Bästa Playstation -erbjudanden för januari 2019 - alla de lägsta priserna på high street

Playstation

Ditt Horoskop För Imorgon

Fynd i massor



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om en av sakerna som tomten inte levererade i år var en Playstation, men du vill unna dig själv nu är en bra tid att köpa, eftersom massor av PS4 -erbjudanden nu når high street.



vem är harvey priser pappa

Vi har spårat de billigaste priserna för konsolen online, de flesta kommer i ett paketaffär med ett gratis spel som FIFA 19, Red Dead Redemption, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! eller Marvel’s Spider-Man.

Det verkar vara bättre valuta för pengarna om du köper ett PS4 -paket snarare än själva konsolen, för närvarande kostar båda alternativen ungefär samma pris.

Till exempel säljer Argos sina 1 TB PS4 -konsoler för £ 349,99 medan samma version av konsol som också kommer med en gratis kopia av FIFA 19 kostar £ 299 - en prisskillnad på £ 50.



Nedan har vi fullständig information om alla sina fynd nedan för att hjälpa dig hitta det billigaste priset.

Bästa PS4 -paketerbjudanden

Priset på konsoler har sänkts till jul (Bild: iStockphoto)



ann elliott barry elliott

Var hittar du fler PS4 -erbjudanden

De flesta har i princip ett gratis spel (Bild: Getty Images)

Läs mer

PlayStation
PS VR PS4 Neo PS VR -recension Playstation News

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: