Rag'n'Bone Man har en förmögenhet på 3,1 miljoner pund - även efter att han plaskat ut på 1 miljon pund hem

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Rag'N'Bone man kan ha haft enorma framgångar genom sitt album Human men han är jordnära(Bild: Redferns)



Från Rag’n’Bone Man till otaliga rikedomar ... sångaren har nu en förmögenhet på miljoner pund.



s klubb 7 medlemmar

Den skäggiga stjärnan - som gifte sig tidigare i år med gäster som bad om att bära träningsdräkter - är nu värd nästan 3,1 miljoner pund ... även efter att han plaskat ut 1 miljon pund på ett nytt hem.



The Human hitmaker, det riktiga namnet Rory Graham, köpte ett hus med fyra sovrum, som ligger på tre tunnland mark på landsbygden, nära Brighton.

De senaste siffrorna för hans företag, Ne Oublie Limited - som är franska för Don't Forget - visar tillgångar i företaget från 1,8 miljoner pund till 4,2 miljoner pund.

Efter att ha betalat borgenärerna 1 miljon pund - inklusive en bolagsskatträkning på 470 000 pund - stod han kvar med vinsten på 3,1 miljoner pund.



Sångaren anländer till Brit Awards 2019 (Bild: REUTERS)

Huvuddelen av hans förmögenhet baseras på intäkter från hans album Human, som vann honom BBC British Album of the year 2017 och en nominering till Årets artist.



Han vann också Årets singel vid förra årets Brit Awards.

Det finns många popstjärnor som lever med huvudet i molnen, så det är trevligt att se att Rag’n’Bone Man håller det på riktigt.

Han skrev också en låt för Will Smith Netflix-filmen Bright och samarbetade med Damon Albarns band Gorillaz.

Vid sitt bröllop med sambon Beth Rouy i maj bar bruden och brudgummen och alla gäster på sig designer -träningsdräkter.

bästa formeln för ammade barn i Storbritannien

Han och Beth har varit tillsammans i nio år och har en 22 månader gammal son Reuben.

Rag & apos; n & apos; Bone Man och Beth Rouy på deras bröllop (Bild: Dave J Hogan)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Rag’n’Bone Man är känd som en av de hårdast arbetande männen inom showbranschen och har stadigt byggt upp en massiv fanskara i Storbritannien och i hela Europa.

Han är känd för välgörenhetsgester, inklusive att ge en bröllopstårta till en drogmissbruksklinik och hjälpa lokala barn med musikvälgörenhet AudioActive .

När han talade om hans engagemang med välgörenheten sa han: AudioActive gör något för att se till att unga människor, oavsett rikedom eller bakgrund, får en chans att vara kreativa.

Jag kan inte stödja det tillräckligt.

Respekt.

Se Även: