Bruce Willis äktenskap med Emma Heming - och hur hon vann över hans före detta Demi Moore

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är långt ifrån en konventionell situation, men återigen är det Hollywood.



Efter att Bruce Willis skildes med exhustrun Demi Moore 2000 efter 13 års äktenskap trodde han inte att kärlek någonsin fanns på korten igen.



Men allt förändrades när han träffade modellen Emma Heming genom en gemensam vän 2007.



Paret blev omedelbart förälskade - trots deras 23 -åriga åldersskillnad - och fortsatte att knyta knuten 2009 vid en civil ceremoni i Beverly Hills.

Bland deras stjärnspäckade bröllopsgästlista fanns Demi och hennes dåvarande make Ashton Kutcher.

Bruce och Demis tre döttrar, Rumer, Scout och Tallulah var också närvarande, eftersom alla beundrade Demis och Bruce vänliga vänskap trots att deras en gång ljusa flamma brann ut.



Bruce Willis och fru Emma Heming Willis

Bruce Willis knöt knuten med Emma Heming 2009 (Bild: Getty Images för film vid Lincoln Center)

Efter att Bruce och Emma sagt 'I Do', hälsade paret välkomna sitt första barn tillsammans 2012 - en tjej som heter Mabel - och 2014 deras andra dotter Evelyn.



De stolta föräldrarna är kända för att dokumentera sitt familjeliv över hela sociala medier.

Efter 10 års gift liv 2019 valde lovebirds att förnya sina löften i en romantisk miljö.

När hon talade vid förnyelsen av sitt bröllopslöfte hade Emma ingenting annat än beröm för sin älskade make.

'Jag tror att vi alltid har haft mycket respekt för varandra, vilket verkligen har hjälpt till att bygga en bra grund', sa hon till UsWeekly.

'Han får mig att skratta. Han är rolig och han är smart och galen, och håller mig alltid på tårna, så det är roligt.

Rumer Willis, Demi Moore, Bruce Willis, Scout Willis, Emma Heming Willis och Tallulah Willis

Bruce och fru Emma avbildade med Demi och deras tre döttrar Rumer, Scout och Tallulah (Bild: Getty Images för goop)

Nu är det ingen överraskning att Demi återigen var närvarande, eftersom hon markerade sitt godkännande av det älskade paret genom att helt enkelt vara där för att heja på dem.

Den okonventionella dynamiken har resulterat i ett vackert band och en känsla av harmoni för alla familjemedlemmar.

Bruce och Emma flyger ofta till soliga helgdagar med Demi och deras tre barn, och det är säkert att säga att det inte finns någon fientlighet där.

Istället för någon bitterhet som vissa kan anta finns mellan ett ex och en nuvarande fru, finns det verkligen inget dåligt blod mellan Emma och Demi.

Faktum är att båda damerna delar ömsesidig respekt för varandra, med Bruce och Emma som erkänner att de inte skulle göra sina löften om att förnya utan att Demi skulle vara där personligen.

'Hon välkomnade mig i sin familj som jag välkomnade henne i vår. Jag har så mycket respekt för henne, säger Emma till UsWeekly.

Bruce Willis och Emma Heming

Bruce träffade Emma genom en gemensam vän 2007 (Bild: Getty Images)

Emma fortsatte: ”Jag har så mycket respekt för hur Bruce och Demi arbetade genom sin skilsmässa för att kunna sätta sina barn först.

'Jag lärde mig så mycket av det och växte så mycket av att se det. Det var viktigt för henne att vara där. Hon var på vårt första bröllop.

'Jag älskade att ha henne där igen. Jag skulle inte göra det utan henne. '

På senare tid chockade Bruce fans över hela världen efter att han valde att självisolera med Demi och hans döttrar i början av pandemin - lämna Emma med sina tjejer mil bort i Los Angeles.

Och i en märklig twist stannade Bruce och Demi i Idaho -hemmet där de uppfostrade sina tjejer.

Bruce tillbringade kvalitetstid med Demi, deras vuxna döttrar Scout, Rumer och Tallulah, liksom Tallulahs pojkvän Dillon Buss.

Bruce Willis och Demi Moore

Bruce isolerade sig själv med exhustrun Demi, dottern Tallulah och hennes pojkvän (Bild: Buuski/Instagram)

Bruce och Emma höll kontakten med Instagram, med örnögda fans som märkte flera kommentarer som Emma hade lämnat på Demis sida, vilket tycktes vara små grävningar i situationen.

Men det var bara kul och spel eftersom det inte blev något dåligt blod mellan paret.

Visas på & apos; Dopey & apos; podcast förra året, sa Scout att Emma ursprungligen hade tänkt gå med dem i Sun Valley, Idaho, men hon lämnades strandsatt i LA på grund av en medicinsk nödsituation.

Emma kunde inte längre följa med sin man på resan eftersom hon var tvungen att ta sin dotter till läkaren innan hon väntade på testresultaten.

Att ge upp orsaken till den ovanliga uppläggningen Bruce och Demis dotter Scout sa: 'Det har varit så roligt för mig är de precis som mina fantastiska konstiga föräldrar men för alla andra är de & apos; åter på denna olika nivå.

'Det har faktiskt varit riktigt coolt. Min styvmamma skulle komma hit med mina lillasystrar men min yngre syster, som nu är (6) år gammal, i en park, hade aldrig fått prat om att inte skita med injektionsnålar som hon hittade, så hon försökte faktiskt peta skon med den och petade foten. '

Bruce Willis, Emma Heming och Demi Moore

Bruce och Emma åker ofta på semester med Demi, vilket bevisar att det inte finns något dåligt blod (Bild: EMMA HEMMING/INSTAGRAM)

'Så min styvmamma var tvungen att vara i LA och vänta på att få resultaten från att ta henne till läkaren så min pappa kom hit och sedan blev resan galen så min styvmamma stannade i LA med mina lillasystrar', sa hon.

På tal om Bruce och Demis otroliga vänskap 20 år efter deras skilsmässa fortsatte Scout: 'Det har varit riktigt roligt att ha båda mina föräldrar i det här huset där de, liksom, uppfostrade oss.

Demi och Bruce träffades på en filmpremiär 1987 och deras förhållande var en riktig virvelvindromantik.

Paret gifte sig bara fyra månader senare efter att ha blivit gravida med sin första dotter.

Men deras ödesdigra fackförening - som var plågad av skilsmässor rykten från get -go - rasade under 2000 vilket ledde till viss förbittring från båda parter.

Bruce Willis och Demi Moore

Bruce och Demi var gifta mellan 1987 och 2000 och har tre döttrar tillsammans (Bild: Getty Images för Comedy Central)

Efter att tiden läkt såren deras skilsmässa orsakade, var paret tillbaka på goda villkor med deras vänskap som blommade till ett obrottligt band.

Efter deras splittring fortsatte Demi att gifta sig med skådespelaren Ashton 2005, men paret skilde sig sex år senare 2011.

Förhållandet orsakade en bristning mellan två av hennes döttrar, Scout och Tallulah, men de kunde nu inte vara närmare.

När hon ser tillbaka på sin tid med Bruce säger Demi nu att hon är 'väldigt stolt över vår skilsmässa'.

bästa prisvärda surfplatta 2018 Storbritannien

Hon sa i sin självbiografi: '' [Splittringen] var inte lätt till en början, men vi lyckades flytta hjärtat i vårt förhållande, hjärtat i det som skapade vår familj, till något nytt som gav tjejerna en kärleksfull, stödjande miljö med båda föräldrarna. '

Se Även: