Cath Kidston lanserar en otrolig Alice in Wonderland -samling som kommer att skicka Disney -fans vilt

Walt Disney Company

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi kan inte sluta stirra på det(Bild: Cath Kidston)



Flytta över Primark, det finns ett nytt Disney -samarbete i stan, och det är helt otroligt.



Vanligtvis mer känd för sina traditionella engelska mönster, denna gång har designern kopplat ihop med Disney för att lansera en speciell Alice i underlandet -samling som inkluderar mode, väskor, accessoarer och hushållsartiklar.



Även om sortimentet inte kommer att släppas förrän i morgon kväll (torsdag 24 maj), klockan 19.00 för att vara exakt, har några smygbilder av samlingen presenterats, och det är bättre än någonting vi någonsin har drömt om.

Du kan registrera dig på webbplatsen online för att vara säker på att du är först i kön, eller bara svävar på webbplatsen i morgon klockan 19, eftersom vi tror att den här uppsättningen kommer att gå ut på allvar snabbt.

Vi kommer inte att använda vår tote på £ 65 som en blomkruka tack så mycket (Bild: Cath Kidston)



Från plånböcker, till muggar, till kuddar, till väskor, det finns erbjudanden för både oss själva och de små, från små, udda tillbehör till högljutt och stolt Disney -fan.

Tyvärr är det enda som inte är att älska med den nya kollektionen prislappen, med ovanstående applikationsväska för ängsförsäljning för £ 65 och de reversibla ryggsäckarna för de lite mer plånboksvänliga £ 45. Det är kanske inte tillbaka till skoltiden än, men våra barn kommer redan att svälla över dessa.



Gör dig redo för att gå tillbaka till skolan tidigt med dessa ryggsäckar (Bild: Cath Kidston)

Cath Kidston har skapat en väska som liknar den som såldes på Primark för några månader sedan, vilket gör Cheshire Cats uttalande leende till ett eget liv. Till skillnad från Primark kommer Cath Kidstons egen att sätta tillbaka 18 £ för en mynt för myntväskan med handledsrem.

I tillbehörssortimentet finns också en & apos; Falling Alice & apos; snodd för 4,50 £, samt ett rött och prickigt iPhone 6/7 -fodral för 22 £.

Det är £ 24 för detta förkläde. Och värt vartenda öre

För köket, tillsammans med dina nya Cath Kidston x Alice in Wonderland -muggar och spenhanddukar, finns även förkläden, vattenflaskor och fina tepottar.

När det gäller mode har vi aldrig sett något liknande tidigare. Som Cath Kidston har skapat både en kjol och en klänning i en vacker himmelblå nyans som har Alice satt på ängen bland prästkragar.

Vi vet inte var vi skulle bära detta men vi vill fortfarande ha det (Bild: Cath Kidston)

Tyvärr kommer kläderna inte att bli billiga, med satenklänningen som kostar 90 pund en pop och ängskjolen 65 pund.

Om du vill ha något mer dämpat för din garderob finns det också en jeansjacka från Alice in Wonderland som har ett broderat hjärta med Alice själv som hoppar ut ur den.

Denna jacka ger dig tillbaka £ 75. Men vi vill fortfarande ha det så, så illa

Faktum är att det finns jämna bitar för sovrummet, med Cath Kidston som lanserar denna vackra sängkläder i Alice i Underlandet -tema. Med berömda citat från boken, samt söta svampar, blommor, tekannor och den galna hattaren kostar hela setet £ 65, medan en uppsättning med två örngott är £ 30.

Läs mer

Primark Disney -samlingar
Ny skönhet och odjuret Aladdin Aristokater Alice i Underlandet

Vi kan till och med Alice i Underlandet upp våra sovrum till vår egen kaninhålsflykt

I grund och botten är hela samlingen bortom våra vildaste drömmar, och vi vill nu renovera hela vårt hus för att få plats med allt. Och vinna lotteriet för att ha råd med det först, förstås.

Se Även: