Bästa norrskenskryssningar 2020/2021 och var du kan hitta fler erbjudanden

Kryssningar

Ditt Horoskop För Imorgon

norrsken(Bild: AFP)



degale vs eubank tid

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Att bevittna norrskenet är en upplevelse en gång i livet, men det handlar om både tid och val av rätt destination.



Kryssningssemestrar kan vara ett praktiskt sätt att sätta oddsen till din fördel, eftersom det kan vara ett enkelt sätt att besöka flera Arctic Circle -hotspots, för att inte tala om att det finns dedikerade Aurora Borealis -seglingar.

Även om det aldrig är en garanti för att du kommer att se ljusen, planera en resa mellan november till mars och du reser under högsäsongen Aurora. (En kryssningslinje erbjuder dig till och med en andra kryssning gratis om du inte bevittnar norrskenet!).

Vi har sökt efter de bästa norrskenskryssningarna för säsongen 2020/2021 för att hjälpa dig att planera en drömmande semester.



Kolla in våra toppval nedan ...

Letar du efter fler erbjudanden? Spegelkryssning har massor av erbjudanden på norska fjordkryssningar som också inkluderar Northern Lights seglingar.



1. Fred. Olsen på jakt efter norrsken

Denna 13-nätters segling ombord på Balmoral erbjuder chansen att söka efter norrskenet, med anlöpshamnar över hela Norge inklusive Narvik, Tromsø och en övernattning i Alta.

Det kommer att finnas dedikerade Aurora-utflykter, men även om du inte ser ljusen kommer du att bjudas på en förtrollande utsikt över de norska fjordarna, samt få chansen att ha massor av äventyr från husky-åkattraktioner till djurliv i Arktis .

Hur mycket? Priserna börjar från 1 299 pund för 13 nätter, baserat på två personer som delar en inre stuga med en 18 november 2020 -avgång. Segling tur och retur från Southampton. Boka här .

(Bild: SWNS-Cambridge)

2. P&O Cruises & apos; Norge och norrsken

Denna 12 -nätters kryssning ombord på Arcadia tar dig till några av Norges vackraste platser som Andalsnes, Tromso och Stavanger - som alla också är hotspots för att se norrskenet.

Även om du inte får en glimt av Aurora finns det många fantastiska arktiska äventyr att göra, utflykter där du kan lära dig allt om den lokala kulturen och vilda landskap som de norska fjordarna som är spektakulära på egen hand.

Hur mycket? Priser från £ 999 ppp för 12 nätter, baserat på två personer som delar en innerstuga med en avresa den 6 oktober 2020. Segling tur och retur från Southampton. Boka här .

(Bild: Barcroft Media)

3. Hurtigrutens kryssningar med 100% Aurora -garanti

Hurtigruten kör 100% Aurora -garanti - om du inte ser norrskenet under din resa får du ytterligare en resa gratis. Garantin gäller för en mängd 12 -dagars seglingar - du kan kolla in hela listan på Hurtigrutens webbplats .

Hur mycket? Priser från £ 799 ppp för 12 nätter, baserat på två personer som delar en inre stuga. Varierande avresedatum.

Norrsken i full flöde

det korrekta sättet att bära en vallmo

Fyra. Saga's A Norwegian Aurora

Denna segling på 16 nätter ombord på Spirit of Adventure tar dig över Andalsnes, Tromsø, polcirkeln och Stavanger, så det finns gott om möjligheter att se Aurora.

Även om du inte ser fenomenet, förvänta dig massor av hinklista värdiga upplevelser på resplanen från den hisnande norska fjordens utsikt till en vistelse på ett ishotell.

Hur mycket? Priser från £ 4,054 sid, baserat på två personer som delar en inre stuga med en avresa den 19 februari 2021. Segling tur och retur från Southampton. Boka här .

Läs mer

Norrsken semester
Bästa länder att se Aurora Bästa platserna i Storbritannien att se norrsken Billiga norrskenssemestrar Bästa kryssningar i norrsken

5. Cunards Norge och norrsken

Segling på en rundtur från Southampton ombord på Queen Victoria, tar denna kryssning dig in i de norska fjordernas hisnande landskap, precis som deras isiga makeover gör dem särskilt förtrollande.

susanna reid nip slip

Ålesund, Tromsö och Narvik är bara några av hållplatserna på vägen, och råkar bara vara några av de bästa norska destinationerna för en chans att se norrskenet.

Hur mycket? Priser från £ 1099 ppp för 12 nätter, baserat på två personer som delar en inre stuga, med en avresa den 4 november 2020. Boka här .

Norrsken upptäckt från Norge (Bild: AFP)

6. Marellas söker norrsken

Segla tur och retur från Southampton till de norska fjordarna ombord på Marella Explorer med stopp längs vägen till norska destinationer inklusive Haugesund, Flam, Geiranger, Molde, Honningsvag, Alta, Tromso, Olden och Stavanger.

Hur mycket? Priserna börjar från 1 656 pund för 14 nätter, baserat på två personer som delar en inre stuga. Priserna varierar beroende på avresedatum. Boka här .

7. Viking Cruises & apos; På jakt efter norrsken

Utforska polcirkelns höjdpunkter i Norge, inklusive Stavanger, Bodo, Tromso och Alta, som alla är kända för att erbjuda några av de bästa chanserna att se Aurora.

Upptäck det svepande landskapet som gör Norge till ett förtrollande vintermål - och njut av en mängd guidade turer och två utflykter för att få ut det mesta av ditt äventyr.

Hur mycket? Priser från £ 3 690 ppp för 12 nätter, baserat på två personer som delar en stuga. Boka här .

Se Även: