Bästa PS4 -spel från 2019 hittills

Playstation 4

Ditt Horoskop För Imorgon

Högst rankade PS4 -spel för att väcka din inre spelare



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Eftersom det officiellt stannar hemma om det inte är absolut nödvändigt & apos; vädret, hör vi alla dina inre spelare glädja sig längre fram framför dina konsoler.



Playstation 4 är en kraftfull maskin och en av de mest avancerade konsolerna hittills, förutom den något nyare modellen PS4 pro.

Precis som många spelfantaster gör PS5 en efterlängtad ankomst nästa år; men för tillfället är de flesta ganska nöjda med prestandan för PS4.

Om du är redo att lagra din vinterspelkollektion har vi avrundat 10 av de bästa spelen under 2019 hittills som du kan köpa nu.



Bästa PS4 -spel från 2019

1. Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare

Det är inte konstigt att ett av nationernas favoritkonsolspel, Call of Duty tog sig till vår lista.



Njut av exklusivt bonusinnehåll, den här upplagan innehåller ett tema-emblem i spelet, telefonkort och vapencharm.

Om du gillar att njuta av spelet med någon annan kan du ta del av 2v2 -matcher med vita knogar, 6v6 -strider och episka 32v32 -markkrigsmatcher - säkert en episk kamp. Du kan också spela som en grupp i en samling elitoperationer.

när är anthony joshuas nästa kamp

Pris: £ 49,99, Amazon - köp här nu

2. FIFA 20

FIFA 20

Om du är mer en spelare utanför planen väcker nya FIFA det magiska fotbollsspelet i fantastisk realism.

Upplev känslan av professionell fotboll från ditt eget hem. Välj bland en rad klubblägen och tävlingar - bygg dina karaktärer och välj din utrustning, allt du behöver göra är att vinna spelet.

Pris: £ 49,99, mycket - köp här nu

3. Death Stranding

Death Stranding

Kanske är sportspel inte din grej om du är mer fascinerad av en spelupplevelse som innebär att & döda skurkarna & apos; - du kommer att älska dödsträngning.

Med övernaturliga varelser som plågar jorden och mänskligheten på gränsen till en massutrotning, är det upp till Sam (du) att resa över genom farländerna för att rädda mänskligheten från att gå under. Du kommer att upptäcka en värld av hemligheter längs vägen, men du måste spela först för att ta reda på dem.

Pris: £ 49,99, Argos - köp här nu

4. Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

rykten om övergång till liverpool 2016

Star Wars-fans jublar, det här enspelarspelet är berättande och sätter dig i rollen som en Jedi Padawan.

Under spelet kommer du att slutföra din Jedi -träning, utveckla kraftfulla kraftförmågor och naturligtvis behärska konsten med den ikoniska ljussabern.

Njut av ikoniska karaktärer, platser, vapen och fiender förutom en lista med nya att bekanta sig med.

Pris: £ 49,99, Amazon - köp här nu

5. Detroit Bli människa

Detroit Bli människa

Ett av de billigare alternativen på spelmarknaden för tillfället, men inte utan en fantastisk berättande och fantastisk spelupplevelse du är tvungen att älska.

Utforska den närmaste metropolen Detroit, som nu är full av teknisk utveckling; robotar för att vara tydliga. Du kommer att ta rollen som Kara - en kvinnlig bot som försöker navigera på sin plats i ett turbulent landskap.

Upptäck vad det innebär att vara människa ur maskinens perspektiv.

Pris: £ 19,99, Selfridges - köp här nu

6. Need For Speed ​​Heat

Need For Speed ​​Heat

Tar tillbaka en mycket kärleksklassiker med en modern twsit. Om ditt behov av hastighet aldrig har lämnat dig - kommer du att älska värmen.

Med ännu fler alternativ för att anpassa och anpassa dina åkattraktioner kan du våga vara uttrycksfull och bygga upp ditt racer rykte.

Driva, dra och tävla dig fram till framgång.

Pris: £ 45,98, Amazon - köp här nu

7. Spyro Trilogy Reignited

Spyro Trilogy Reignited

En barnen kan engagera sig i, om du låter dem. En annan klassiker, skäm bort din barndomsnostalgi med allas favoritlila drake, Spyro.

Tänd elden igen med remasterade versioner av de tre ursprungliga spelen, Spyro the Dragon, Spyro 2 Ripto's Rage! och Spyro Year of the Dragon.

Pris: £ 22,99, Amazon - köp här nu

8. De yttre världarna

De yttre världarna

Sci-fi-fans, den här är för dig, njut av den här första personresan genom en okänd värld.

Du vaknar årtionden efter att ha gått vilse i transit på ett kolonistfartyg som flyger genom galaxen, du kommer att stöta på olika fraktioner som alla kämpar om makt. Ta sidor, hitta ett fartyg, engagera och bygg ditt besättning medan du utforskar ett stort antal miljöer.

Berättelsen drivs helt av dina handlingar så historiens utveckling beror helt på dina val.

Pris: £ 42,99, mycket - köp här nu

9. NBA 2K20

NBA 2K20

Om du är mer ett basketfan, ta med NBA hem till dig och upplev spänningen i spelet i perfekt kvalitet.

Spelet gör bäst i klassen för den fantastiska grafiken och det hyperrealistiska spelet. Njut av banbrytande spellägen och oöverträffad spelarkontroll och fullständig anpassning.

Pris: £ 44,99, Amazon - köp här nu

10. MXGP 2019

MXGP 2019

Upplev motocross som aldrig förr. Den nya banredigeraren låter dig väcka spåren i dina drömmar och dela den med dina vänner och motocrossgemenskapen!

väderprognos för Storbritannien

Träna dina ridkunskaper och tjäna speciella poäng för svårigheter, luftförmåga och hastighet. Med över 10 000 anpassningsbara alternativ för din cykel och ryttare kan du samla detta spel till ditt eget.

Ett helt nytt Waypoint-läge tar tävlingen till en annan nivå.

Pris: £ 29,99, Amazon - köp här nu

Se Även: