Cristiano Ronaldos överföringsbegäran sätter Man Utd i en mycket lovande position

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Cristiano Ronaldo har varit löst kopplad till en återkomst till Manchester United sedan han åkte till Real Madrid 2009.



Men i sommar har ryktena gått in i överdrivenhet bland påståenden att Juventus -forwarden kan lämna Serie A -klubben.



Juventus misslyckades med att vinna Serie A för första gången på tio år förra säsongen och med tanke på ekonomin för att behålla Ronaldo i Italien är den turinbaserade klubben påstås öppen för tanken på att sälja.



vilken kanal boxas på

Ronaldo har varit i kontakt med Red Devils -chefen Ole Gunnar Solskjær under åren och sägs verkligen överväga att återvända till Old Trafford innan han lägger på kängorna.

(Bild: /PA Images)

Och en ny övergångstillträde från ingen mindre än Sevillas mittfältare Ivan Rakitic kan ge United den skjuts de behöver.



Enligt det tidigare Barcelona -esset, som pratade med kroatisk publicering 24sata, Ronaldo ville säga sitt i Juventus & apos; överföringsverksamhet när han först gick med i klubben.

Rakitic hävdar att Ronaldo pratade med honom i telefon och föreslog att han skulle skriva på för Juventus.



Det verkar som att kroaten låg bakom idén, men Juventus drog kontakten med affären eftersom Barcelona letade efter cirka 50 miljoner euro att sälja och italienarna ansåg att detta var för mycket.

Rakitic flyttade så småningom till Sevilla och Ronaldo fick aldrig chansen att spela tillsammans med honom.

Det verkar inte som att Ronaldo uteslöts av den misslyckade övergången, men det tyder på att han inte har haft förmånlig behandling i Juventus på det sätt han förväntade sig.

Vill du ha en exklusiv förhandsförhandsvisning av din klubb - både i din inkorg och genom din brevlåda? Gå hit för att ta reda på mer och säkra din kopia

Faktum är att tidigare Juventus -chefen Maurizio Sarri, som var manager vid tidpunkten för Ronaldos begäran, öppet erkände att hanteringen med den portugisiska landskampen kan vara svår.

vad betyder 336

Sarri sa till Sportitalia: 'Ronaldos ledning är inte lätt, också för att det finns intressen bakom honom. För att säga sanningen tror jag att jag är bättre på att vara tränare och inte chef. Jag tycker att det är tråkigt och jag trivs mer på planen.

Med tanke på ovanstående skulle både Juventus och Ronaldo utan tvekan underhålla sin exit denna månad.

Samtidigt har Solskjær vid upprepade tillfällen antytt att han en dag skulle värva Ronaldo igen för Manchester United, även om han prioriterade att snappa upp Jadon Sancho i sommar och nu vill landa Raphael Varane.

Ronaldo är därför nere i målordningens mål, särskilt eftersom hans löner skulle vara astronomiska.

Som sagt, den här sommaren verkar verkligen vara den bästa tiden att skriva på Ronaldo, eftersom Juventus utan tvekan skulle vilja få en överföringsavgift för honom. Och Solskjær kommer att veta detta bättre än någon annan.

Se Även: