Anton Du Beke tacksam för berömmelse eftersom det ger mamma glädje efter besvärligt äktenskap

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Anton Du Beke säger att det bästa med att vara känd är den lycka det ger sin mamma efter hennes oroliga äktenskap med sin pappa.



fifa 22 releasedatum

Strictly -stjärnan, 54, tillade att hans mamma blekte hennes grånande hår när hon skilde sig och förvandlades till en knappt igenkännlig klippung.



Anton, som tidigare berättade hur hans berusade pappa ofta slog honom med ett bälte, sa: Det är ganska uppenbart att det inte är okej ... aggressionen och alkoholen.



Jag hade inte en glödlampa och gick 'Åh, gör din pappa inte det?'.

Anton, som har varit en professionell dansare på BBC Show Strictly sedan den första serien 2004, tillade: Det jag älskar mer än något annat med att vara välkänd är den inverkan det har på min mamma.

Hannah Summers och Anton du Beke deltar i The Dream Ball till förmån för Prince's Trust och Big Change på Lancaster House

Hannah Summers och Anton du Beke deltar i The Dream Ball till förmån för Prince's Trust och Big Change på Lancaster House (Bild: Dave Benett/Getty Images för Ann)



Jag älskar det faktum att folk vet att jag är min mammas son och folk känner min mamma.

Min mamma är fantastisk och härlig. Jag älskar att hon har blivit lite känd ... och hon kommer med om och om igen för att se föreställningen och det är fantastiskt.



När han talade om livet i 20 -årsåldern sa han att även om han bodde hemma under långa perioder så fanns det ingen interaktion med sin far vid den tiden då våra vägar sällan korsades.

En baby Anton du Beke med sin mamma

En baby Anton du Beke med sin mamma

Anton, som växte upp i Sevenoaks, Kent, med spanska mamma Ascension och ungerska pappa Antal, sa att efter att hans föräldrar separerade var det trevligt att se min mammas liv börja bli bättre.

Han tillade: Hon hade väldigt mörkt hår ... och det grånande håret gick igenom och hon såg fantastisk och framstående ut. Men när skilsmässan kom fram, peroxerade hon håret blont och blev plötsligt till en slags rockchick jag knappt kände igen.

Hans pappa dog 2001. Pappa-av-två Anton berättade också för BBC Sounds podcast When I Was 25 with Vinny Hurrell om hans briljanta
förhållandet till sin svärfar.

Anton med sina två barn

Anton med sina två barn (Bild: @TheAntonDuBeke)

Få alla de senaste kändisnyheterna levererade direkt till din inkorg

Från hemliga fejder och sexiga skandaler till de största showbizrubrikerna - vi serverar en daglig skvaller.

Få insidan om alla dina favoritkändisar med vårt dagliga nyhetsbrev som levereras direkt till din inkorg gratis.

joe delaney ex på stranden

Du kan registrera dig här.

Anton, som är gift med Hannah Summers, sa: Om du ville ha en pappa skulle du vilja att han skulle vara din pappa. Han är den vackraste, vackraste mannen.

Gillar du att läsa om kändisar? Registrera dig för alla de bästa kändisnyheterna från NEWSAM här .

Se Även: