Amir Khan vs Terence Crawford RESULTAT från världstitelkamp

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

DAVID ANDERSON OCH FRANK SMITH PREVIEW KHAN V CRAWFORD

Nyckelhändelser

Amir Khan misslyckades i sitt försök att detrona Terence Crawford när han slutade under förvirrande omständigheter.



Britten tog emot världsmästaren i weltervikt på Madison Square Garden i New York - och stod inför en formidabel uppgift.



Hans jobb blev ännu svårare när han tappades i inledningsomgången men han lyckades se passet.



Khan arbetade sig tillbaka in i kampen men var långt efter på styrkorten på väg in i den sjätte omgången.

Han fångades sedan av ett lågt slag och sa till tränaren Virgil Hunter att han inte kunde fortsätta.

Crawford behöll sin titel medan Khan kom in för kritik efter att ha tyckt sig ha en väg ut ur kampen.



Sätt tillbaka alla åtgärder nedan ...

06:12

Fans slog till mot Khan

Khan har kommit in för hård kritik efter att ha slutat sin kamp med Crawford.



Anhängare har tagit sig till sociala medier för att märka briten som ett bedrägeri efter att han drog sig ut efter den låga smällen.

05:55

Khans tränare Virgil Hunter säger: Han indikerade för mig att han träffades i testet och det tog livet ur honom - jag måste ta hans ord för det.

Jag tror inte att han letade efter en väg ur kampen. han började ta reda på Crawfords rytm och vi vet inte hur det skulle ha spelat ut. Han indikerade att han träffades med ett dåligt skott.

05:45

Khan vägrar att engagera sig för att fortsätta sin karriär - men det är svårt att se vart han går härifrån.

egenföretagare grant martin lewis
05:40

Det var ett bisarrt slut och Crawford förnekar nu att det till och med var ett lågt slag!

Khan har förklarat situationen.

Han sa: Jag vill be alla fans om ursäkt; kampen blev intressant. Terence är en fantastisk fighter, jag tar inget ifrån honom. men det var ett skott under bältet och jag kunde känna det i magen och jag kunde inte fortsätta.

Jag är en krigare och jag skulle inte ge upp en kamp som denna. Jag kunde känna det i magen och benen tog tag i mig och Virgil frågade mig hur jag mådde och jag sa att jag inte kunde röra mig. Jag kunde inte fortsätta, jag är inte en av de kämparna som slutar men jag träffades med ett hårt skott under bältet.

Jag ska gå tillbaka till ritbordet och prata med min familj och se vart jag går härifrån.

05: 33KEY EVENT

Crawford behåller sin titel

TERENCE CRAWFORD VINNAR AV TKO

05: 30KNYHÄNDELSE

Omgång 6

Khan ser ut att ha skadat sin högra hand men säger till Hunter att det är ok när vi går mot halvvägs i kampen. Khan landar tidigt i omgången men kontras, och Crawford varnas för ett extremt lågt slag som gör att Khan behöver en timeout. KAMPEN HAR VINSAT! Khan kan inte fortsätta!

05: 27NÖKELHÄNDELSE

Omgång 5

Khans tränare Virgil Hunter uppmanar sin man att vara lugn där inne men Crawford landar med vänster till huvudet och höger till kroppen. Khan vinkar Crawford vidare och han tvingar. trycker på igen. Britten svarar med sin egen högra hand och fångar sedan Crawford med på varandra följande vänsterhänder.

05: 23KEY EVENT

Omgång 4

Khan lite mer äventyrlig i denna omgång men tar vänster hand när han kastade höger. Crawford fångar honom igen men den här gången tar briten det bra. Mästaren värmer dock in detta när Crawford riktar sig mot kroppen. Hans högra hand orsakar alla möjliga problem.

(Bild: Actionbilder via Reuters)

05: 19nyckelhändelse

Omgång 3

Bättre från Khan i början av den tredje strofen när han landar sin ledande vänstra hand. Crawford växlar till southpaw och landar med höger. Mästaren landar sedan med sin vänstra men det har varit ännu en lugn omgång med Khan alltmer försiktig - och han äter en till höger hand i slutsekunderna men tar det bra.

05:15 nyckelhändelse

Runda 2

Crawford är tålmodig i början av sessionen trots att han har Khan på linorna i öppnaren. Mästaren är dock den mest trafikerade mannen och letar konstant efter den högra handen. Khan ser ut som en kanin i strålkastare ibland och han kommer att göra det bra för att få fotfäste i denna kamp. Han landar en höger hand sent.

05: 11KEY EVENT

Omgång 1

Khan tar mitten av ringen men det är en lugn öppningsminut som hindrar en och annan satsning framåt från briten. Crawford har börjat i den ortodoxa ståndpunkten och han ser ut att plocka ut sin jab mot slutet av sessionen. Khan är nere! Han är tillbaka snabbt men Crawford vill hoppa över honom och utmanaren håller på. Khan gungade på klockan.

04:58

Ringpromenaderna är på gång; Khan kommer att göra resan från sitt omklädningsrum först, som utmanare.

04:40

Det är dags!

Nästa gång ... det är huvudevenemanget! Khan och Crawford kommer att gå till ringen inom kort.

04:35

Tatli tappas med en ond kroppsskott i femte omgången ... och han reser sig inte.

Lopez marscherar vidare ....

04:32

Lopez har kanten efter fyra omgångar och han öste på trycket i slutet av det sista passet.

Tatli har hittills sugit upp det medan han ser ut att ta ungen på djupt vatten.

(Bild: REUTERS)

04:19

Teofimo Lopez vs Edis Tatli

Lopez, en olympisk guldmedaljör, har redan kallat ut Vasyl Lomachenko den här veckan efter att ha vunnit sina första dussin slagsmål som proffs. Han stoppade den tidigare världstitelutmanaren Diego Magdaleno i sin sista kamp och ser ut att vara avsedd för toppen.

Finlands Tatli har länge visat sig vara ett knepigt pussel att lösa, men Lopez kommer troligen att slita honom och stoppa honom sent.

04:18

Stevenson dominerar DIaz över 10 omgångar - han vann säkert alla ..

Domarna ger honom nick: 100-90, 99-91 och 98-92.

(Bild: Actionbilder via Reuters)

03:39

Tid för förutsägelse

Vår man i New York David Anderson har skickat in förutsägelser för huvudevenemanget:

travelodge litet familjerum

Jag tror att han kan ha lite framgångar tidigt, men att Crawford kommer att hinna med honom och kanske stoppa honom i åtta omgången.

Håller du med?

03:26

Stevenson har imponerat genom tre omgångar med sin handfart som ger Diaz alla möjliga problem.

03:09

Shakur Stevenson mot Christopher Diaz

OS -silvermedaljören Stevenson har tagit 10 vinster från lika många professionella slagsmål och har gjort det på bara två år. Han förväntas gå till toppen men står inför ytterligare ett steg mot den en gång slagna Diaz, en tidigare utmanare till världstiteln

Hans enda nederlag kom mot Masayuki Ito och han kommer åtminstone att vinna på den berömda Madison Square Garden -arenan.

(Bild: Getty Images)

03:01

Vi går till styrkorten och Verdejo tar segern med 97-93, två gånger och 98-92.

(Bild: Actionbilder via Reuters)

02: 50KEY EVENT

Khan är här

02: 49KEY EVENT

Crawford kommer

02:38

Halvvägs genom denna 10-omgångskamp och Verdejo har kommit tillbaka bra efter en långsam start; även om han verkar ha fått hjälp av Vasquez skadade axel. Underhunden kan knappt genom sin vänstra hand och läkaren har checkat in med honom mellan varven. Verdejo avslutar den femte omgången med två fasta högra händer.

02:25

Vazquez har det bästa av kampen hittills genom två omgångar; Verdejo verkligen i en kamp här.

02:15

Verdejo bjuder på att fortsätta återhämta sig från ett överraskande nederlag - det första i karriären - mot Ines Antonio Lozada Torres för över ett år sedan. Puerto Rican slog verkligen Yardley Armenta Cruz i slutet av förra året och kommer att försöka visa att han har lärt sig något av sin enda vändning.

(Bild: Getty Images)

02:04

Huvudkortet börjar nu med Felix Verdejo mot Bryan Vasquez.

Senare är både Shakur Stevenson och Teofimo Lopez, två av de bästa utsikterna i världsboxning i aktion.

01:58

Khan om Joshua anklagelser

Amir Khan har förklarat hur han kom att anklaga sin fru för att sova med Anthony Joshua.

Den tidigare världsmästaren tog sig till sociala medier 2017 för att hävda att Faryal Makhdoom hade lurat honom med den tunga världsmästaren.

Det gifta paret hade sedan en otrolig 80-minuters Twitter-utbyte innan de gick med på att separera.

De återupplivade så småningom deras äktenskap och Khan har talat om händelsen inför hans kamp mot Terence Crawford på lördag.

Det var ett påhittat meddelande, sa han till ESPN . Många människor gjorde alla dessa falska meddelanden som sa att 'Joshua meddelade din fru och hon skickade tillbaka honom.'

Sedan lade jag upp det på sociala medier och sa: ”Detta har hänt och det är sant. Och jag kallar det över. Hon är inte längre min fru.

Jag mådde dåligt, jag kände mig dum på den tiden men skadan var skedd. Jag gjorde det misstaget när jag twittrade något och släckte det. Jag grävde bara ett djupare och djupare hål.

Jag kommer ihåg att jag besökte Faryal. Jag bad om ursäkt. Jag sa: ’Se, jag vet inte vad som gick igenom mitt huvud.’ Och jag ändrade helt mina sätt, förändrade hur jag är.

(Bild: PA)

01:45

Khan beroende av surret

Han har vunnit världstitlar, rubriker på några av boxningens mest ikoniska arenor och tjänat mer pengar än han någonsin kunnat föreställa sig.

Men Amir Khan säger att han inte kan lämna kampspelet ännu för att han är fastnat för dess adrenalinkick.

Det är kärleken jag har till sporten, det är därför jag fortfarande gör det, sa Khan. Jag är en naturligt född fighter. Jag älskar adrenalinkickan före ett slagsmål. Och efteråt vill jag bara göra det igen på grund av hur bra surret är.

Khan, 32, kommer att uppleva det där surret på lördagskvällen när han går ut för att möta Terence Crawford, WBO-welterviktsmästaren som är tvåa i Ring-tidningens världsranking i pund-för-pund, på Madison Square Garden här i New York.

Och han säger att han kommer att fortsätta kämpa så länge han får den känslan.

Jag vill sluta precis innan jag hatar sporten, sa han. Det kan vara efter denna kamp eller det kan vara om år.

Jag älskar allt kring boxning, det tar mig bort från så många distraktioner.

iphone xs max färger

Andra människor skulle dö för att vara i min position. Det har gett mig en ny familj, berömmelse och kärlek.

Jag var alltid en tuff unge, född på det sättet. Min familj var cool. Vi arbetade, med min pappa en mekaniker och min mamma en hemmafru. Det var enkelt, mina bröder och systrar gick alla i skolan, men kanske var jag bara den galna. Jag var hyperaktiv, full av energi och uppförde mig alltid fel.

Jag var alltid orädd och aldrig rädd för någonting. Jag föddes för modig. Jag har tittat tillbaka på min familj, kusiner och farbröder och ingen är som jag, ingen är lika hård. Jag kommer från en krigarkast i Pakistan - jag är en Rajput Janjua - och när jag berättar för folk att i Pakistan förstår de mig.

(Bild: Actionbilder via Reuters)

01:31

Crawford slår mot Khan

Terence Crawford hävdar att Amir Khan inte har sin hunger eftersom han blev bortskämd i början av sin karriär.

Crawford räknar med att helgenutmanaren Khan fick behandling på röda mattan när han blev proffs på grund av sin silvermedaljesuccé vid OS 2004.

Däremot måste amerikanen han möter i New York på lördagskvällen kämpa sig upp från botten, med början i små salonger.

Crawford hävdar att den här hårda grunden gav honom beslutsamheten att vinna sina sex världstitlar i tre olika vikter.

Jag uppskattar min framgång mer eftersom jag inte hade det som honom när jag började, sa den obesegrade WBO-welterviktsmästaren, som bara ligger bakom Vasiliy Lomachenko i Ring-tidningens rankning av alla pro-boxare.

Han blev bortskämd, han hade allt när han blev proffs. Han fick ett större efter att stänga av proffsen än jag hade. Han fick fler möjligheter än jag hade, så ja, han hade mer meningsfulla slagsmål i början av sin karriär på grund av framgångarna som amatör.

Men det fanns inget för att hålla honom med den hungern och drivkraften du behöver jämfört med mig, jag var tvungen att göra det från grunden. Jag var tvungen att bekämpa den typen av slagsmål, som var hög risk, låg belöning i början. Jag kunde aldrig få de slagsmål jag verkligen ville.

(Bild: Reuters)

Se Även: