Channing Tatum och Jenna Dewans hjärtskärande splittring - nio år efter sagobröllop

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Channing Tatum och Jenna Dewans hjärtskärande splittring, tolv år efter bröllopet(Bild: Instagram)



Det var en av sagolikternas romantik, och duon gifte sig och blev föräldrar som andra såg upp till när de välkomnade sin dotter Everly i familjen.



Men efter nio års äktenskap chockade skådespelarna Channing Tatum och Jenna Dewan världen när de meddelade att de skulle dela upp sig.



'Vi har kärleksfullt valt att separera som ett par', läste deras gemensamma uttalande 2018. 'Vi blev djupt förälskade för så många år sedan och har haft en magisk resa tillsammans.

'Absolut ingenting har förändrats om hur mycket vi älskar varandra, men kärlek är ett vackert äventyr som tar oss på olika vägar för nu.'

Channing Tatum och hustrun Jenna Dewan meddelar splittring på sociala medier (Bild: Channing Tatum/Instagram)



Det var 12 år sedan denna månad som Channing och Jenna gifte sig på en privat egendom i Malibu, tillbaka i juli 2009.

Med utsikt över havet bytte paret high-end Neil Lane vigselringar vid ceremonin, som var inspirerad av parets kärlek till älvor.



'Vi är båda så glada', hade Jenna berättat för tidningen People året innan när Channing hade föreslagit i Maui inför en utvald grupp vänner.

Det hade gått tre år sedan Step Up, dansfilmen där de spelade ett älskat par tillsammans på skärmen, och deras romantik blev offentlig kort efter att filmen hade kommit ut.

När hon kom ihåg den tidigaste punkten i deras romantik, berättade Jenna för Cosmopolitan 2016 att saker hade startats redan 2006 av en berusad utekväll.

Öka

Paret spelade älskare i filmen Step Up

”Det var två nätter av att vara konstig. Vi hade inte ens kysst, förklarade hon, och sedan gick han ut och festade med ett gäng dansare.

”Hans rum var precis ovanför mitt, och han kom ner berusad med en sombrero på och bankade på min dörr. Han var som, 'Jag kunde inte sluta tänka på dig. Nu gör vi det. Jag vill bara vara med dig. ’Från och med den tiden var vi tillsammans.

stacey dooley kevin clifton

När Los Angeles -premiären av Step Up inträffade sommaren 2006, poserade de två tryggt som ett par på den röda mattan.

Channing Tatum träffade Jenna Dewan 2006 på uppsättningen Step Up (Bild: Om)

Det skapade början på en fantastisk förening för de två, som båda tycktes njuta av uppmärksamhet vid röda mattan, eftersom de konsekvent skulle fotograferas tillsammans i glamorösa miljöer i över tio år fram till deras splittring.

År 2010 hade paret samarbetat med några andra branschtyper för att starta ett eget filmproduktionsföretag, 33andOut Productions, och deras första projekt, Earth Made of Glass, hade premiär på Tribeca Film Festival samma år.

Channing och Jenna

Channing och Jenna 2007 på Bahamas (Bild: WireImage)

Channing och Jenna

Channing och Jenna på premiären för Channings film 22 Jump Street (Bild: Splash)

Förutom evenemang på röda mattan var paret inte blyga att uppträda tillsammans. År 2012 vände deras sensuella dans tillsammans på Revlon -konserten för Rainforest Fund, vilket bekräftade deras förmåga att arbeta tillsammans som skådespelare, producenter och som ett romantiskt par.

I december 2012 skulle de ändra takt genom att meddela att en bebis var på väg. 'Två fantastiskt vackra själar är på väg att föra en annan vacker själ till denna värld!' skrev Jenna publicist på sociala medier.

Magic Mike -skådespelaren Channing Tatum välkomnade sin dotter Evelyn den 6 maj 2014 med fru och skådespelerskan Jenna Dewan

I juni 2013 hade paret meddelat att Evelyn föddes på Channings officiella webbplats.

'Jenna Dewan-Tatum och Channing Tatum är glada över att kunna meddela att deras dotter, Everly Tatum, föddes den 31 maj i London, föddes', gick meddelandet. 'Skickar kärlek och ljus till Chan, Jenna och fru Everly!'

I september 2013, när Jenna filmade filmen Witches of East End, avslöjade Channing att han hade besökt uppsättningen för att ta hand om baby Evelyn - och att det var ett liv han kunde vänja sig vid.

bilder på mr blobby
Jennas pojkvän Steve med sig själv och Everly

Jennas pojkvän Steve med sig själv och Everly (Bild: Jenna Dewan/Instagram)

'Han börjar bli riktigt bra på att vara fast man - det är vad jag kallar honom. Han är i släpet, han vaggar henne i sömn, jag springer fram och tillbaka och ammar, säger Jenna till ET Canada.

I juli 2015 hade Channing lite tid att reflektera över den rika upplevelsen av att ha ett barn med Jenna. Han berömde kvinnor för att vara 'så mycket starkare' än män någonsin kunde vara i ett inlägg på sociala medier.

'Det finns en anledning till att vi inte fick det jobbet', skrev han, 'evolutionärt eller vad som helst. Min fru, hon är en krigare ... '

Efter ytterligare ett par år med maktpositioner på röda mattor och söta meddelanden om tillgivenhet på sociala medier kom splittringen i april 2018. Efter det progressiva budskapet om att kärlek ska bestå trots att de inte skulle hålla ihop som ett par, sa båda parter att de inte skulle & apos ; kommentera inte mer.

En källa berättade för People Magazine samma månad att uppbrottet hade 'väntat länge'.

'Liksom alla äktenskap har de haft sina upp- och nedgångar genom åren men de har verkligen börjat växa isär under det senaste året, sa de.

I oktober 2018 ansökte Jenna om skilsmässa och hävdade oförsonliga skillnader i domstolshandlingarna.

I slutet av det året hade båda blivit offentliga med nya partners. Channing med popsångerskan Jessie J och Jenna med skådespelaren Steve Kazee.

Channing och Jessie J

Channing och Jessie J (Bild: AFP via Getty Images)

Jenna och Steve har varit tillsammans i ett år

Jenna och Steve har varit tillsammans i ett år (Bild: Instagram)

I februari 2019 hade 'utmanande och känslomässiga' vårdnadssamtal börjat, rapporterade Us Weekly och i september 2019 var Jenna gravid med den nya partnern Steve Kazee.

I oktober 2019 hade Jenna avslöjat i utdrag ur sin bok Graciöst Du: Hur man lever ditt bästa liv varje dag lite mer om dynamiken mellan paret vid delningen.

'Människor växer och de förändras och ibland växer de inte och förändras tillsammans', skrev hon. 'Så det var inte en sak som hände över en natt. Det fanns ingen händelse. Jag tror att det bara var en långsam insikt om att vi ville ha olika saker.

Jenna och Steve

Jenna och Steve (Bild: Jenna Dewan/Instagram)

Vid hela publiceringen av Jenna bok skulle fler avslöjanden om tillståndet i hennes äktenskap uppstå. Hon erkände att förhållandet inte var rätt för henne eller hennes dotter.

jesy nelson x factor

'Jag skulle komma att inse att dynamiken jag var i inte tjänade mig och inte heller tjänade min dotter', skrev hon.

'Först och främst var jag tvungen att acceptera insikten att detta inte fungerar och hade gått över i att göra ont.'

Jenna Board

Jenna och Steve Kazees baby Callum (Bild: Jenna Dewan/Instagram)

Jenna sa att allmänhetens intryck av paret och deras offentliga image belastade deras förhållande.

'Allmänheten såg Channing och jag i detta idealiserade romantiserade ljus,' fortsatte hon. 'Det här gjorde det svårt för mig eftersom jag gillar att vara så ärlig och verklig som jag kan.'

Channing sedan splittringen med Jessie J, men Jenna är nu förlovad med sin partner Steve, pappan två deras ett år gamla son Callum.

Se Även: