Bör iPhone X-ägare vara oroliga? OnePlus 6 LÄCKDE bara några dagar innan den officiella avtäckningen

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

OnePlus 6 ska avslöjas officiellt senare i veckan - men katten verkar ha släppts ut ur påsen tidigt.



Officiella renderingar för den nya smarttelefonen - som inkluderar ett 'hack' i iPhone X-stil på framskärmen - har delats online dagar innan telefonen släpptes.



Det kinesiska varumärket har en trogen anhängare av tekniska fans efter en rad utmärkta telefoner till rimliga priser.



Men det ser verkligen ut att öka sitt spel om dessa officiella renderingar är något att gå efter.

Som erhållits genom SlashLeaks , bilderna visar en bakåtvänd dubbel kamera och en fingeravtrycksläsare samt den ryktade 6,28-tumsskärmen med skåran uppåt.

nicki minaj och lewis hamilton

(Bild: SlashLeaks)



OnePlus håller ett officiellt lanseringsevent den 16 maj och förväntas lansera telefonen runt om i världen en knapp vecka senare den 22 maj.

Företaget förväntas bekräfta en rad rykten om enheten, som att den är helt vattentät och att det finns en version med hela 256 GB lagringsutrymme tillgängligt.



Den har även en baksida i glas, vilket ökar den spännande möjligheten till trådlös laddning.

snömoln över london

En av de största aspekterna av OnePlus-prylarna är naturligtvis deras pris – och den här förväntas kosta något mer än tidigare erbjudanden.

iPhone

OnePlus 6 (Bild: Twitter/OnePlus)

Hittills har de enda rykten som vi sett har sett att europriset ligger på 519 € för 64GB-versionen och 569 € för 128GB-versionen. Vi har ingen aning om hur mycket företaget kan ta ut för ett 256GB-alternativ.

Dessa priser översätts ungefär till £457 och £501 i pund sterling - vilket inte är billigt men är definitivt billigare än £999 iPhone X.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: