Är Stephanie Davis och Jeremy McConnell nästa Katie Price och Peter Andre? Par översvämmade med tidningserbjudanden

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

MAIN Stephanie Davis och Jeremy McConnell, Katie Price och Peter Andre

(Bild: Kanal 5/PA)



Stephanie Davis och Jeremy McConnell kan bli nästa Katie Price och Peter Andre när fans blir besatta av sin romantik utanför huset.



Även om den tidigare Hollyoaks -stjärnan fortfarande finns på Celebrity Big Brother, har hennes älskare blivit vräknad och det är förstått att paret har översvämmats med lukrativa tidningserbjudanden.



Nationen har följt deras blommande romantik i realityshowen på Channel 5, och deras förhållande utvecklas på kameran trots att Stephanie har en pojkvän - Sam Reece - utanför huset.

Jeremy McConnell och Stephanie Davis blev nära under sin tid i huset (Bild: REX)

Stephanie Davis avslöjar känslor för Jeremy McConnell

Tidningserbjudanden kommer redan in (Bild: Kanal 5)



Dock kan paret nu följa i fotspåren till Katie Price och Peter Andre, som dokumenterade sitt liv tillsammans med en franchise av fly-on-the-wall-realityserier-inklusive When Jordan Met Peter och Katie & Peter: The Baby Diaries- och tidningsomslag.

Läs mer: Jeremy förlorade tragiskt sin mamma, syster och bror inom månader efter varandra



svart fredag ​​2019 Storbritannien

En källa berättade för NEWSAM Celebs att de har fått MASSOR av erbjudanden från publikationer som vill dokumentera sitt nästa drag.

Katie Price och Peter Andre på Soho Hotel i centrala London, som marknadsför sin nya show

Katie och Peter byggde en reality -tv -franchise kring deras förhållande (Bild: PA)

Efter att ha sett de tidiga stadierna spela ut på TV är det ingen överraskning att folk är angelägna om att se vad som händer sedan.

Det kommer efter att Jeremy avfärdade varningar som hans tidigare CBB -huskamrat kunde lura honom om de återuppleder sin låga när serien är klar.

Läs mer: Gemma Collins försäkrar Stephanie Davis om att hon VILL vara med Celebrity Big Brother -kärleken Jeremy McConnell

Under ett uppträdande på Celebrity Big Brother's Bit On The Side rådde gästpanelisten John McCririck den irländska hunken att inte inleda ett förhållande med Stephanie.

les miserables bbc uthyrning

Påpekade att hon fuskade pojkvännen Sam Reece när hon träffade honom, betonade hästkapplöpningsveteranen: 'Hon gjorde det mot honom och hon kommer att göra det mot dig! Hon går från man till man och har ingen lojalitet.

Jeremy verkade dock inte övertygad och försökte sitt bästa för att försvara Stephanie.

Läs mer: Sa Stephanie & apos; är det med? & Apos; under Celebrity Big Brother & apos; SEX ACT & apos; med Jeremy?

'Jag har tillbringat så mycket tid med henne', förklarade han. 'Ni ser bara en timme på 24 som filmas varje dag. Hon har berättat så många saker för mig. Du vet att en kille aldrig har tagit ut henne och betalat middag innan?

'Det handlar dock inte om att äta och äta. Hon är kär i att vara kär. Jag vill visa henne den sidan av livet. Hon är bara 22 år gammal-hon är fortfarande en bebis. Jag vill visa henne en annan sida för killar. '

Trots Sam på utsidan av huset kom Stephanie och Jeremy väldigt nära varandra under sin tid tillsammans i dokusåpan.

Emma Willis generade stjärnan

Även programledaren Emma Willis kunde inte motstå ett x-rankat skämt när hon intervjuade Jeremy efter hans vräkning förra veckan.

vanessa hudgens bröst

Hon höll inte tillbaka när hon lurade på hans förhållande till den avskedade skådespelerskan Hollyoaks, i synnerhet den illamående sexaktscenen som paret behandlade tittarna på under fredagskvällens höjdpunkter.

'Vi kommer att lära oss mer om Steph, som du gjorde, under din tid i huset', frågade Emma och fick ett stort skratt från publiken men rodnade av Jeremy.

omröstning

Kommer Stephanie och Jeremy att vara nya Katie och Peter?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JaLåt bli

Se Även: