Ant Middleton på SAS: Who Dares Wins trots yxa - här är varför

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ant Middleton axades från SAS: Who Dares Wins tidigare i år, så vissa tittare kan vara förvirrade över varför han spelar i den senaste serien.



2021 -serien i den populära Channel 4 -serien började söndagen den 9 maj med 21 nya rekryter som tog sig an de utmanande utmaningarna.



Ant, 40, bekräftades som medlem i borrtruppen för i år trots att den blev axad i mars.



Han får sällskap av sitt team av regissörer, Mark & ​​apos; Billy & apos; Billingham, Jason & apos; Foxy & apos; Fox och nya DS, Melvyn Downes.

Den nuvarande serien av reality-kvasi-militär utbildning-tv-program filmades innan Ant tappades över sitt personliga beteende.

paula yates begravningsbilder
Ant Middleton spelar huvudrollen i den aktuella serien av SAS: Who Dares Wins trots att han blev axad tidigare i år

Ant Middleton spelar huvudrollen i den aktuella serien av SAS: Who Dares Wins trots att han blev axad tidigare i år (Bild: Minnow Films)



eddie murphy och mel b

I mars i år avslöjades att Channel 4 hade mottagit klagomål från kvinnliga besättningsmedlemmar över 'olämpliga kommentarer'.

TV -chefer sa att de aldrig kommer att arbeta med stjärnan igen på grund av hans 'personliga beteende'.



Och beslutet kom månader efter att Ant fick kraftig kritik i juni förra året efter att han stämplade Black Lives Matter -demonstranterna som 'absolut avskum'.

Men hans BLM -kommentarer var inte den enda anledningen till beslutet att släppa honom från SAS Who Dares Win -serien.

2021 -serien av den populära Channel 4 -serien började söndagen den 9 maj med 21 nya rekryter som tog sig an de utmanande utmaningarna

2021 -serien i den populära Channel 4 -serien började söndagen den 9 maj med 21 nya rekryter som tog sig an de utmanande utmaningarna (Bild: Minnow Films)

Ett antal anställda väckte oro med tillverkarna Minnow Films och Channel 4 under en översyn av slutet av året där de fick tala anonymt.

50 % av maten

Efter undersökningen höll Channel 4 möten och beslutade att sluta arbeta med Ant och informerade honom om detta beslut.

Stationen sa då till NEWSAM: ”Vi kan inte kommentera anonyma anklagelser, men vi tar välfärdsfrågor på största allvar.

Ant tappades över sitt personliga beteende efter att Channel 4 fick klagomål från kvinnliga besättningsmedlemmar

Ant tappades över sitt personliga beteende efter att Channel 4 fick klagomål från kvinnliga besättningsmedlemmar (Bild: Getty Images)

'Vi anger tydligt våra förväntningar på beteende i vår uppförandekod för leverantörer. Vi är nöjda med att lämpliga åtgärder har vidtagits. '

Ant har sedan slagit tillbaka på rapporterna och hävdar att han gjorde 'otäcka och suggestiva kommentarer' till kvinnor på uppsättningen SAS: Who Dares Wins.

Stjärnan försvarade sig medan han diskuterade sitt karriäröverträffande i en podcast, men tog också sikte på vad han anser vara en ökning av offermentalitet.

dave evans lee evans
Ant har sedan slagit tillbaka på rapporterna och hävdar att han gjorde

Ant har sedan slagit tillbaka på rapporterna och hävdar att han gjorde 'otäcka och suggestiva kommentarer' till kvinnor på uppsättningen av SAS: Who Dares Wins (Bild: )

Daily Star rapporterar att han säger: Jag kan bli lika full som en skunk och det är inte i min natur, det är inte den jag är.

Min familj vet det och min fru vet det. Jag är mer en pojkpojke - låt oss skämma bort ungarna och gå och ta en drink med grabbarna.

Det får mig att inse hur denna offermentalitet verkligen tar över.

Min karriär kan avbrytas om jag inte var den jag är. Jag är för långt borta och för lång i tanden nu för att bli helt avbruten.

checkers premiärministerhus

SAS: Who Dares Wins sänds söndagar kl 21 på kanal 4.


Se Även: