Caitlyn Jenners skiftande ansikte från fyllmedel till boobjobb när hon vinkade adjö till Bruce

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Reality -TV -sensation Caitlyn Jenner blev först ett känt namn 2015, efter att hon kom ut som transgender i april samma år.



TV -stjärnans hem på 3,5 miljoner dollar var bakgrunden för hennes ikoniska Vanity Fair -omslag, där hon avslöjade sig själv som Caitlyn för allra första gången.



fantasy Premier League-logotyp

Hon har sedan dess blivit den mest kända transgender -kvinnan i världen.



Innan hennes övergång steg Caitlyn - då känd som Bruce Jenner - upp i rampljuset som en 26 -årig olympisk mästare på 1970 -talet.

Bruce tillbringade år i allmänhetens ögon som en heroisk amerikansk idrottsman innan han blev en del av det globalt kända Kardashian -imperiet.

Caitlyn Jenner ser dramatiskt annorlunda ut efter nästan 50 år i rampljuset och otaliga kosmetiska kirurgiska ingrepp

Caitlyn Jenner ser dramatiskt annorlunda ut efter nästan 50 år i rampljuset och otaliga kosmetiska kirurgiska ingrepp



Reality -tv -sensation Caitlyn Jenner blev först ett känt namn 2015, efter att hon kom ut som en transgender

Reality -tv -sensation Caitlyn Jenner blev först ett känt namn 2015, efter att hon kom ut som en transgender (Bild: Instagram)

Sedan dess har den tidigare Keeping Up With The Kardashians -stjärnan, 70, genomgått otaliga kosmetiska kirurgiska ingrepp som började när hon var känd som Bruce.



Olympians förändrade ansikte genom åren har säkert byggts upp för att avslöja en dramatisk förvandling när hon debuterade Caitlyn.

Låt oss ta en titt på stjärnans föränderliga ansikte under de senaste 50 åren, vilket ledde till att hon blev en inspiration i transpersoner.

Innan hennes övergång steg Caitlyn - då känd som Bruce - upp i rampljuset som en 26 -årig olympisk mästare på 1970 -talet

Innan hennes övergång steg Caitlyn - då känd som Bruce - upp i rampljuset som en 26 -årig olympisk mästare på 1970 -talet (Bild: Getty Images)

Stjärnan, 70, har genomgått otaliga kosmetiska kirurgiska ingrepp för att bli Caitlyn som började när hon var Bruce

Stjärnan, 70, har genomgått otaliga kosmetiska kirurgiska ingrepp för att bli Caitlyn som började när hon var Bruce (Bild: Instagram)

När Bruce steg upp till stjärnstatus 1976 efter att ha vunnit OS -guld, förkroppsligade idrottsmannen vad han tyckte det betydde att vara en alfahane med muskler och hår.

1982 poserade han berömt för ett Playboy -omslag och visade upp sin hunky fysik när han blev en nationalhjälte.

1984 började Bruce övergång till att bli kvinna långsamt när han fick sitt första näsjobb och ansiktslyftning.

Han hade också börjat tunna ut ögonbrynen i ett försök att få honom att se mer preparerad ut eftersom han tidigare avslöjade att han var & avvisad & apos; av ansiktshår.

När Bruce steg upp till stjärntecken 1976 förkroppsligade sportmannen vad han tyckte det betydde att vara en alfahane

När Bruce steg upp till stjärntecken 1976 förkroppsligade sportmannen vad han tyckte det betydde att vara en alfahane (Bild: Getty)

Före slutet av decenniet erkände Bruce att han fortsatte med minst sex procedurer i ansiktet, inklusive näsor och ansiktslyftningar.

Bruce stjärnstatus växte när han gifte sig med mamma och drottning av Kardashian -klanen, Kris Jenner, men det hindrade inte Bruce att byta ansikte.

tunga d lagringskrig

Under 2009 genomgick mästaren en reviderad ansiktslyftning och många snaps tyder på mer kosmetisk kirurgi än han tidigare har erkänt när de visade honom med en mjukare käklinje.

Bruce övergång till att bli kvinna började långsamt när han fick sitt första näsjobb och ansiktslyftning

Bruce övergång till att bli kvinna började långsamt när han fick sitt första näsjobb och ansiktslyftning (Bild: Splash)

När otäcka förbi och 2010 sakta närmade sig, såg stjärnan ut att få hål i öronen och började växa håret

När otäcka förbi och 2010 sakta närmade sig, såg stjärnan ut att få hål i öronen och började växa håret (Bild: AKM-GSI)

När otäcka förbi och 2010 sakta närmade sig, såg stjärnan ut att få hål i öronen och började växa håret längre.

Caitlyn fick sitt Adams äpple berömt 2014 genom att ha fyllmedel injicerat i kinderna.

Hollywood A-lister tillkännagav sin könsövergång 2015 och bröt internet med ett ökänt Vanity Fair-omslag.

Hollywood A-lister tillkännagav sin könsövergång 2015 och bröt internet med ett ökänt Vanity Fair-omslag

Hollywood A-lister tillkännagav sin könsövergång 2015 och bröt internet med ett ökänt Vanity Fair-omslag (Bild: Annie Leibovitz / Vanity Fair)

Caitlyns övergång - som kom efter att hennes äktenskap med Kris Jenner slutade - dokumenterades på KUWTK och hennes egen realityshow, I Am Cait.

Efter att ha genomgått ett näsjobb, bröstförstoring, trakealrakning, käkformning och skäggborttagning som en del av sin övergång, avslutade Caitlyn processen med könbyte.

På tal om proceduren i sin bok beskrev hon glatt: ”Operationen var en framgång, och jag känner mig inte bara underbar utan befriad. Så varför ens överväga det?

För det är bara en penis. Det har inga speciella gåvor eller användning för mig annat än vad jag har sagt tidigare, förmågan att ta en sus i skogen. Jag vill bara ha alla rätt delar. '

genomsnittlig vikt för män i Storbritannien
Caitlyns övergång - som kom efter att hennes äktenskap med Kris Jenner slutade - dokumenterades på KUWTK och I Am Cait

Caitlyns övergång - som kom efter att hennes äktenskap med Kris Jenner slutade - dokumenterades på KUWTK och I Am Cait

Hon genomgick ett näsjobb, bröstförstoring, trakealrakning, formning av käken och borttagning av skägg som en del av hennes övergång

Hon genomgick ett näsjobb, bröstförstoring, trakealrakning, formning av käken och borttagning av skägg som en del av hennes övergång (Bild: Instagram)

Caitlyn fortsatte att gå under kniven efter hennes övergång och hon investerade berömt i en 10-timmars ansiktsfeminiseringskirurgi som enligt uppgift kostade 70 000 dollar.

Det kirurgiska ingreppet innebär i allmänhet att sänka hårfästet, lyfta pannan, ta bort den beniga åsen runt ögonhålorna och näsplastik för att göra näsan mindre och tunnare.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Det inkluderar också ofta avsmalnande käken och hakan, ta bort adams äpple och lyfta eller fylla kinderna.

Det finns distinkta egenskaper mellan den kvinnliga benstrukturen och hanen, till exempel avståndet mellan din läpp och din näsa, det är mindre på kvinnor, förklarade Caitlyn.

Caitlyn fortsatte att gå under kniven efter hennes övergång och hon investerade känt i en 10-timmars ansiktsfeminisering

Caitlyn fortsatte att gå under kniven efter hennes övergång och hon investerade känt i en 10-timmars ansiktsfeminisering (Bild: Instagram)

marshelger i solen
Proceduren innebär att hårfästet sänks, pannan lyfts, den beniga åsen runt ögonhålen tas bort och näsplastik

Proceduren innebär att hårfästet sänks, pannan lyfts, den beniga åsen runt ögonhålen tas bort och näsplastik (Bild: Instagram)

Sedan hennes övergång har Caitlyn fortsatt att blomstra med sina sociala medier som regelbundet uppdaterar fans med snaps som visar upp sitt påkostade liv som kvinna i Malibu.

Tv -stjärnan knäcks ofta strålande när hon visar upp sin fylliga pout, glödande hud och glansiga hår.

Ett antal snaps visar transgenderstjärnan som har ett ganska annorlunda ansikte än Caitlyn vi först såg efter hennes övergång.

Sedan hennes övergång har Caitlyn fortsatt att blomstra med sina sociala medier som regelbundet uppdaterar fans med sitt påkostade liv som kvinna

Sedan hennes övergång har Caitlyn fortsatt att blomstra med sina sociala medier som regelbundet uppdaterar fans med sitt påkostade liv som kvinna (Bild: caitlynjenner/Instagram)

År 2020 har Caitlyn nu gyllenbrun med hår med honungsfärgade höjdpunkter medan hon när hon övergick första gången debuterade med chokladfärgade lås.

Hon delar ofta snaps av sig själv med fullt sminkad smink medan hon accentuerar sin växande pout med surringar av rosa läppglans.

En serie baddräkter har tagit antydan till stjärnans ytterligare bröstförstoring eftersom hon har parad en fylligare byst.

Ett antal snaps visar transgenderstjärnan som har ett ganska annorlunda ansikte än Caitlyn vi först såg efter hennes övergång

Ett antal snaps visar transgenderstjärnan som har ett ganska annorlunda ansikte än Caitlyn vi först såg efter hennes övergång (Bild: Instagram)

Caitlyn ser till att ta hand om sitt feminina utseende med många ansiktsbehandlingar, manikyr och professionella team

Caitlyn ser till att ta hand om sitt feminina utseende med många ansiktsbehandlingar, manikyr och professionella team (Bild: Instagram)

Caitlyn ser till att ta hand om hennes feminina utseende med många ansiktsbehandlingar, manikyr och professionella team av stylister och make-upartister för att arbeta sin magi med henne.

Rykten har fortsatt att cirkulera om att hon har fortsatt att få läppfyllmedel, bröstimplantat och botox - för att mer fullständigt övergå till att leva som kvinna.

Har du en historia att sälja? Hör av dig till oss på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkt 0207 29 33033

Se Även: