Kommer du inte fram till dina kompisar? Hur man berättar om någon har blockerat dina samtal från sin iPhone

Äpple

Ditt Horoskop För Imorgon

Att bli av med skräpvänner, älskare och (vågar vi säga det) släktingar har aldrig varit lättare.



Om du vill stänga av någon från ditt liv, blockera bara deras samtal eller sms på din iPhone så kan de lika gärna ha försvunnit till en alternativ dimension.



betydelsen av siffran 25

Men om det är du som är klumpig med stenmurens taktik? Tänk om din man, bästa kompis eller mamma har bestämt sig för att tysta dig?



Vi har din rygg. Här är några sätt att ta reda på om någon har blockerat dig från sin iPhone - och en smutsig taktik för att få ytterligare en chans att kontakta dem.

1) Lämna ett meddelande efter ditt stön

(Bild: REX)

Läs mer :



Om du fortsätter att ringa till någon och du får en ring innan du dumpas på deras telefonsvarare har den personen antagligen blockerat dig.

Ja, det finns en chans att de kunde ha bytt telefon för att inte störa, men om du blir ombedd att lämna ett meddelande har något gått fel i ditt förhållande.



Tror inte att du kan skrika övergrepp efter pipan heller, eftersom människor kan inte höra meddelanden från någon som de har blockerat .

Du måste använda gammaldags taktik för att komma i kontakt, som att gå och gråta utanför deras dörr.

2) Textuell aggression

(Bild: Getty)

Läs mer :

Tyvärr, om du skickar någon ett sms och du är blockerad kommer du aldrig att veta om det.

Dina meddelanden kan bli gröna eller blåa när du försöker korrespondera med någon som hatar dig, men låt dig inte luras.

Apple har smart utformat sitt iPhone -operativsystem så att det får blockerade människor att tro att deras texter har kommit, medan mottagaren aldrig får dem.

bbc teckenspråkspresentatörer

Det finns inget riktigt sätt att komma runt det här, så du måste bara anta att om någon inte svarar på dina uppdrag, så är det inte så att de pratar med dig.

3) Lösningen

Läs mer :

Du har ringt och skickat ett sms med några minuters mellanrum de senaste tre och en halv månad och du har fortfarande inte fått något svar.

För att testa om du är blockerad kan du bara ringa från en annan rad, vilket avslöjar din väns eller (ex) älskares otäcka avsikter.

Du kan också gå in i din egen iPhone & apos; s inställningar, klicka på knappen Telefon och sedan trycka på 'visa mitt uppringnings -ID', vilket gör att du kan blockera ditt eget nummer och därmed undvika screeningfunktionen.

Det betyder att du kommer att ta dig till den där snuten minst en gång innan de ringer poliserna och hindrar dig från hela det fria samhället.

omröstning

Har du någonsin blockerat någon?

500+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Se Även: