Bästa Amazon -erbjudanden som återförsäljare sänker priset på Echo Spot- och Echo Show -enheter - men bara för en begränsad tid

Privatekonomi

Ditt Horoskop För Imorgon

Amazon Echo Spot(Bild: Amazon)



Amazon har sänkt priset på den nya Echo -platsen och Echo -showen och Kindle Paperwhite - lagom till mors dag.



Shoppare kan spara £ 20 på £ 119 Echo spot smart högtalare , som är en nedgraderad version av återförsäljarens Echo Show med en minivideoskärm som också har den populära Alexa röstassistenten.



Men om du är ute efter den större Echo Show -enhet Det är också till salu för £ 139,99, reducerat från £ 199 - vilket sparar shoppare £ 50.

(Bild: Amazon)

som vann storebror 2014 uk

Båda enheterna har nytta av videodisplay vilket innebär att användare kan ta emot visuella resor och nyhetsbulletiner, och precis som de andra Echo -enheterna kan du spela musik, ställa in påminnelser och interagera med resten av ditt hem.



Det finns också 20 £ rabatt på Amazonas populära Kindle pappersvit sänk också priset till £ 89,99.

Hur man sparar på Amazon.co.uk

Amazons lager

Amazons lager (Bild: Getty)



Om du är ute efter marknaden för några DIY -prylar, hushållsapparater eller till och med en balklänning, handlar det på nätet Amazon Storbritannien är ett praktiskt ställe att börja.

Oavsett om du letar efter en gåva eller letar efter saker till dig själv eller hemmet - nyckeln till att göra ett fynd är att veta var du ska leta.

Om du funderar på att köpa en vara, men det inte är brådskande, som en uppgradering av en bärbar dator, kolla in Amazons kommande erbjudanden sida, där du kan förfölja vilka erbjudanden som kommer och hur länge de kommer att leva för.

rosie huntington whiteley make

Amazon har också en Dagens erbjudanden avsnitt där de lägger ut en trio eller så på dagens bästa erbjudanden som täcker allt från mat till mode. Eller kolla nedan för några mer praktiska sätt att göra ett fynd från detaljhandelsjätten.

1. Spara 20% rabatt om du är student

Ung man som använder en bärbar dator i ett universitetsbibliotek

Om du åker till universitetet i september kan Amazon Student hjälpa dig att få rabatterade böcker (Bild: Getty)

Amazon är en populär go-to för studenter efter billiga akademiska böcker, men det är väldigt få av oss som vet om Amazons studentrabatt vilket kan ge dig upp till 10% rabatt på läroböcker eller 20% rabatt på Amazon Basics.

Om du är medlem i Amazon Student (det är gratis de första sex månaderna av medlemskapet) och har ett giltigt National Union of Students NUS Extra Card, kan du lägga till din studentrabattkod till Ditt konto .

NUS ger dig två rabattkoder - en för kläder och den andra för böcker.

2. Använd Amazon rabattkoder

En bärbar dator visar Amazonas webbplats

Sök efter praktiska rabattkoder online (Bild: Getty)

Amazon -kupongkoder finns. Vi borde säga det först.

Vanligtvis finns det dock inte många kupongkoder tillgängliga, så registrera dig för alla Amazon -e -postmeddelanden du kan. Du kan skapa ett nytt e -postkonto för detta om du är orolig för att få för många marknadsföringsmejl, men kontrollera det.

Det finns gott om webbplatser som inkluderar Amazon kupongkoder lagt ut på nätet och HotUKDeals har några Amazon -kampanjkoder listade - även om dessa ofta kommer med strängar bifogade och ofta inte är mer än länkar till erbjudanden som du själv kan hitta på Amazon.

3. Få gratis 1-dagars leverans

Amazon

Amazons Prime & 30 -dagars gratis provperiod erbjuder kunderna gratis tv -program, filmer, böcker och leverans (Bild: Reuters)

Om du handlar mycket, eller om du vet under den kommande månaden kommer du att handla mycket rabatterat, t.ex. flyttar hem, anmäl dig till 30 minuters gratis provperiod på Amazon Prime och få gratis obegränsad endagsleverans i Storbritannien.

Ingår i Amazon Prime-testversionen är obegränsad tillgång till deras e-bokhandel, leverans en dag och tillgång till över 1500 filmer och tv-program, och det är den senaste förmånen för Prime-prenumeranter-Prime Reading.

belle love island 2019 pappa

Tjänsten tillåter Prime -medlemmar obegränsad tillgång till ett bibliotek med tusentals populära böcker, tidskrifter och serier.

Prime -prenumeration kostar vanligtvis £ 79 per år eller £ 7,99 i månaden, men Amazon säger att det inte har några invändningar mot att användare bara registrerar sig för gratisperioden.

Om du väljer den kostnadsfria testperioden, KOM IHÅG för att ställa in en påminnelse om att avbryta innan prenumerationen upphör, eller du kommer att debiteras en årlig medlemsavgift på £ 79.

Vill du veta mer om Amazon Prime och dess förmåner? Ta reda på det i vår FAQ här.

Läs mer

Amazon erbjudanden och tips
Amazon Prime Tidiga Prime Day -erbjudanden När är Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

4. Kolla in Amazon Warehouse

(Bild: PA Wire)

Amazon har en klareringslager för returvaror - och löften & apos; djupt rabatterade & apos; handlar om allt från Xbox One -paket till kaffemaskiner.

Deras fyndlager är där returlager och skadade varor säljs billigt - och nya varor läggs till varje dag.

stor show viktminskning

Varorna varierar från returvaror till lagerskadade, begagnade eller renoverade produkter som är i gott skick men som inte uppfyller Amazon.co.uk: s standarder som 'nya'. Ibland kommer du också att upptäcka 'nya och öppna lådor' - men du måste vara snabb.

5. Hyr en film för 99p

Du kommer att bli förvånad över de besparingar som erbjuds

Filmintresserade som är fastspända för kontanter hyra utvalda filmer på Amazon Video för bara 99 kr. Det finns hundratals filmer att välja mellan, inklusive klassiker som Trainspotting och Öst är öst .

Alternativt kan du registrera dig för en Amazon Video prenumeration för £ 5,99. Premiumabonnemanget inkluderar tillgång till tusentals populära tv -program, filmer och Amazon Original -innehåll - från Grand Tour till det nya American Gods -serien .

6. Hörbart medlemskap: Få en gratis ljudbok varje månad

Registrera dig för Audible 30 gratis provversion och få en gratis nedladdning (Bild: Getty)

Om du är en ivrig läsare men bara inte har tillräckligt med tid att sitta ner och njuta av en lugn läsning kan du registrera dig för Amazons ljudbokstjänst, Audible , och njut av de senaste storsäljarna på språng.

Du kan registrera dig för en gratis 30 -dagars provperiod här som ger dig tillgång till över 200 000 titlar som täcker en rad olika genrer, plus att du får en gratis boknedladdning varje månad.

Kom ihåg att avbryta innan 30 -provperioden är slut för att undvika att betala den årliga Prime -avgiften, och dina böcker är dina att behålla, även om du avbokar.

7. 20% rabatt på blöjor för Amazon Family -medlemmar

Få en gratis babylåda när du registrerar dig för Amazon Family

Blivande föräldrar kan anmäla sig till Amazon Family 30-dagars provperiod och lösa in gratis och obegränsad leverans nästa dag på allt från barnvagnar till mode, tillgång till tusentals filmer och tv -program, 20% rabatt på blöjor och 30% rabatt på rengöringsprodukter.

När en affär inte är en affär

    (Bild: Getty)

    Amazon har några fantastiska rabatter, så fantastiska, de kan faktiskt vara svåra att tro.

    Jim ska fixa det märke

    Så innan du blir frestad att köpa något som är otroligt 85% rabatt, kolla priset någon annanstans.

    Sök snabbt efter produktnamnet på Google eller Google Shopping och se vilket pris andra tar ut för det.

    Du kan också se hur priset har förändrats på Amazon själv med hjälp av en tjänst som CamelCamelCamel - som spårar priser på Amazon för att se om produkterna regelbundet rabatteras eller om du får ett äkta specialerbjudande - du kan till och med ansluta den till din webbläsare för att kontrollera automatiskt.

    Se Även: