Bästa elektriska rakapparater för kvinnor 2019

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Hitta den elektriska rakapparaten för alla dina hårproblem



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Nu är vi officiellt igång med festsäsongen, inbjudningarna till luncher, drinkar och fler middagar än du kan hantera börjar strömma in - du vill se till att du är redo i alla bemärkelser.



Om glittrande klänningar och skimrande kjolar står på din garderobsagenda inför festsäsongen, spara dig ett jobb och investera i en elektrisk rakapparat för att se dig genom de många festligheterna.

Naturligtvis behöver du inte raka dig om du inte vill, vi hör hurra tights som är i år ändå. Men om du vill, kommer en elektrisk rakapparat att spara dig pengar, tid och möjligen en massa oavsiktliga ouchies & apos ;.

Om du är osäker på vilken modell du ska välja har vi listat 10 av de bästa som finns att testa nu.



Bästa elektriska rakapparater för kvinnor 2019

1. Braun LS5560 Lady Shaver Ben och kropp

Braun LS5560 Lady Shaver Ben och kropp

Braun LS5560 Lady Shaver är utformad för att utan problem glida över kroppens konturer, så att du känner dig silkeslen på kort eller ingen tid alls.



Enheten har dubbelvårdsteknik, som exfolierar din hud när du rakar dig - om du är benägen att växa in är detta en bra funktion. Den har ett rundat huvud med en flytande folie och trimmer som enkelt anpassar sig till rörelserna.

I paketet ingår en bikinitrimmer, samt helkroppsfäste för större områden - vilket innebär att du kan sköta hela din kropp med bara en enhet. När du är fulladdad får du cirka 40 minuters sladdlös användning.

Pris: £ 44,99, se fantastiskt ut - köp här nu

2. Brori Lady Shaver

Brori Lady Shaver

Brori -rakapparaten har en unik och elegant design. Det kan bara se ut som en annan snygg leksak, men den ergonomiska designen tjänar lika mycket praktiskt som den gör ett bra jobb med att titta på delen.

jeremy clarkson piers morgan

En smart LCD -skärm på rakapparaten låter dig justera rakhastigheten, styra drifttiden, batteriet och laddningsstatus. Det finns också en reselåsfunktion för extra skydd när du är på språng.

För att undvika rakning, finns det speciella smörjband som är berikade med aloe för att lugna huden under rakningen. Du kan också använda den här rakapparaten våt eller torr, beroende på vad som passar dig bäst.

Pris: £ 27,98, Amazon - köp här nu

3. Philips SatinShave Prestige våt och torr rakapparat

Philips SatinShave Prestige rak- och våtapparat

Om du letar efter en snabb, effektiv och nära rakning - den här från Philips är en att hålla utkik efter.

Multiflexhuvudet med flytande folier och flexibel hals säkerställer att kroppens konturer följs och att färre hårstrån missas.

Rundade pärlspetsar på trimmern skyddar din hud mot repor för en bekväm men nära rakning. Du kan enkelt behålla enhetens renhet eftersom den kan användas både våt och torr.

Pris: £ 40, Philips - köp här nu

4. Roziaplus 3 i 1 elektrisk rakhyvel

Roziaplus 3 i 1 elektrisk rakhyvel

Denna 3 i 1 elektriska rakhyvel har en unik design med några fantastiska funktioner. Om du letar efter en gadget som kan allt, är det ganska nära en vinnare.

Multifunktions -rakapparaten kan användas för att ta bort oönskat hår på de flesta delar av kroppen, inklusive: haka, kinder, armar, armhålor, lår och ben.

Med fem fullt flytande huvuden, som är utbytbara och 18K guld (fancy). Den ergonomiska designen passar perfekt i handflatan, vilket hindrar dig från att behöva hålla det på ett besvärligt sätt för svårare att nå områden.

Använd din nya enhet i duschen eller ute som du vill.

Pris: £ 27,99, Amazon - köp här nu

5. Magnitone London Go Bare! Uppladdningsbar Mini Lady Shaver

Magnitone London Go Bare! Uppladdningsbar Mini Lady Shaver

Inte för att du någonsin skulle behöva 100 minuters användning, men om du skulle göra det kommer två timmars laddning att ge dig generösa 100 minuter, perfekt om du reser.

Magnitone mini är en kompakt enhet som tar bort hår snabbt och effektivt, lämpligt för användning på benen, underarmarna och bikinilinjen.

Rakapparaten är tillverkad med Magnitones flytande rakhuvud och kan luta för att nå alla kroppens konturer. t kan användas i våta och torra förhållanden och kommer också med en liten rengöringsborste.

betydelsen av siffran 54

Pris: £ 30, ser fantastiskt ut - köp här nu

6. Remington trådlös rakapparat för våt och torr dam

Remington sladdlös våt och torr rakapparat

Remington sladdlösa rakapparat ger dig en snabb, nära och bekväm rakning - vilket i princip är det vi alla vill att det inte är?

Den ergonomiska designen har en användbar halkskyddande beläggning, så att rakapparaten kan användas säkert i både våta och torra förhållanden.

En integrerad trimmer säkerställer att även de finaste och mest envisa hårstrån fångas.

Pris: £ 22,40, Amazon - köp här nu

7. Braun FG1100 bikinitrimmer

Braun FG1100 bikinitrimmer

Om du letar efter en enhet som håller de intima och känsligaste delarna av din kropp i schack är detta batteri som drivs från Braun perfekt.

Trimmern är lämplig för att trimma ditt bikiniområde, ansiktshår och underarmar också.

Denna smala och kompakta design är tillräckligt diskret för att du ska kunna ha med dig när du är ute och reser och ett bra alternativ att resa med på semester.

Pris: £ 24,99, se fantastiskt ut - köp här nu

andlig betydelse av 515

8. Butterfly Pro Ladies Electric Shaver for Body

Butterfly Pro Ladies Electric Shaver för kropp

Denna innovativa design är perfekt för damer som behöver en salong värdig rakning på kort eller ingen tid.

Butterfly Pro -rakapparaten har fem böjbara roterande blad som tillåter nära och smidig rakning av alla delar av kroppen. Designen kan se väldigt cool ut, men är också extremt praktisk när det gäller enkelhet att hålla och använda.

Dual cutter -tekniken lämnar inga stickor på rakade områden, så ingen mer obekväm timmars stubb.

Rakapparaten kan användas både i våta och torra förhållanden.

Pris: £ 39,99, Amazon - köp här nu

9. Philips BRT383/15 BikiniGenie Bikini Trimmer

Philips BRT383/15 BikiniGenie Bikini Trimmer

Ta hand om din bikinilinje och se till att den är perfekt preparerad och i form utan att drabbas av skärsår och irritationer.

Den batteridrivna trimmern har olika tillbehör att leka med, inklusive en 3 mm och 5 mm samt trimningskammen. Använd på våt eller torr hud, beroende på vad som passar dig bäst.

Pris: £ 24,96, John Lewis - köp här nu

10. BaByliss TrueSmooth våt och torr sladdlös rakapparat

BaByliss TrueSmooth våt och torr sladdlös rakapparat

Om du bara behöver en elektrisk rakapparat som gör jobbet utan att behöva spendera för mycket, under £ 20, är ​​TrueSmooth en bra utmanare.

Enheten kan användas våt eller torr och har ett flytande trimmerhuvud för att följa kroppens konturer utan att lämna några hårstrån.

16 timmars laddningstid ger dig cirka 30 minuters sladdlös användning, vilket är bra jämfört med många av de alternativ som vi har listat. Men om du bara kommer att använda den en gång i en blå måne - kommer den säkert att göra jobbet.

Pris: £ 18.99, Argos - köp här nu

Se Även: