Carol McGiffin väcker upprördhet över Lösa kvinnor när hon försvarar uppror som stöder Trump

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Carol McGiffin har väckt upprördhet från tittarna efter att hon tycktes försvara upproret för pro-Trump som stormade USA: s Capitol igår.



Den 60-åriga Loose Women-stjärnan var märkt & apos; okunnig & apos; av tittarna när ITV -panelen diskuterade de skamliga händelser som ägde rum i USA på onsdagen.



Fyra människor dog och minst 52 upploppshäktare greps när mobben bröt sig in i USA: s Capitol -byggnad, ansporad av avgående president Donald Trump.



Medan Loose Women -panelen i stor utsträckning talade om deras avsky efter våldet och kaoset som följde i Washington, togs Carols svar inte väl emot av några Loose Women -fans.

chihuahua tagen av mås

'Våldet var helt chockerande och kriminell skada är aldrig acceptabel av någon anledning, det är bara inte och det är min uppfattning,' började Carol.

”Men jag förstår varför människorna var där och vad som började som en fredlig protest - dessa människor är arga ... och det här är vad som händer när människor blir arga och det är vad som händer när man inte lyssnar på människor.



Carol McGiffin försvarar uppror mot pro-Trump

Carol har märkts som & okunnig & apos; (Bild: REX/Shutterstock)

Medan det amerikanska justitiedepartementet drog slutsatsen förra månaden att det inte hittade några bevis på omfattande väljarbedrägeri som kan förändra valet, tycktes Carol också föreslå att vissa bevis för fallen inte hörs & apos; vid amerikanska domstolar.



Detta kommer trots att nästan alla juridiska utmaningar för valresultatet kastas ut av domare runt om i USA.

Hon tillade: 'Oavsett om du tror eller jag tror eller om någon annan tror att de har ett ärende för det påstådda bedrägeriet i valet, och om du tror eller tror att jag tror eller att någon annan tror att det har stulits från dem - de & apos; re Om de inte hörs har bevisningen som de har inte hörts av några av domstolarna.

brittisk tvål utmärker sexigaste kvinnan
Carol McGiffin försvarar uppror mot pro-Trump

Carol var i Loose Women -studiorna med Stacey Solomon och Jane Moore (Bild: REX/Shutterstock)

Carol McGiffin försvarar uppror mot pro-Trump

Fönstret Lösa kvinnor uttryckte till stor del skräck över händelserna i USA (Bild: REX/Shutterstock)

vad sa james arthur

”Våldet fortsätter alltid av minoriteten. Det var tusentals och tusentals människor där igår och, ja, folk var ur funktion och det var chockerande, och det har i princip satt den sista spiken i kistan för alla fall som de kan ha haft - någonsin. Det lönar sig aldrig att vara våldsam.

'Jag förstår frustrationen hos människor när de protesterar, men poängen att vissa människor förstör det för alla andra, det besegrar bara objektet och tar bort budskapet.'

Carols känslor gick inte obemärkt förbi och Loose Women -tittare strömmade till sociala medier för att kritisera tv -stjärnan.

Carol McGiffin försvarar uppror mot pro-Trump

En mobb stormade USA: s Capitol den 6 januari (Bild: Getty Images)

vinnare av Grand National 2013
Carol McGiffin försvarar uppror mot pro-Trump

En pro-Trump-upplopp bär en förbundsflagga genom USA: s Capitol Rotunda (Bild: AFP via Getty Images)

'Inte Carol McGiffin på #LoseWomen säger att människor som påstår bedrägeri inte lyssnade på Trump förlorade dussintals fall där han presenterade sitt fall, Carol. Vissa leddes av domare som han utsåg, och sprutade att de inte lyssnade på är meningslöst och farligt.

'Carol McGiffin är en skam och okunnig. #loosewomen ', skrev en annan.

En tredje tillade: 'Inte riktigt #CarolMcGiffin och #StaceySolomon#LoseWoman försvara Trump -upploppen igår kväll Alla har rätt att protestera och antyda att det amerikanska valet var riggat. '

En representant för Carol såväl som ITV: s Loose Women har kontaktats av The NEWSAM för kommentar.