Celebrity Big Brother 2013 final: Claire Richards slutar fyra! Låt oss återuppleva hennes bästa bitar här

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Claire säger vad motsatsen till g'day är till Ryan



Claire Richards har slutat fjärde i årets Celebrity Big Brother efter att ha varit tvåa som lämnade huset i kvällens livefinal, där Rylan Clark kröntes som vinnare.



Claire dansade nerför trappan till ljudet av Steps hit Deeper Shade Of Blue, iklädd en sexig, figurkramande röd klänning.



En gråtande Claire talade till Brian Dowling i studion och sa: ”Jag visste att det skulle bli svårt att vara borta. Jag tror att jag fick reda på att jag är mycket tuffare än jag trodde.

Och när hon fick frågan om Heidi och Spencer som vägrade att utföra den uppgift som skulle ha fått Claire ett brev hemifrån, sa hon: 'När Heidi klappade hade jag kunnat gå så här ..!' och gjorde en våldsam gest.

holly willoughby garderob felfunktion

Brian frågade också om hon skulle spela in en duett med Rylan, till vilket hon svarade: 'Tja, jag vet inte.'



Så nej, då.

Stepsångerskan Claire kryssade in i CBB -huset via ytterdörren i lyxstil på lanseringskvällen, efter att Steps -fan Rylan Clark räddade hennes bacon.



På frågan om han ville skicka henne in i den skrämmande källaren sa Rylan: 'OMG det är Claire från Steps! Jag är säker på att Neil är [Ruddock] en härlig man, men OMG! '

jag gillar inte min vuxna dotter

Läs mer om CBB -twist här!

Frankie Dettori - som också var med på uppgiften - ville skicka sin rival Neil Ruddock in i källaren för att han hade ett 'stort ego', så Claire blev skonad av det kalla vattnet, rester av mat och grundmöbler.

Ryan och Rylan ser chockade ut när Claire har slutat fyra. Spencer och Heidi, inte så mycket

Hon sa då till Brian: 'Jag trodde aldrig att det skulle rädda mig att vara i Steps!'

Tillbaka i början av showen visade de första oddsen att Claire var en respektabel, om medioker, 10/1 att vinna serien, vilket i princip placerade henne ungefär halvvägs i listan över huskamrater & apos; odds.

Hon bevisade att hon är en riktig lagspelare när hon fick en uppgift att vinna en lyxig shoppingbudget genom att lyssna på Steps -låten 5, 6, 7, 8 på repetition i isolering. I det som skulle ha drivit de flesta att slå sig i ansiktet, klarade Claire det beundransvärt (det är det som kommer av att behöva stå ut med H från Steps i så många år - höjer toleransnivåerna).

Claire blev chockad över att bli räddad istället för Lacey

I stället för att skrika hysteriskt och fly från showen, bosatte hon sig under täcket i sängen som hon fick och somnade nästan (wow, just wow) när låten spelades om och om och om och om igen ... TILL, hennes huskamrater bestämde att ingen skulle utsättas för den tortyren och släppa ut henne tidigt. Hon kunde inte förstå vad bråket handlade om och verkade lite peppad att bli väckt.

Claire drevs för vräkning av Spencer och Heidi efter att de bestämde sig för att hon var tvåfasad när de tittade på husets upptåg från källaren. De nominerade också Rylan Clark, som i detta skede hade blivit totalt bessies med sin popidol Claire. De andra huskamraterna nominerade Lacey Banghard och Speidi men det var Lacey som lämnade i avhysningen den 16 januari, vilket bevisar att det inte ger dig allmänna röster att få ut dina boobies. Det tyckte vi också var konstigt.

Laceys blinkande kunde inte slå Claires matlagning (Bild: Kanal 5)

Bortsett från hennes äkta vänskap med X Factors Rylan som vi förutspår kommer att fortsätta långt efter CBB kommer Claire förmodligen att komma ihåg bäst för matlagning och ... & apos; clap gate & apos ;. Under en uppgift ombads huskamraterna att ge upp något värdefullt för dem i utbyte mot att en annan tävlande fick ett brev hemifrån.

Tricia hade blivit ombedd att prioritera brev när det gäller vem de skulle betyda mer för och hon satte Claire högst upp på högen eftersom hon saknade sina två barn och make så mycket. Cue evil Big Brother gör henne till den första att tappa ett brev om en huskamrat vägrar att delta i uppgiften. Cue onda Speidi vägrar att delta.

När det gällde att ALLA andra fick sina brev, tackade de nej i kamratskapets anda, utom Speidi. Tyvärr bestämde Heidi att det skulle vara en bra idé att klappa på nyheterna Claire skulle inte få sitt brev. Det började stort, med Rylan som helt tappade det och skrek i Speidis ansikten över deras behandling av sin gråtande kompis. Han är en lojal vän och skriker mycket för att bevisa det.

Helt irriterad

Claire fick så småningom sitt brev och grät som någon som hade fått höra att de aldrig skulle kunna äta tårta igen när hon hörde hennes rörande besked hemifrån. Vi kanske har fällt en liten tår också ...

när är augusti helgdag

Här är lite mer fakta om Claire, för vi vet att du inte kan få nog.

Namn: Claire Richards

Ålder: 35

Känd för: Att vara en femtedel av osttastic Nineties pop dåliga steg

Karriärhöjdpunkt: Två nummer ett singlar, två nummer ett album och rekordförsäljning på över 20 miljoner världen över. Ganska imponerande.

Karriär lågljus: Har tappats av hennes skivbolag efter att ha samarbetat med Steps bandkompis Ian & apos; H & apos; Watkins för att bilda musikaliska duon H och Claire

Kändiskompisar: Trots att jag bara ler under comebacken för den senaste tiden, är vi ganska säkra på att hon förmodligen hatar dem alla förutom H

jada pinkett och tupac

I brev: Claire och hennes band Steps dominerade listorna med sitt irriterande smittande popmärke från 1997 till 2001. Efter splittringen fortsatte Claire att spela in låtar med H, till stor förtvivlan för människor med öron över hela världen. Claire tog sedan några års ledighet, där hon gifte sig, skilde sig, gifte sig igen och fick ett par barn. Hon gjorde semifinalen av Popstar till Operastar 2011, samma år som Steps meddelade att de skulle reformera. Efter att ha svängt från, som minsta, en storlek 10 och, vid sin största, en storlek 20 under sin karriär, spelade Claire också in dokumentären Claire Richards: My Big Fat Wedding 2009.

Vi förutspådde: Hon vill ha ansvaret för inköpslistan. Vi hade rätt men hon blev också husets kock och matade sina medfångar gott och väl.

(Bild: PA)

Klicka här för fler Celebrity Big Brother 2013 -nyheter och här för mer om årets CBB -husmän.

Se Även: