Conor McGregor tar emot gåvan från Dustin Poirier under invägning för omkamp

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dustin Poirier gav Conor McGregor en flaska med sin heta sås när rivalerna vägde in för deras omkamp.



Efter att ha officiellt gått upp i vikt på fredagsmorgonen gick lättviktarna sedan igenom den ceremoniella invägningen inför flera hundra fans.



Och när de mötte upp producerade Poirier en flaska av sin Louisana Style Hot Sauce som han har kallat Heatonist.



rik mayall bonnie mayall

När han fick den sa McGregor: 'Det är fantastiskt att vara tillbaka här, jag är mycket nöjd med Louisianas heta sås och jag ser fram emot att ta den heta såsen till kampen imorgon.

'Jag är sugen på att vara tillbaka och du kommer att få en godbit imorgon.'

Poirier, som var KO & d av McGregor under deras första möte 2014, tillade: ”Hela min karriär har anpassat mig inför morgondagen. Jag är här för att vinna och ha handen räckt upp på alla sätt som behövs. Jag lämnar allt där ute, låt oss gå. '



Tidigare vägde McGregor in tillsammans med tre av de andra bästa lättviktsutmanarna före UFC 257 men namnet på allas läppar denna vecka har varit Khabib Nurmagomedov, pensionerad mästare i den viktklassen vars efterträdare ännu inte har krönts.

McGregor tippade vågen i Abu Dhabi på 155lb för hans match i huvudevenemanget med Poirier, och Dan Hooker och Michael Chandler gjorde också lättviktsgränsen för deras co-main event.



Det finns ingen titel att vinna på söndag, men segrarna från dessa matcher kommer sannolikt att tävla om bältet i sin nästa match, förutsatt att Nurmagomedov inte återvänder.

UFC: s president Dana White har inte lagt någon hemlighet på att han skulle vilja se Nurmagomedov, som gick obesegrad i pension efter att ha slagit Justin Gaethje i oktober förra året, komma tillbaka för en lukrativ omkamp med McGregor.

Dagestani slog irländaren via inlämning 2018 i huvudevenemanget för det mest framgångsrika pay-per-view-kortet i organisationens historia.

Dustin Poirier gav Conor McGregor en flaska varm sås

Dustin Poirier gav Conor McGregor en flaska varm sås (Bild: Zuffa LLC)

Nurmagomedovs pappa och tränare Abdulmanap gick dock bort i juli förra året och även om den fruktansvärda brottaren tog Gaethje -striden lovade han sin mamma att inte gå in i åttkantet igen utan sin far i sitt hörn.

White har sagt att Nurmagomedov skulle överväga en comeback om någon av de fyra lättvikterna på söndagens kort kan visa honom något värt att komma tillbaka i buren för.

McGregor insisterar på att han inte tänker för mycket på en omkamp och fokuserar istället på sitt andra möte med Poirier, som han slog i fjädervikt under sin meteoriska uppgång.

'Jag har så många vapen i min arsenal, de är alla finjusterade, jag är på en fenomenal plats', sa han.

arsenal puma borta kit

'Jag ser fram emot att få komma ut och visa upp dem, måla min bild och göra en vacker föreställning för fansen runt om i världen.'

Se Även: