Forever 21 finns att köpa i Storbritannien igen - här är vad du kan köpa

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Forever 21 är nu tillgängligt för Storbritannien(Bild: Forever 21)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Det var bara några år sedan det snabba modemärket Forever 21 hade butiker över hela landet, men det amerikanska modemärket tvingades stänga sina butiker och webbplats den 30 september, efter att ha ansökt om kapitel 11 -konkurs i USA.



Nu har den en gång så blomstrande återförsäljaren kommit in på den brittiska och EU-marknaden igen en ny webbutik för brittiska kunder.

Forever 21 erbjuder ett omfattande utbud av artiklar för både män och kvinnor, inklusive kläder, accessoarer och till och med skönhetsprodukter.

Webbutiken gör det möjligt för britter att köpa märkets senaste kollektioner i pund och inkluderar skatter i varukostnaden så det bör inte tillkomma några dolda kostnader i kassan eller när din beställning kommer. Vad mer är, Forever 21 erbjuder gratis expressfrakt för dem som spenderar £ 70 eller mer, en enkel returprocess och en helt ny app.



Forever 21 samarbetar också med betalningslösningar som Klarna för att ge kunderna bekväma och effektiva betalningsmetoder.

Daniel Kulle, VD på Forever 21, sa i ett uttalande: Trots de marknadsförhållanden som hela branschen står inför på grund av Covid-19-pandemin ser vi en stark efterfrågan på Forever 21-märket i Storbritannien och övriga Europa.



'Vi är engagerade i att erbjuda den bästa online -upplevelsen för både våra kunder i Storbritannien och andra lojala kunder globalt.

Vi har avrundat några av våra bästa sommarköp från Forever 21 -webbplatsen.

Poplin Flounce miniklänning, £ 33

Köp det här nu

Sash Belt Paperbag Shorts, £ 22

Köp det här nu

Bältesdräkt med rak ben, 38 kr

Köp det här nu

Floral Eyelet Self-Tie Crop Top, £ 22

Köp det här nu

Sandaler i konstläder, 179 kr

Köp det här nu

Se Även: