Andy Whyment bryter tystnaden på I'm A Celebrity's shakeup med söt throwback -snap

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Andy Whyment har delat med sig av sina tankar om den oöverträffade skakningen av den nya platsen för I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here !.



Den ikoniska ITV -realityshowen kommer att spelas in från Storbritannien för den tid som någonsin beror på den pågående coronaviruspandemin.



Som The NEWSAM avslöjade redan i juli var coronaviruset och de resulterande resebegränsningarna en stor oro för showcheferna, men de hade försökt sitt allra bästa för att se till att serien fortfarande filmades i Australien.



Medan chefer vågade sig ner på alla möjliga vägar, innebär gränsbegränsningar att ITV nu kommer att ta stjärnorna till en avlägsen lantlig slottsruin i Storbritannien för serien i november.

Efter stora framgångar i djungeln förra året har Coronation Street -stjärnan Andy Whyment brutit sin tystnad på de stora I & apos; m A Celeb -förändringarna.

Andy Whyment har delat med sig av sina tankar om den oöverträffade skakningen av I & aos A Celebrity Get Me Out Of Here & rsquo; s plats (Bild: ITV)



På Instagram berättade han för sina 398 000 följare att han var löjligt upphetsad över att se vad den kommande serien hade att erbjuda.

Förutom en söt bild av 2019 års besättning, som inkluderade Queen of the Jungle Jacqueline Jossa och finalisterna Roman Kemp och Kate Garraway, insisterade Andy på att han alltid kommer att vara ett stort fan av showen.



Corrie -favoriten skrev: 'The wrap party i Australien, det är galet att tro att showen kommer att göras i Storbritannien i år på grund av COVID.

Andy berättade för sina 398 000 följare att han var löjligt upphetsad över att se vad den kommande serien hade att erbjuda (Bild: ITV/REX)

'Men jag är verkligen spänd på att se den eftersom jag är säker på att ni alla vet hur stor en stor fan jag är av serien.

'Det kommer säkert att bli annorlunda men det kommer fortfarande att vara lika fantastiskt som det alltid är jag är säker på.'

Oöverträffade gränsrestriktioner har inneburit att det skulle vara omöjligt att ta med kändisar och deras nära och kära till New South Wales i Australien, där showen har hållits sedan den började 2002.

Även om det kommer att bli många förändringar i den kommande serien, kan fansen andas ut eftersom dynamiska duon At McPartlin och Dec Donnelly, som har presenterat serien i 20 år, kommer att återvända till 2020 -serien.

Andy gick bort som tvåa i serien 2019 (Bild: ITV/REX)

Det är ännu inte bekräftat vem som kommer att spela huvudrollen i den nya spännande serien, men stjärnor som Tommy Fury, Maya Jama och Lacey Turner har alla tipsats om att slåss i Bushtucker Trials.

Coronation Street -legenden Beverley Callard var den första som uppenbarligen officiellt anmälde sig till serien 2020, med andra möjliga stjärnor inklusive Strictly Come Dancing & # 39; s AJ Pritchard och Manchester United -superstjärnan Eric Cantona.