Bästa grunden för 2021 för alla hudtyper om du vill ha ett felfritt utseende

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Byt in din gamla grund för en av dessa toppbaser för 2021(Bild: Blanda bilder)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Att välja rätt grund för din hud kan vara en knepig uppgift. Medan du kanske tror att du vet vad du gillar, vet du vad din hud föredrar?



Allas hud är annorlunda, men i allmänhet bör de med fet hud hålla sig till matt, oljefri finish.

Torr hudtyper å andra sidan bör välja formler som är återfuktande och erbjuder en daggig eller naturlig finish istället.

Numera behöver en bra grund inte heller kosta jorden. Det finns några fantastiska budgetvänliga alternativ som Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Foundation och L & apos; Oreal Paris Infallible 24hr . Båda är bra för din hud och snälla på handväskorna också.



Om du är beredd att plaska ut Charlotte Tilbury's Airbrush Flawless Finish eller Rihanna Fenty Beauty Pro Filt & apos; r Soft Matte Longwear är stora nyheter. Och låt oss inte glömma OG -favoriter från MAC och Estee Lauder för.

Eftersom butikerna är stängda för närvarande erbjuder vissa återförsäljare och skönhetsmärken en personlig shoppingtjänst - där någon hjälper dig att hitta din perfekta matchning. Aldrig mer kommer du att behöva bära fel nyansgrund!



Nedan har vi avrundat de bästa grunderna - gamla och nya - för 2021 som erbjuder perfekt täckning och passar alla hudtyper. För att inte tala om våra favoriter som kommer att hålla hela dagen, även under en mask.

Bästa grunden för 2021

1. Estée Lauder Double Wear

Det stannar verkligen på plats hela dagen (Bild: EstŽe Lauder)

Om du är ute efter en hög täckning, felfri hy är detta grunden för dig.

Formeln har en naturlig matt finish och solskyddsmedel SPF10 för att skydda huden medan du går i ditt dagliga liv.

Den lilla burken packar ett slag och den ljusa och flätiga finishen gör den fin att ha på sig - även i värmen! Det finns också ett omfattande utbud av färger som passar alla hudfärger.

Köp nu från Amazon

2. MAC Studio Fix Fluid SPF15 Foundation

Denna glansreglerande foundation ger din hud en matt finish. Den har en medelhög till full, byggbar täckning som varar i 24 timmar. Perfekt när du är på språng hela dagen och bär en mask när du är ute och reser.

SPF15 ger dig ett visst skydd mot skadliga strålar, men vi föreslår att du bär ett ansikts -SPF under.

Älskad av alla, det är inte konstigt att denna foundation är högt rankad av makeupartister över hela världen.

Köp nu från MAC

3. Fenty Beauty Pro Filt & apos; r Soft Matte Longwear

Fenty Beauty av Rihanna

Så många nyanser av grund att välja mellan (Bild: Getty)

Den hyllade stiftelsen har blivit omtyckt av skönhetsbloggare, sminkartister och skönhetsredaktörer långt och brett - och av goda skäl.

Rihannas skönhetslinje bevisade att ett inkluderande nyansintervall (det finns hela 50 grundtoner totalt) alltid är en vinnande formel. Den mjuka, matta vätskan erbjuder en medelhög till full täckning som har en sammetslen yta på huden som inte känns kakig - vilket gör den till en av de bästsäljare på linjen sedan den lanserades 2017.

Köp nu från stövlar

Fyra. Illamasqua Beyond Foundation

Den nyaste upplysande rena täckningsgrunden från Illamasqua har en formel som är helt vegansk och grym.

Förvänta dig en silkeslen finish som tillför huden fukt tack vare tillsatt hyaluronsyra och vitamin E. Åh, och det finns i 25 nyanser för alla hudfärger också.

Köp nu från Illamasqua

5. Huda Beauty Faux Filter

(Bild: Huda Beauty)

Skönhetsfans kommer att känna till Huda Beauty, sminklinjen från uber framgångsrika, Dubai-baserade skönhetsmogulen Huda Kattan.

Fläktar från Faux Filter -stiftelsen kommer gärna att höra att den nyligen har uppgraderats. Den har fortfarande full täckning och silkeslen formel som vi älskar. Den bästa nyheten är att den nu kommer i 39 nyanser - så du kommer säkert hitta din match. Även om det är en flytande foundation, kommer det att torka matt, men erbjuder en flexibel full täckning som anpassar sig till hudens naturliga rörelser.

vilken bil dog Paul Walker i

Köp nu från Cult Beauty

6. Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Foundation

Maybelline Fit Me Foundation

Ett bra budgetalternativ för normala till fet hudtyper. Den ultralätta flytande formeln gör den perfekt för daglig användning och mycket lätt att applicera.

Formeln är gjord med mikropulver som hjälper till att kontrollera glans och suddiga porer, den är också hudläkare och allergitestad och har den extra bonusen att den kommer i över 40 nyanser.

Köp nu från Amazon

7. Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish

Charlotte Tilburys Airbrush Flawless Foundation har nått kultstatus bland skönhetsfläktar - och av goda skäl.

Den naturliga matta, heltäckande finishen känns viktlös och smälter in i huden sömlöst och håller hela dagen. Formeln, som finns i över 40 nyanser, är full av återfuktande ingredienser som också skyddar mot föroreningar.

Köp nu från Cult Beauty

8. Revolution Conceal & Hydrate Foundation, £ 9

Makeup Revolution har visat att fantastiska skönhetsprodukter inte behöver vara dyra. Denna återfuktande foundation är infunderad med hyaluronsyra för en glansig, satin finish och kommer i över 50 nyanser. Instagram -bloggare har varit sugna på denna grund i månader - kan vi se varför.

Den bästa delen? Det kostar mindre än en tenner.

Köp nu från Superdrug

9. L & apos; Oreal Paris Infallible 24hr

(Bild: Stövlar)

Den budgetvänliga L & apos; Oreal Paris-stiftelsen är i nivå med sina dyrare rivaler och erbjuder en lätt konsistens tack vare syretekniken som används i den flytande formeln.

Den finns i 24 nyanser och har 24 timmars slitage - vilket betyder att du kan bära för arbete och lek utan att det försvinner.

Med en full, snarare än glödande täckning, är det här bra för fet hud, det har berömt ett gott matt utseende, snarare än något som MAC Face och Body, som ofta kan framhäva glansigare hud.

Köp nu från Amazon

10. NARS ren glöd

Dewy skin lovers - den här är för dig (Bild: NARS Cosmetics)

Sheer Glow är känt för sin otroliga ljusstyrka (vi antar att namnet ger bort det) och är grunden som framhäver naturlig skönhet, snarare än att maskera den med tung, kakig täckning.

Tack vare dess daggiga yta är detta en bra grund för vardagligt slitage och det är fyllt med tonkorrigerande gurkmejaxtrakt och kraftfulla antioxidanter, för att skydda huden mot skadlig förorening.

Köp nu från Lookfantastic

elva. Armani Luminous Silk

En favorit från Kardashian (Bild: ARMANI)

Om det faktum att Kim K et al alla sjunger dessa grundläggande beröm inte räcker för att övertyga dig om att det är värt £ 42 -prislappen, ta en titt på recensionerna istället.

Det finns många nöjda kunder som nämner det breda nyansområdet (särskilt på mörkare hud), lätt formel och full täckning som faktorer som gör detta till en vinnande grund. Det är definitivt värt ett försök för dem som inte avskräcks av den lyxiga prislappen.

nicki minaj lewis hamilton

Köp nu från John Lewis

12. Pat McGrath Labs Sublime Perfection Foundation

Denna foundation var en hit backstage och på modebilder med kändisar och modeller, så sminkguruen Pat McGrath visste att hon var på väg till en vinnare. Stiftelsen bygger tyngdlöst från en ren slöja till felfri medeltäckning. Finns i 36 universella färgval och fem nyansnivåer, du är garanterad en skräddarsydd finish för alla hudtyper, toner och undertoner.

Grunden är silkeslen och lyxig - den känns krämig vid beröring och ger kontrollerad, lättbyggbar täckning. Dess sublima, satin finish håller hela dagen.

Med tillsatt Diamond Core Powder Technology förbättrar den hudens struktur genom att optiskt släta ut och suddiga utseendet på fina linjer och brister. Ett lysande mjukt fokuspigment blandat i formeln omvandlar och sprider ljus och efterliknar effekten av en frisk, ungdomlig hy.

Köp nu från Selfridges

Läs mer

Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

Om du behöver mer hjälp baserat på din hudtyp har vi också avrundat den bästa grunden för torr hud och den bästa grunden för fet hud också.

Se Även: