottern Jody, 18.

Skådespelerskan är också mamma till Kai, 23, från sitt tidigare förhållande med Robert Fernandez.

Se Även: