Boots har lanserat en Disney strumpa adventskalender - och den är redan på 3 för 2

Stövlar Storbritannien

Ditt Horoskop För Imorgon

Stövlar säljer det



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Disney och jul: två av våra favorit saker, så vilket bättre sätt att räkna ner till jul än nya kläder med tema Disney.



Boots har just presenterat en helt ny adventskalender som innebär att Disney -fans kan öppna upp ett helt nytt par strumpor varje dag med sina favoritmagiska karaktärer.

I stället för mer värdelös plast har varje fönster i adventskalendern ett par praktiska strumpor från en annan Disney -film, inklusive Belle, Mickey Mouse, Cruella de Vil, Bambi, Dumbo och Marie från Aristocats.

Men ingen Ariel, tyvärr



siffran 27 betyder

Enda nackdelen? Det är bara en 12 -dagars jul, inte 24.

holly willoughby klänningar asos

Sätter dig tillbaka £ 30 för uppsättningen på Boots webbplats, priset utgår till £ 2,50 per par, med kalendern också tillgänglig som en del av en 3 för 2 affär.



Men den är för närvarande slutsåld, även om de enligt Boots planerar att lagra om snart, med återförsäljaren förutspår att den kommer att finnas tillgänglig inom kommande två veckor.

Du får alla dessa fotstrumpor

Om du inte kan vänta tills dess, Amazon säljer en liknande 12 -dagars jul Disney -strumpa adventskalender, även om det kommer att sätta dig tillbaka en rejäl £ 88,47, så det kan vara bättre att vänta eller kolla i din lokala Boots -butik.

Efter att Boots -versionen av kalendern för första gången tillkännagavs på Facebook igår av erbjudandesidor Extrema fynd och kuponger i Storbritannien och Disney -erbjudanden i Storbritannien, fans flockade för att hämta den bisarra men användbara adventskalendern.

Se Även: