Alice in Wonderland-temat café komplett med Queen of Hearts är inte bara för Mad Hatters

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Ett nytt kafé som passar en Mad Hatter's Tea Party har öppnat - med ett Alice i Underlandet -tema.



Dessa lysande fotografier visar den nya platsen dekorerad med alla favoritelement från Lewis Carrolls magiska berättelse.



emily trubbig svart änka

Besökare på Wonderland Cafe - som öppnar idag, 1 december - kommer att föras bort till en fantasivärld, precis som Alice i berättelsen, rapporterar Nottingham Post .



Äventyret börjar om Station Street, nära Nottinghams järnvägsstation, där det till och med finns en flinande Cheshire -katt målad på väggen.

Inträde sker genom en normalstor dörr - eller en miniatyrdörr - in i ett magiskt land med flytande stolar, gräsbevuxna golv, häftiga bilder, flamingos och gigantiska paddor.

skulle Kroatien diskvalificeras
Lynne Connolly

Lynne Connolly är den röda drottningen och Ash Hudson tar rollen Mad Hatter



Kunderna kan ha sin alldeles egna Mad Hatter -teparty och välja från en meny med en twist. Till £ 12 för två, även priset är magiskt.

Smörgåsar och kakor serveras på vintage -porslin vid bord dekorerade som urtavlor eller det rutiga svartvita Queen of Heart -bordet.



Till och med den illasinnade drottningen, känd för att ha ropat av med huvudet, & apos; skulle godkänna de kladdiga Eat Me Brownies, Scone of Hearts, Jam Hearts, Curious Cookies och crazy muffins , skapad av tårtkonstnären Demi Salt från Bijou Beauty Bakes, som också kan göra temafödelsedagstårtor för fester i kaféets funktionsområde.

är argos öppet nyårsdagen

Serverar godis kommer att vara personal klädd som karaktärer från Lewis Carroll -historien. Ash Hudson, som kom på konceptet, är Mad Hatter, Lynne Connolly spelar Röda drottningen och Demi är Alice.

Kunder som vill ha varm mat kan stoppa i gryta eller gryta som serveras i en stor Yorkshire -pudding.

Kafé med tema Alice i underlandet

Det finns Eat Me and Drink Me -ordspelare inblandade på platsens meny

Wonderland - caféet - finns i källaren i Hopkinson Vintage, Antiques and Arts Center och går via trappor i butiken eller en separat ingång längs byggnadens sida.

Idén har fångat fantasin hos lokalbefolkningen och människor från längre håll som vill besöka det 60-sitsiga kaféet.

Ask, från Beeston , sa: 'Tre tusen människor ville komma till öppningen så det har varit ganska stort intresse och lanseringsdagen är bokad. Om du vill ha något annorlunda och autentiskt är det platsen att komma. '

Kafé med tema Alice i underlandet

Wonderland -caféet kommer att leda diners ner i kaninhålet

renee zellweger plastikkirurgi

26-åringen, som tidigare drev en klockbutik med tema i Alice i Underlandet, tillade: ”Efterfrågan är så stor att vi har ökat storleken på lokalerna. Jag trodde att det skulle fånga människors fantasi men inget liknande!

'Vi gör det som ett popup-fönster i en månad för att se hur det fungerar och kommer att gå därifrån. Om vi ​​är intresserade av det kommer vi att fortsätta. '

Se Även: