Anthea Turner: Jag har minskat från en 57 tunnland stor egendom på £ 10 miljoner .. nu bor jag i en trebädds lägenhet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Anthea Turner

Anthea har minskat från sin herrgård på 10 miljoner pund till en lägenhet med tre sängar(Bild: Getty)



Hon var en gång den näst högst betalda kvinnliga programledaren på TV och bodde i en herrgård på 10 miljoner pund. Nu har Anthea Turner minskat till en lägenhet - men har också minskat sina bekymmer och är redo att försöka göra det med sin nya man.



Självklart lever kvinnan en gång berömt smeknamnet Princess Tippytoes av sin före detta GMTV-co-host Eamonn Holmes, som knappast lever sparsamt och träffar en före detta bankir med flera miljonärer.



Hon säger: Jag har förändrat mitt liv ganska mycket under de senaste tre åren. Jag har en liten lägenhet i Richmond och jag matar inte det stora tegelmonstret. Jag har fortfarande ett underbart liv, det är väldigt annorlunda än det jag brukade ha, men med handen på hjärtat kan jag inte säga, 'Åh, jag önskar att jag hade ett större hus'.

Jag har inte varit på semester på nästan två år, bara de udda dagarna med vänner, men jag behöver inte så mycket. Det matar systemet och jag behöver inte.

Anthea Turner

56-åringen har uppmanat sin inre hemliga gudinna (Bild: BBC)



Lyckligtvis har 56-åringen-som en gång presenterade BBC3-serien Anthea Turner: Perfect Housewife, kunnat uppmana sin inre inhemska gudinna.

Eftersom jag bor på en mycket mindre plats har jag haft en massiv declutter, säger hon. Om jag köper något nytt nu är det en-in, en-ut. Jag får mig att bli av med något. Jag har inte de saker jag brukade, men det är ett mycket lättare liv, med lite mindre. Jag unnar mig fortfarande pedikyr och manikyr.



Den tidigare Blue Peter -presentatören och GMTV -gyllene tjejen har haft mer än några upp- och nedgångar i sitt personliga liv.

Hon bodde en gång i en 57 hektar stor Surrey-egendom på 10 miljoner pund med en egen polopark, stall, utomhuspool och trädgårdshelikopterplatta, men stäms nu av fordringsägarna till hennes konkursförälskade råtta-ex Grant Bovey för 1,6 miljoner pund .

Anthea, som också var gift med före detta DJ Peter Powell i åtta år på 1990 -talet, pratar fortfarande med Grant och har bilder på sina tre döttrar från ett tidigare äktenskap - Lily, 24, Amelia, 22 och Claudia, 19 - på väggarna av hennes hem.

Anthea hade stått vid 55-åringen när hans verksamhet kollapsade och de minskade till ett hem på 5 miljoner pund, också i Surrey. Men de avslutade sitt 13-åriga äktenskap 2013 efter att han var knuten till inredningsarkitekten Zoe de Mallet Morgan, 26 år yngre.

hur man håller ett rum svalt

Läs mer:

Anthea tvingades minska igen, först till en hyrd terrass i södra London i fem sovrum och nu till en lägenhet med tre sovrum i Richmond, sydvästra London.

Anthea Turner och Eamonn Holmes på GMTV

Anthea fick känt smeknamnet Princess Tippytoes av GMTV-co-presentatören Eamonn Holmes

Men hon är knappast på brödlinjen. Anthea är med ny flamma, bankir-vände fotograf David Yarrow-som har träffat Liz Hurley de senaste åren-efter att ha träffat honom i en bar.

Hon rodnar och säger: Vi har inte setts så länge. Jag tror att det viktigaste är att du ser till att du har reparerat dig själv, du kan inte använda andra människor som tejp.

Jag tror inte att vi var på jorden för att vara ensamma. Det är alltid trevligt att dela. Jag är en delare. Det är trevligt att dela åsikter och liv med någon igen. Jag har gått igenom de värsta förhållandena med skilsmässa och i år är ett lyckligt år.

Anthea Turner med sin man Grant Bovey och familj

Anthea med maken Grant Bovey och familjen (Bild: FilmMagic)

Jag är mycket mer nöjd med mig själv och jag är närmare att komma tillbaka till mig.

Nu lägger hon in sina erfarenheter i en självhjälpsbok. Hennes TV -karriär återhämtade sig aldrig riktigt efter Flakegate -incidenten vid hennes bröllop 2000 med Grant. De fick 450 000 pund av OK! Magasin för rättigheter till den stora dagen och gick sedan med på att posera bita i en ny chokladkaka som heter Snowflake.

Läs mer:

Men att skriva håller henne upptagen nu och bidrar till hennes positiva syn, tillsammans med terapisessioner.

Det tog bara några få sessioner att hjälpa, ibland behöver du bara reda ut din hjärna, säger hon. Jag skriver mycket nu.

Anthea Turner gör en Tracey -ö på Blue Peter

Anthea tillbringade två år på Blue Peter innan hon flyttade till GMTV

Ibland kommer det till mig klockan 11 på morgonen eller 11 på natten, och jag behöver bara skriva ner några råd eller berätta en rolig historia.

är ted bundy vid liv

Det är en självhjälpsbok, men det är roligt. Det kommer att finnas lite självbiografi i den. Du måste dra på dina personliga erfarenheter.

Läs mer:

Som kvinna i 40- eller 50 -talen, oavsett om du förlorat ditt jobb eller ditt äktenskap, är det en annan uppsättning regler än när du är i 20- och 30 -talen, säger hon. Ungdomens optimism är inte riktigt densamma.

Vanlig på Londons showbiz -festscen ser Anthea ut decennier yngre än hennes ålder. Hon hade ett bröstjobb för 11 år sedan och sa då: Jag var en diskett 34B och nu är jag en 34C. Jag rekommenderar starkt. Jag tror att Grant skulle säga att det är den bästa tre grand han någonsin har spenderat.

joker 2019 releasedatum uk
Anthea Turner gifter sig med Peter Powell

Antheas första äktenskap med Peter Powell varade i åtta år (Bild: EMPICS)

Hon håller ansiktet rynkfritt med ansiktsövning och vanliga Botox-stötar.

Jag tror att det finns ett tryck för att se bra ut, säger hon. Men som kvinna skulle det inte göra någon skillnad för mig om jag var på tv eller inte, jag skulle alltid se ut så bra du kan. Jag har ansiktsbehandlingar, jag gör ansiktsövningar och jag har Botox, absolut. Du bör få det innan du behöver det. Jag har fått det i 10 år.

Anthea har inga problem att hålla sig smal heller. Ät mer, träna mindre, gå upp i vikt. Ät mindre, träna mer, gå ner i vikt. Slutet, säger hon. Det handlar om balans. Jag förnekar inte mig själv ett glas vin eller en chokladkaka, och jag älskar kaffe.

David Yarrow

Anthea har träffat bankir-vände fotograf David Yarrow nyligen (Bild: Xposure)

Har en, men har inte sex. Ha inte en hel chokladbit om dagen, ha det som en godbit. Vi har alla en kroppstyp. Mina ben kommer aldrig att vara längre, det spelar ingen roll vad jag gör. Det är 75% ärftligt och 25% du kan göra något åt. Arbeta med det, missbruk inte det du har fått.

Det handlar inte om att träna mycket, det handlar om att göra övningar korrekt.

Jag utbildade mig till balettdansare tills jag var ungefär 18 så jag har en ganska bra uppfattning om hållning. Om du gör vardagliga rörelser korrekt behöver du inte vara en slav till gymmet. Bara att gå runt med huvudet upp och magen indragen - det ger dig kärna.

Anthea Turner och David Yarrow

Anthea erkänner att det fortfarande är tidiga dagar med sin nya romantik (Bild: Xposure)

Antheas krigskabinett med kvinnliga vänner ger ett starkt supportnätverk som har hållit henne genom tuffa tider.

Hon säger: Jag ringde min mamma en gång och jag grät och hon sa: 'Gå in i duschen, torka håret, sminka dig och ring mig sedan tillbaka'. Jag gjorde vad hon sa och jag tänkte: 'Jag känner mig redo för strid nu'.

Jag säger alltid att om du måste göra något eller gå någonstans, klä på delen. Även om det kommer att träffa advokaten.

Jag tror att det var Margaret Thatcher som sa, ”50% av jobbet ser på delen” och jag har aldrig glömt.

Det är grejen med prinsessan Tippytoes: hon kommer alltid att sätta sin bästa fot framåt.

  • Anthea talade vid Philip Christopher Baldwins evenemang om HIV & Women Awareness på parlamentets hus.

Se Även: