Apple tillkännager sina Back To School -erbjudanden - och det finns £ 270 rabatter och gratis Beats -hörlurar på gång

Äpple

Ditt Horoskop För Imorgon

Frestelsen är overklig(Bild: Apple)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Tillbaka till skolan börjar sortimentet hamna på hyllorna, och som vanligt sticker Apple ut från massorna och erbjuder enorma rabatter i sina utbildningserbjudanden 2017.



I dag Äpple meddelade att för varje universitetsstudent som hämtar en ny Mac eller iPad Pro kommer de att ge dem ett par Beats trådlösa hörlurar. Du kan också spara upp till £ 270 på en ny Mac och upp till £ 59 på en ny iPad från och med idag.

Apples Back to School -erbjudanden är tillgängliga båda online i Apples butik och i butik, och de kommer förmodligen att be dig att visa ditt ID innan du köper.

Det finns inget ord om när erbjudandena gäller tills, men om du vill jämföra priser, se vår guide om billiga Macbook -erbjudanden, billiga Macbook Air -erbjudanden eller de 10 bästa bärbara datorerna under 300 £.



Få ett gratis par Beats med utvalda datorer

Ta ett gratis par av de eftertraktade hörlurarna när du unnar dig en ny dator (Bild: Apple)

Spara upp till £ 270 på en ny Mac

Gör tillbaka till skolan med stil (Bild: Apple)



Spara upp till £ 59 på en ny iPad

I de flesta fall är lärarpersonal också berättigad till rabatten (Bild: Getty)

De enorma prissänkningarna är alla tack vare Apples prisschema för utbildning, som erbjuder stora rabatter till nuvarande eller nyligen accepterade universitetsstudenter, föräldrar som köper för universitetsstudenter, såväl som lärare och personal på alla nivåer.

Om du redan har en mac, men vill uppgradera till en klar, glänsande ny, kan du handla med din nuvarande dator för upp till £ 845 i kredit. Och den här gången behöver du inte vara student för att kvalificera dig.

ant mcpartlin baby 2013

Läs mer

Apple -erbjudanden
MacBook Pro iPad Macbook Air Bästa Apple januari -erbjudanden

Hur mycket kostar leveransen?

Gratis på alla beställningar som beställs före kl.

Se Även: