Den kollapsade resebyrån Laterooms.com är på väg att göra comeback

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Företaget är igång igen



wwe 2018 Storbritannien turné

Hotellbokningssidan Laterooms kommer att göra comeback bara fyra månader efter att ha kraschat in i administrationen och lämnat 23 000 semestrar kvar.



Sista minuten semesteruthyrningsmarknaden, Snaptrip, har förvärvat varumärkets namn från Secret Escapes - men det sa att de 200 jobben som upphävdes som en del av kollapsen inte kommer att räddas.



Enligt avtalet har en skelettversion av webbplatsen lanserats på nytt - med alla helgdagar nu uppfyllda av Booking.com.

'Förvärvet passar perfekt med gruppens uppdrag att erbjuda de mest omfattande sista minuten-resealternativen för semesterfirare av alla slag, oavsett om det gäller unga familjer som letar efter en stuga eller affärsresenärer som behöver ett snabbt hotellrum av hög kvalitet', säger företaget.

Snaptrip lanserades 2013 och är en marknadsplats för resenärer att upptäcka sista-minuten-erbjudanden för stugor, lägenheter och stugor i Storbritannien, Irland och andra europeiska destinationer.



Snaptrips grundare Matt Fox sa: Varumärket LateRooms.com erbjuder en underbar möjlighet för oss här på Rest Easy Group.

Familjen leker på stranden

Laterooms kollapsade i augusti (Bild: Getty)



michael douglas och catherine zeta jones

Läs mer

forever 21 .com
Topppengar
Morrisons säljer påskägg för 25p Avlöningsdag bekräftad KFC öppnar åter 100-tal butiker för leverans Supermarkets leveransrätt förklaras

”Det är inte bara ett varumärke känt i hela landet, det är också synonymt med sista minuten -bokningar och vi är enormt glada över att blåsa nytt liv i det som en gång var en av de största och mest relevanta webbplatserna i Storbritanniens resor.

'Återställa Laterooms som en välrenommerad plattform för hotellbokning i sista minuten kommer att passa perfekt i vår portfölj tillsammans med våra semesteruthyrningsmarknadsplatser Snaptrip och Last Minute Cottages och gör det möjligt för oss att erbjuda kunder från alla våra märken ett bredare utbud av boende.'

Bokningswebbplats Laterooms kollapsade till insolvens redan i augusti tillsammans med semesterbaserade semesterfirma Superbreak i York .

Hotellbokningsplattformen kraschade, efter att moderbolaget Malvern Group tog slut på kontanter innan det kunde säkra en försäljning.

Dess domännamn och digitala tillgångar såldes senare till Secret Escapes - som nu har handlat handlingarna till Snaptrip.

Vid tiden för sammanbrottet sa Hugo Kimber, Malvern verkställande ordförande: ”Det här är ett förödande slag för alla våra underbara medarbetare som har lagt så mycket tid och ansträngning på att bygga Malvern, dess varumärken och resor teknikplattform.

”Det här är lika svårt för alla våra leverantörer, partners och kunder som kommer att påverkas av denna nyhet. Att vara så nära att nå vårt mål om ett integrerat, dynamiskt och kommersiellt framgångsrikt företag, som kan ge betydande värde genom sina innovativa produkter, är hjärtskärande. '

pitt-jolie bröllop

Se Även: