Apple presenterar nya iPhone 7 i 'Jet Black'-färg - men det finns ett stort problem med den

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

I går kväll presenterade Apple stora planer för sin senaste telefon, den nya iPhone 7 , i ett evenemang som streamades live över hela världen.



Teknikjätten avslöjade sin glänsande nya telefon, vilket kan vara Förhandsbokad från imorgon, från San Francisco.



Vad är nytt? Tja, den hörlursuttaget är borta , är telefonen äntligen vattentät och det finns också en ny färg, 'jet black'.



Mer grubblande iPhone-fans har alltid haft 'rymdgrå' som ett mörkt alternativ till den vita handenheten, men den här är mycket mörkare och glansigare.

Dock har örnögda webbanvändare lagt märke till en ansvarsfriskrivning på Apples vanliga frågor som kan avskräcka dem från att köpa den.

Det är första gången den glansiga svarta färgen har använts



(Bild: Twitter/emkwan)

Det visar sig att den högblanka finishen på ny färgtelefon är mer benägna att visa repor.



Apple förklarar: 'Dess yta är lika hård som andra anodiserade Apple-produkter, men dess höga glans kan uppvisa fina mikronötningar vid användning.

pojke på sjukhusgolvet

'Om du är orolig över detta föreslår vi att du använder ett av de många fodral som finns tillgängliga för att skydda din iPhone.'

Apple Inc:s vd Tim Cook diskuterar iPhone 7

Apple Incs vd Tim Cook diskuterar iPhone 7 (Bild: REUTERS)

Så det kan se snyggt och glänsande ut till att börja med men kan snart se skumt ut efter att ha repats lite i väskan.

Det betyder att du ändå måste gömma din glänsande nya kolsvarta telefon i ett fodral.

Om iPhone 7

Den har samma aluminiumdesign, rundade kanter men den här gången utan de ikoniska antennlinjerna och en högblank finish.

iPhone 7

Kommer du att köpa en iPhone 7?

Men nyckelfunktionen i iPhone 7 Plus är att den, som förväntat, är den första som erbjuder en kamera med dubbla linser.

Det betyder att det nu finns två 12 MP-kameror inbyggda i enheten; den ena har vidvinkelobjektivet på 12 MP medan det andra är ett teleobjektiv.

Den nya iPhone 7 Plus-serien visar upp det nya urvalet av färger

Den nya iPhone 7 Plus-serien visar upp det nya urvalet av färger (Bild: Apple)

Detta innebär att användare kan skapa en zoomfunktion, via kameraappen som tidigare, men nu med en ny 1X-knapp ovanför slutaren.

Med den här knappen kan du bara trycka på den och bilden hoppar till en 2X optisk zoom.

Åh, glänsande

Du kan sätta fingret på för att dra över för att zooma från 1x till 10x, med mycket bättre zoomkvalitet än vad man kan se på iPhone 6S.

Apple presenterade sina nya trådlösa öronproppar, som ansluter trådlöst till iPhone eller Apple Watch automatiskt med ett tryck.

En annan av iPhone 7 Plus mest spännande funktioner är iPhones nya hölje som är både vatten- och dammbeständig tack vare 'IP67-skyddsstandard', vilket betyder att den är säker från vatten eller damm om 'det värsta händer'.

När det gäller skärmen har Apple gjort iPhone 7 Pluss Retina HD-skärm 25 % ljusare än på iPhone 6S Plus, samtidigt som 3D Touch-kapaciteten behålls.

(Bild: REUTERS)

iPhone 7 Plus har också en ny hemknapp som är enklare men mer kraftfull och anpassningsbar, sa Apple. Den har omkonstruerats så att den nu är 'kraftkänslig', vilket innebär att den fungerar tillsammans med en ny haptisk motor för att vara mer lyhörd och skapa en bättre känsla, vilket ger användarna unik haptisk feedback beroende på hur du använder den.

Fortsätt läsa mer om iPhone 7 här .

omröstning laddas

Kommer du att köpa iPhone 7?

1000+ RÖSTER HITTILLS

JAINTE
Apple iPhone 7
Mest lästa
Missa inte

Se Även: