Caroline Flack medger att det var 'ganska konstigt' att träffa 17-åriga Harry Styles men kommer aldrig att be om ursäkt

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Inga ånger: Harry Styles och Caroline Flack

Harry Styles och Caroline Flack



Caroline Flack känner sig inte generad över att träffa Harry Styles - men erkänner att det var ett ganska 'konstigt' förhållande.



Den 35-åriga TV-presentatören-som dejtade One Direction-sångaren redan 2011-sa att 14-årsåldern mellan sig själv och Harry, 21, var överdriven.



Hon sa: 'Jag kommer aldrig att be om ursäkt för det eftersom det inte fanns något som var allvarligt eller dåligt och ingen skadades.'

Harry Styles och Caroline Flack

Harry Styles och Caroline Flack för fyra år sedan (Bild: XPOSUREPHOTOS.COM)

Brunettskönheten erkände också att hon en gång övervägde en romantik med sin & X Factor & apos; medvärd Olly Murs, 31.



Hon sa till Daily Telegraph -tidningen: 'Det var en tidpunkt då vi först började arbeta tillsammans när jag tänkte:' Gör jag? Kan jag? & Apos; Det har alltid funnits ett hinder där vi bara aldrig kunde gå över den gränsen och vi aldrig har gjort det.

Kemi: Caroline Flack och Olly Murs



Men vi skrattar åt det hela tiden. Vad mer är, Caroline beskrev popstjärnan som den mest självsäkra personen hon någonsin har stött på.

Hon berättade: 'Jag har aldrig träffat någon som är så säker i hela mitt liv, men det gränsar aldrig till arrogans. 'Det är ganska extraordinärt. Hans självförtroende är härligt - jag önskar att jag hade det, [var] säker på allt jag gör. Han stönar aldrig, han har energi, han är ständigt uppe.

'Det finns ingenting om [att arbeta med] Olly som någonsin får mig att gå, & apos; Oh for God's sake & apos ;. Och du får det ibland. '

Se Även: