Cadbury har släppt ett otroligt nytt sortiment av påskägg - inklusive sådana tillverkade av Daim

Cadbury Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Skickades detta ägg från himlen?



Ja påskägg är bra, men oavsett hur mycket du älskar choklad blir det lite tröttsamt att ha åtta av samma stora mjölkchokladägg.



Tufft liv, vi vet, men traumat kan äntligen vara över, eftersom Cadbury just har presenterat ett otroligt nytt påskägg som helt är tillverkat av den verkliga Daim -baren.



Medan stormarknader överallt har gångar och gångar fulla av påskchoklad, säljer bara en av dem det nya Daim -ägget: Asda.

Du är perfekt för mig (Bild: Cadbury)

Sådana som Tesco och Sainsbury & apos; s kommer naturligtvis att följa med tiden, men för närvarande vet vi var vi ska göra vår nästa matbutik ...



Enligt Produktbeskrivning, mjölkchoklad äggskal är infunderat med arton gånger 25g portioner av Daim bar per varje skal - mycket choklad. Så det är tur att vi är så stora fans av Daim ...

Plus ett stort ägg betyder mindre tid att packa upp ... (Bild: Handout)



Men om det inte var nog får du också en delningsbar med den härliga chokladen bredvid, för vem har egentligen tid för chokladstänger i standardstorlek på påsk?

Daim -ägget är en del av Cadburys nya påskserie, där alla ägg är gjorda helt av dina favoritchokladstänger, eftersom det också innehåller frukt och nöt och crunchie.

Läs mer

Choklad
Naken chokladstänger frågesport Ren chokladglädje Mata aldrig din hund med choklad Krympande chokladkakor

Nackdelen? Det är inte billigt, med ägget för 10 pund vardera. En rejäl prislapp med tanke på att Asda också säljer just nu tre av deras mindre ägg för en tenner.

Men det är trots allt påsk, och uppenbarligen kommer vi inte äta allt på en gång ...

Se Även: