Bästa rakkrämer 2020

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Få en supermjuk rakning hemma



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Numera, om du vill ha en lyxig rakning med en silkeslen finish, behöver du inte gå till din lokala frisör för att få det resultat du är ute efter.



Om du inte vill ha allvarliga snitt, en extremt kliande stubb och en mindre än perfekt syn; rakkräm är en instrumentell del av processen, nästan lika viktig som rakhyveln själv.

Eftersom rakning kan vara ganska hård mot huden, kommer många av produkterna på marknaden idag att berikas med hudvänliga ingredienser för att hålla dig mjukare längre.

För att få en bättre uppfattning om vilka märken du ska hålla utkik efter, har vi lyssnat på tio av de bästa rakkrämerna nedan, som finns att köpa nu.



Bästa rakkrämer 2020

1. Taylor of Old Bond Street Shave Cream

Taylor of Old Bond Street Shave Cream

vax smältbrännare b&m

Om du letar efter en prisvärd rakkräm är denna från Taylor of Old Bond Street en bra utgångspunkt för första timers.



Rakkräm från sandelträ doftar delikat med eteriska oljor, inklusive sandelträ, cederträ, lavendel, rosmarin, jasmin. De helt naturliga ingredienserna är bra för känslig hud.

Pris: £ 12, John Lewis - köp här nu

2. Jack Black Beard Lube

Jack Black Beard Lube

Om du letar efter en lugnande och extremt fuktgivande formel, för en silkeslen yta, är Jack Black & # 39; s ett bra val. Formeln är rik på närande fettsyror och fosfolipider, vilket skapar en smidig, enkel glidning samtidigt som den förhindrar irritationskador och -skärningar.

Den genomskinliga gelen gör att du kan se var du rakar dig, så att du får det utseende du vill ha.

Pris: £ 31, Amazon - köp här nu

3. Clinique Men's Shave Cream

Clinique Men's Shave Cream

harry styles och caroline flack

Om du är benägen för känslig hud som lätt irriteras, särskilt efter en rakning, är detta märket att se upp för. Minska obehag av rakhyvelbränning under och efter rakning med denna Cream Shave från Clinique.

Krämen återfuktar och lyfter skägghåren från huden, vilket ger dig en supernära och exakt rakning varje gång.

Pris: £ 13,60, All Beauty - köp här nu

4. Benny's of London Shaving Cream

Benny's of London Shaving Cream

Tracken till rakkräm skummar upp väl för att skapa en tillräckligt slät yta för att din rakhyvel ska glida över, den här grädden från Benny & s London skapar ett tjockt lager av skum med bara en ärtstor mängd - vilket ger dig oändliga rakningar från detta 150 ml badkar.

En överdådig granatäpple lukt kommer att låta dig lukta lika gott som du ser ut.

Pris: £ 12,95, Amazon - köp här nu

hur gammal är claire king

5. Acqua di Parma Barbiere rakgel

Acqua di Parma Barber rakgel

Om du är ute efter lyx har du hittat det. Acqua di Parma Barbiere är en uppfriskande rakgel som förvandlas till ett rikt skum när den masseras på huden. Lite räcker långt,

Formulerad med en blandning av lyxiga organiska oljor inklusive granatäpplefröolja, basilikaxtrakt, citronolja och hyaluronsyra - denna rakgel hydrerar och skyddar din hud mot irriterande ämnen.

Pris: £ 31, John Lewis - köp här nu

6. Bulldog Sensitive Shave Cream

Bulldog Sensitive Shave Cream

Om du lider av känslig hud är det här en bra idé. Denna rakkräm från Bulldog är ett bra budgetalternativ för £ 2 per flaska.

Berika din hud med några naturliga ingredienser, perfekt för att lugna och skydda irriterad hud. Bulldogs rakkräm är speciellt formulerad med en blandning av baobabolja, havreolja och pilört.

Pris: £ 2, Amazon - köp här nu

7. Triumph & Disaster Gammaldags rakkräm

Triumph & Disaster Gammaldags rakkrämrör

Om du föredrar en fin traditionell rakning är denna gammaldags rakkräm från Triumph and Disaster ett måste för hudvård.

Rakkrämen ger en nära rakning, samtidigt som den ger komfort och ultrahydrat, tack vare en mängd naturliga och närande ingredienser. Formeln är berikad med lanolin, som är ett naturligt mjukgörande medel samt en kombination av oljeextrakt och organiska ämnen.

john cooper seriemördare

Varje rör innehåller tillräckligt med grädde för mer än 90 rakningar, vilket ger dig mer tid att fokusera på utseendet.

Pris: £ 14,80, ser fantastiskt ut - köp här nu

8. Pankhurst London Shaving Cream

Pankhurst London rakkräm

Lyxen har blivit enklare, Pankhurst Londons rakkräm har en tjock och krämig konsistens vilket gör den till den perfekta accenten för att börja din grooming prep.

Formeln innehåller extrakt av kokosolja, vilket gör det superenkelt att glida rakhyveln över ansiktet, utan irritation eller oops ögonblick under vägen.

Pris: £ 20, Mr Porter - köp här nu

strikt 2019 romanska rykten

9. Doers of London skär ut Fluff Shave Cream

Doers of London Cut Out The Fluff Shave Cream

Skär luddet och låt oss raka till en bra rakning ska vi?

Denna rakkräm underlättar rakningsprocessen genom att erbjuda skydd och en lätt glidning med organiskt björkextrakt-känt för sina antiinflammatoriska egenskaper. Det är också berikat med Sheasmör som hjälper huden att känna sig smidig och återfuktad.

För £ 14 per gång, det är inte en bd be om ett bra komplement till din grooming kit.

Pris: £ 14, Selfridges - köp här nu

10. Cremo Original Shave Cream

Cremo Original Shave Cream

Om du har grovt eller hårt krullat hår kommer du troligtvis att drabbas av rakhyvel och stötar. Om det låter som dig behöver du en formel som kan skydda din hud under och efter processen.

Cremos Original Shave Cream innehåller unika, smidiga molekyler som gör att din rakhyvel kan glida enkelt över din hud, vilket gör att du känner dig supermjuk. Den är också gjord med helt naturligt härledda ingredienser som Macadamia -fröolja, Aloe, extrakt av olivblad och mer - vilket gör den ännu bättre för din hud.

Varje flaska innehåller 90 dagars grädde.

Pris: £ 10,68, Amazon - köp här nu

Se Även: