Det fantastiska Lidl Prosecco -erbjudandet som ger dig sex flaskor för 3,33 £ vardera före helghelgen i augusti

Lidl

Ditt Horoskop För Imorgon

Du måste gå snabbt om du vill ha ett ärende ...(Bild: Lidl)



Lidl -shoppare är ute efter en godbit inför bankhelgen i augusti när budgetbutiken lanserar en affär på Prosecco som man inte får missa.



Shoppare kommer att kunna köpa ett fodral med sex av återförsäljarens Allini Prosecco för bara 20 £ - vilket sparar 11,50 £ på det normala priset. Gör det till ett absolut fynd på bara 3,33 £ per flaska.



Som Det rapporterade Bristol Post , engångsavtalet är endast tillgängligt från 26 till 27 augusti.

Med en enda flaska Allini Prosecco som vanligtvis kostar £ 5,79 på Lidl, kommer köparna att vara tjocka och kan kväva glasögon och njuta av det sista under sommarsäsongen under långhelgen.

(Bild: Lidl)



Affären har varit publicerad på Facebook av Prosecco Watch en Prosecco -uppskattningssida för att ge kunderna en rättvis varning & apos ;.

Prosecco har ett betyg på 85 av 100 i Lidls egna kundbetygssystem, vilket sätter det i kategorin 'mycket bra' och har beskrivits som mycket mångsidig, antingen ensam eller med mat. Detta har de rena, pärondroppsaromer som är karakteristiska för god Prosecco och är lätta, skarpa och fräscha i gommen. Lite torrare än några Proseccos och mycket mer. på Lidls webbplats .



Crémant de Bourgogne Blanc NV

Prisvärda Crémant de Bourgogne Blanc NV från Lidl slog ut snygga rivaler vid vinpriserna i sommar

Nyheten följer att Lidls Crémant de Bourgogne Blanc NV koras till världens bästa mousserande vin lika gott som champagne & apos; i juni.

Den £ 7,99 flaska plonk fick & apos; Silver Outstanding & apos; utmärkelsen vid International Wine & Spirits Competition i år och jämfördes med posh champers som Veuve Clicquot & # 39; s vintage vintage champagne, som säljer för cirka £ 50.

Se Även: