Alla Christopher Biggins kontroversiella kommentarer avslöjades efter att TV -legenden startades ur Celebrity Big Brother

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Christopher Biggins borttagning från Celebrity Big Brother-huset har chockat livslånga fans av den mycket älskade TV-stjärnan.



Efter att ha fått tre varningar, startades Biggins slutligen från den berömda bostaden för att ha använt 'stötande språk' som kan orsaka 'utbrett brott - men det var inte bara en kommentar som kom under huden på hans medboende och tittare.



Han gjorde först fans av Channel 5 -serien upprörd i början av förra veckan när han verkade kritisera bisexuella människor och påstod att de bara inte ville erkänna att de är homosexuella.



Han gick med i en diskussion med Renee Graziano och Frankie Grande om sexualitet och på frågan om hon hade problem med homosexuella sa Mobs Wives -stjärnan: 'När du är gay är du gay. Och jag tycker att det är vackert för jag tror att det är vem du är och det är naturligt.

'Men jag tror att de i dag tvingar folk på folk i samhället och förvirrar dig.

Christopher Biggins på Celebrity Big Brother

67-åringen har sedan dess stått fast vid några av sina oroande påståenden (Bild: Kanal 5)



Biggins fortsatte sedan med att hävda att bisexuella människor är den 'värsta typen' och sa till paret: 'Jag tror att den värsta typen är, jag är rädd för att säga, de bisexuella. Vad det är är att folk inte vill erkänna att de är homosexuella.

Och på lördagen framkom det att han delvis togs bort eftersom han hävdade att bisexuella är skyldiga till aids under ett chockerande utbrott.



Den öppet gaystjärnan gjorde sina upprörande kommentarer under en annan chatt med Renee, där han kallade AIDS för en 'bisexuell sjukdom'.

Han sa: 'Homosexuella hade blivit riktigt illa behandlade så länge. Sedan kom en period där de respekterades.

Men plötsligt kom en dödande sjukdom som tillskrevs homosexuella - men det var faktiskt en bisexuell sjukdom.

”Vad regeringen inte insåg är att det fanns bisexuella där ute som hade sex med dessa människor.

Renee

Biggins berättade för Renee att bisexuella människor är den 'värsta typen' (Bild: Kanal 5)

Renee och Biggins

Renee och Biggins (Bild: Kanal 5)

kell brook fight channel

”De tog sedan tillbaka det till sina familjer här och i Amerika. Så blev det en världsomspännande sjukdom. Den som undersökte aids f *** gick upp i stort.

Om det inte var tillräckligt illa gjorde han också en chockerande antisemitisk kommentar till den judiska huskamraten Katie Waissel, vilket har lett till att hennes mamma har krävt en polisundersökning.

Innan han avlägsnades i går eftermiddag skämtade stjärnan om nazistiska gaskammare till den judiska huskamraten Katie Waissel.

När CBB -kändisarna stod i kö för att använda badrummet strax efter att ha vaknat, rapporterar The Sun att han sa till den tidigare X Factor -stjärnan: 'Det är bättre att vara försiktig, annars kommer de att duscha eller ta dig till ett rum!

liverpool nytt kit 2021
Christopher Biggins

TV -legenden gjorde ett antal chockerande kommentarer (Bild: Kanal 5)

Katie Waissel

Biggins sa att Katie accepterade hans ursäkt (Bild: Kanal 5)

Hans kommentarer sägs ha lämnat Katie i tårar - även om Channel 5 valde att inte visa filmen.

Och efter att ha reflekterat över varför han togs bort från huset verkar tv -legenden inte vara ledsen.

Tala till Solen , sa han: 'Renee [Graziano] sa att hon kände en CIA -man som berättade att den amerikanska regeringen hade kommit på viruset för att bli av med människor i tredje världsländer - jag hade också hört ryktet.

'Sedan sa jag till henne att det var många bisexuella som åkte till dessa länder och hade sex, och tog sedan tillbaka det till sina fruar eller älskare och gav dem viruset.'

Han tillade: 'Det är vad jag har läst och det är vad jag tror.

Chloe Khan och Christopher Biggins - Big Brother's Big Show

(Bild: Rex)

Medan han öppnade om den antisemitiska kommentaren erkände han att han var ledsen och bad henne om ursäkt innan han lämnade serien.

Han insisterade på att hon inte framstod kränkt och accepterade hans ursäkt.

Biggins & apos; agenten Jonathan Shalit sa att allt som hans klient sa skulle inte ha varit avsett att orsaka brott.

Jonathan - som också är en långvarig vän till Christopher - sa till oss: ”Jag kan bekräfta att han aldrig avsiktligt skulle orsaka brott.

'Om något sa i skämt som orsakade brott så är jag säker på att det inte var hans avsikt. Biggins är en mycket älskad och underbar man. '

Läs mer

Celebrity Big Brother 2018
Vem är med i CBB? Var är CBB -vinnarna nu? Mest kontroversiella huskamrater Mest chockerande CBB -ögonblick

Se Även: