Cold Feet -stjärnan James Nesbitt har sjätte £ 20 000 hårtransplantation

James Nesbitt

Ditt Horoskop För Imorgon

James Nesbitt, 54, sa att transplantationerna 'förmodligen hade hjälpt' hans skådespelarkarriär



James Nesbitt siktar på att behålla sin status som en man på skärmen genom att göra en sjätte hårtransplantation.



Cold Feet-stjärnan tog inte lång tid att mula över-han räknar med att det kommer att finnas mer än fördelar karriärmässigt till ännu ett barns boost som kostar upp till 20 000 pund.



Källor säger att han har berättat för sina vänner om sina planer efter att han öppet pratat om tidigare behandlingar.

James, 54, har sett att hans huvudroller har stigit sedan han slutade med 100 000 pund på transplantationer hittills. Han sa tidigare i år: Jag började tappa hår för flera år sedan. Jag kände att det kunde påverka min karriär.

James Nesbitt med en högre hårfäste 2011 (Bild: Clerkenwell Films)



I en annan intervju sa den nordirländska stjärnan att hans transplantationer hade en inverkan. När det gäller utbudet av ledande roller jag har haft sedan dess har det förmodligen hjälpt.

Han använder Dublin-baserade firma Hair Restoration Blackrock.



Hans senaste var på hans krona.

Företagets webbplats säger: Tillsammans har James haft över 10 000 transplantat under en tioårsperiod. Med i genomsnitt två hårstrån i varje transplantat som är över 20000 hårstrån.

2017 sa James. Killen som gör det är ett geni. Det är inte billigt, förmodligen 20 tusen. Han övertalade till och med den strikta dansaren Anton Du Beke att göra en transplantation.

Nyheten kommer när James och hans ITV Cold Feet-medstjärnor vann fantastiska recensioner för den senaste serien som slutade förra veckan. Hans agent svarade inte på en begäran om kommentar.

Se Även: